Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paleczka

bylam gruba teraz jestem szczupla..TOBIE TEZ SIE UDA!.

Polecane posty

Gość paleczka
dzieki chociaz jedna... poprsotu mi zadzroscicie tak jestem fotomodelka heheh moje zdjecia mzpoecie zoabczyc w katalogach avonu w tym najnowszym gwaizdkowym.. jestescie zazdrsone poprsotu !!!!!!!!!!!!

Gość paleczka
no wlasnie pasztety :P :P same siebie oszukujecie jak mozna normalnei wygladac przy 60 kg hahahahah dobre moze sie czujecie atrakcyjne ale napewno nie ejstescie a zreszta piekno to pojecie wzgledne :P :P

Gość jjjjjjjj
hahaha kochanie w katalogu avonu to jak sobie wkleisz swoje zdjecie to mozesz tam ewentualnie byc...sciemniasz jak diabli...we lbie ci sie poprzestawialo...co z tego ze wygladasz jak chodzacy przeszczep??jestes z tego dumna??badz, bardzo prosze...ale coz zjebanego charakteru nie zmienisz... poza tym wiesz jak wygladaja kobiece piersi??czy moze masz cytrynki badz silikony??a biodra??wiesz co to??posladki?? zgorzkniala jestes co pokazuje kazdy twoj post...pisz prosze bardzo ze dobrze sie czujesz w ciele szkieletora...na szczescie prawdziwe kobiety(nawet z kilkoma kg nadwagi) maja gdzies twoje wypociny...skoro tak ci dobrze w swoim ciele to po cholere to rozglaszasz...no chyba ze w ten sposob sama chcesz siebie przekonac ze masz racje... zyj dalej w tej ulludzie

Do katalogu mozna dać zdjęcie najbrzydszej kobiety.Zrobią retusz i jest lala malowana.Wieć nie ma się czym chwalić. A po co tu w ogóle jesteś na tym forum.Żeby dobijac osoby, które ważą więcej niż Ty? Mówic jak to okropnie sie wygląda przy 60 kg. A ja Ci powiem ze zrzucenie 5 kg to nic.Poczytaj o odchudzaniu innych i o ich sukcesach. A skoro jesteś taka piękna, żę aż Cię do reklam biorą to chyba pomyliłaś teamty na tym forum.Poszukaj to znajdziesz coś dla siebie. Bo takich osób jak TY na temacie \"Diety\" nam nie potrzeba

Gość farminka24
ja ci akurat nie zazdroszcze,, chociaz nie ukrywam ze pare kilo chcialabym zrzucic, wg mnie wazysz za malo, tak ok 55 kilo by ci calkowicie starczylo. a poza tym mysle ze zamiast sie cieszyc ze swojej chudosci powinnas sie zaczac bac i wziasc sie za siebie, w koncu sama napisalas , tutaj cytuje "ale ciagle chudne nie potrafie tego powstrzymac to jest siliejsze odemnie..."

65 kg to twoim zdaniem bardzo duzo???? ja tez tyle wazyłam i nikt by mnie nie nazwał \"otyłą\" teraz mam 54 i znajomi mi mówią ,że jestem \"szczypiór\"..ciebie to juz sobie nie wyobrazam. ciebie po prostu nie ma!

Gość fo fatcat
Przy 171 cm waga 65 wg mnie to dużo. Mierzę 170 cm, doszłam kiedyś do 63 i zaczęły mi się robić boczki. Nie mówię, że to jakaś nadwaga czy otyłość, ale z pewnością nie wygląda się atrakcyjnie. Obecnie ważę 55 kg, wyglądam szczupło ale nie ubieram się w obcisłe rzeczy bo nadal mam zbyt szeroki tyłek, uda, nie dość zgrabną talię. Może wam waga idzie w biust, wtedy super, ale szczerze mówiąc zazwyczaj jest odwrotnie i przy 170 cm najlepiej wygląda się ważąc 50-53 kg.

