Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikaa22

Krzywy członek

Polecane posty

Gość Dominikaa22

Witam! Mam pewien problem. Wszyscy tak bardzo lubia seks, moje kolezanki w wiekszosci lubia o tym romawiac, czasami same inicjuja stosunek, jest to dla nich cos niezwykle przyjemnego. Ja natomiast nie wiem... ale jakos mnie do tego nie ciagnie. Kocham swojego nazeczonego, ale potrafimy nie kochac sie caly miesiac a jak sie kocham to dla swietego spokoju raczej. Nie wiem dlaczego seks nie sprawia mi az takiej przyjemnosci. Wiem ze jestem normalnie zbudowana wiec watpie, zeby to byl jakis moj problem. Za to nazeczony ma krzywy członek tzn. w ksztalcie banana, ale wygiety w dół podczas wzwodu a nie do gory. Z tego co wiem to kobieta przystosowana jest fizycznie do takiego wygietego troche do gory. Moze tu tkwi problem. Czy ktos ma podobnie? Prosze o porade. Bardzo mnie to martwi poniewaz czuje potrzebe zaznania tej nieopisanej przyjemnosci, a nie wiem w czym tkwi problem.

Gość ocholera
mój tez ma wygiętego...ale do góry:classic_cool: :D

Gość mirimari
Chyba w Tobie bo mj facet ma maly czlonek i prawie go w sobie nie czuje, nigdy nie przezylam orgazmu pochwowego a mimo to chce sie z nim kocha ccodziennie. Moze masz bardzo niskie libido? Na pewno nie zwalaj tego na faceta.

Gość Dominikaa22
To jaka masz z tego przyjemnosc? Tylko, ze ty zaspakajasz jecho? Czy z wysilku fizycznego czerpiesz przyjemnosc?

Gość gfgf
H*uj ci dupe. jak zwykle wina faceta a jak