Gość neutralna****
Witam Na ogole nie wypowiadam sie na zadnych topicach..tak tylko sobie obserwuje,ale tutaj mam ochote cos napisac,bo w jednym miejscu bodajrze zalozycielka topicu stwierdzila,ze nie mozna wazac 60 kg byc zgrabna...mowa naturalnie o kobietach a ja wam dam jednak jeden przyklad,ze jadnek mozna...Ja osobiscie jestem wedlug mnie w sam raz,ale nie o sobie chce napisac....chce napisac o znajomej ...Moja kumpelka wazy dokladnie 60 kilogramow i jest chuda....a cala zabawa we wzroscie ...Otoz ma 189 cm wzrostu.Naprawde jest za chuda...tyle,ze jej szczescie,bo tez to widzi i stara sie kilka kilo przybrac...heh Czyli co...jednak mozna :-)

Gość do nautralnej
Ale chyba była mowa o wzroście 170 cm ;)

Gość jejejejeje
Dlaczego autorko piszesz ze ktos jest zazdrosny???!!!! tylko dolatego ze ma odmienne zdanie je je je 165cm/65 kg je je je

boze, waze 58 kilo. jaki ze mnie pasztet ... a tak powaznie - jestem zgrabna. mam sporo miesni bo cwicze ale tego akurat nie widac. moze autorka wazyla 65 kilo ale byla sflaczala i mimo, ze faktycznie nadwago nie miala to wygladala jak pasztet. teraz nie ma tluszczu ani miesni wiec ... moja kuzynka przy tym samym wzroscie co ja wazy o 8 kilo mniej ale w moje ciuchy sie nie miesci, zwlaszcza w spodnie. w bluzki tak bo mam duzy biust i zawsze kupuje wieksze. dlatego niech nam tu autorka i inne nie truja jakie to sa pasztety przy wadze 60 kilo. sa takie co wazac 60 kilo sa zgrabne i wysportowane a inne jak jedna tutaj pisza, ze wazac 55 kilo robia sie im boczki. toz ro chore, chyba autorka takie stwierdzenia nie rusza dupy sprzed komputera to i nie dziwne, ze musi ciagle sie odchudzac .

Gość waga to jedno wygląd
to co innego. Tłuste ciało z celulitisem może być dużo lżejsze od umięśninej zgrabnej sylwetki, które waży więcej.

Gość a głupie baby sprzeczają
się o wagę

Gość paleczka żal mi ciebie
smiac mi sie chce jak czytam twoje wypowiedzi jestes zalosna. biedna dziewczynka uwaza ze wszysc jej zazdroszcza ze wazy 46kg nie ma piersi bioder ani pupy no zal po prostu wiesz co to sa piersi? bo ty zapewne masz tylko male pryszcze w tym mniescu na miejscu pupy nasz kosci ha ha ha zal

Gość a mi zal pasztetow
ktore mysla, ze ich sflaczale, wielkie cycki i wielkie tylki sa KOBIECE :P

Gość No ale niestety
mezczyzni wola takie.Bardziej ich to podnieca a nie jakis wieszak gdzie wystaja kosci .Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jjjjjjjjj
wielkie cycki i wielkie tylki jesli sa jedrne a wlascicielki wysportowane to takie wieszaki staja sie niewidzialne niestety...moze pora to zrozumiec a nie pluc jadem bo z wlasnej glupoty i problemow z zaakceptowaniem siebie wyglada sie jak zywy szkielet

Gość to co tu robicie
na forum DIETY skoro jesteście tak uroczo kobiece, jędrne i zgrabne? Czyżbyście jednak.. chciały zrzucić swoje 'kobiece' baleronki?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
to ty się lecz dziewczyno bo będzie za późno.a tak naprawdę to ci nikt nie zazdrości tylko cię tak podpuszczają bo są po prostu głupie.takie odchudzanie prowadzi od ANOREKSJI a ono do śmierci .nikt ci jeszcze tego nie powiedział????????a nawiasem mówiąc to projektanci mody już nie chcą wieszaków tylko kobiety .modelki mają mieć ciało a nie same kości.jak ty myślisz że to jest piękne być kościotrupem to idź do lekarza póki nie jest za późno

Gość najwazniejsze
to jest jak czlowiek czuje się w swojej wadze!!!jesli dobrze czuje sie jako skóra i kości no to trudno.... poza tym wiele z Was nie zauwazyło celu napisania postu. autorka chciała dodac otuchy tym którzy próbuja sie odchudzać i im nie wychodzi.. a Wy krytykujecie wagę...i od razu tłum sie wypowiada ze jest chora.... a moze Wy jestescie chorę na ciągła krytykę???? o GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE!

Gość jjjjjjjjj
do najwazniejsze a autorka moze nazywac inne dziewczyny pasztetami, paszczurami i innymi niewybrednymi epitetami??jak juz zaczynasz krytyke to moze zajmij sie obiema stronami

Gość najwazniejsze
czyli co? nie ma zadnej osoby która by nie krytykowała? przykro mi to mówić ale brakuje osób które umieją zachować się adekwatnie do wieku...nie czytam wszystkich pstów bo niestety w kazdym ktos kogos obraża...są wyzwiska obrażanie tak wiec częśc osób nie potrafi umiejtnie wypowiadac swojego zdania i krytykuja to czego nie powinno sie krytykowac tylko przyjać do wiadomości..

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
do najważniejsze. nie rozumiem o jaką krytykę chodzi czy nie wiesz że coraz więcej młodych dziewcząt ,a właściwie dziewczynek popada w anoreksję . trudno się z tego później wydostać,a postawiłaś się na miejscu najbliższych co oni później przeżywają jak muszą patrzeć na swoje dziecko ,które na własne życzenie umiera powoli przez wyniszczanie swojego organizmu. pewnie że na początku jest fajnie bo waga leci ale jak jest już to chorobliwe odchudzanie to nie jest wesoło,jak później włosy wypadają ,bolą mięśnie i kości,jak nie masz siły wstać z łóżka co w tedy ??????????

Gość paleczka
wiecie co taki bulwers a to byla zwykla prowokacja :) heheheh faktycznie jestem modelka i nie ukrywam ze mnei retuszauja hihihhi alee jezli chodzi o moje wymiary to faktycznie mam 93cm-57-86cm i troszke uwazam ze mam piersi neiproporcjonalne do reszty ciala i waze rowne 50kg owszem musialm schudnac bo wazylam ponad 60kg a dostalam taka oferte uwazam ze teraz dobrze wygladam;) a to byla taka prowokacja:) a jeszcze jedno tu na forum zagladam bo dzieki niemu schudlam na surowkach itd ;)

Gość dinorka
Założycielka forum powinna napisac BYŁAM CHUDA JESTEM WYSCHNIETA!!!KTO CHCE NIECH SIE PRZYŁACZY TO MOŻE RAZEM WYSCHNIEMY hahahahaah

Gość do paleczki
Prowokacja, nie prowokacja, poiwiedz jak uzyskałaś tak świetne wymiary? Talii i bioder, jakie ćwiczenia bo chyba nie same surówki?

Gość dinorka msz racje

Gość paleczka
jadlam surowki z kapusty marchwii i polane cytryna albo z innych warzyw jadlam duzo zieonego bo musialam miec duzo blonnika w diecie glodzilam sie kaloriami tzn jadlam warzywa ktorych spalanie jest wieksze niz ich wartosc ;) robilam brzuszki i krecialm hula-hopem :D na stepie cwiczylam jadlam snaiadanie czasem rezygnowalam z kolacji jadlam male porcje ale dosc czseto i pilam herbate zileona ;) a zeby skora nie byla zwiotczala to oprocxz cwiczen balsamem ujedrnaijacym i rzezbiacym sie samarowalam :D a i bylam 2 razy na diecie jablkowej:D a i oczywiscie do sayny tez kilka razy zajrzalaam :D i chcialabym powiedziec ze oprocz sylwetki mam bardzo ladna skore oczyszczona i ejst ladnego koloru :D

Gość dfgyk
haj głupia pało, ja mam lepsze wymiary od ciebie bo 90/60/90 i mnie nie retuszują bo nie muszą :-)

Gość krówka daje mleko
93 w biuscie??????? kurcze to masz balony jak....dojna krowa? hehe