Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

No i koniec kafeteryjnego romansu słoneczka i wariata...

Polecane posty

Gość starczy tego obsmarowywania
kwoki z was ,w dodatku stare :o

Gość rozwod to co innego
najpierw nalezy zakonczyc obecny zwiazek, a potem mozna robic co dusza zapragnie... Poza tym skoro temat zrobil sie publiczny to nikt nie ma prawa zabraniac sie wypowiadac na ten temat ;)

Gość wełnisia
.wariat, a moze się wypowiesz tchurzu?

Wow, ale tu jazdy odchodzą :P Powiem krótko: ona naiwna, a on kawał siura! A mąż... cóż, jeden z wielu rogaczy... Nie jest mi tylko szkoda tego buca - łowcy internetowego :P

Gość nanalne bylo to sie skonczylo

Gość aaa juz wiem
o co chodzi! te topiki typu kocham Cie sloneczko? itp...phi!! to nudne bylo!

ciekawe gdzie ta banda debilek, która mnie zbluzgała, gdy od razu wyczułem co za ziółko z tego Wariata i napisałem, że to picza bez jajec? :D:D Ile stron zapisały pisząc, jakie to cudowne, że on ją tak kocha i jaki to cudowny i romantyczny facet :P:P

Gość tiramia
ciekawe gdzie jest albinoska?? Adwokat sloneczka

Gość ja dopiero dzisiaj zczailam
topik na ktorym wypowiedzial sie maz... Wczesniej nic a nic mnie takie internetowe prywatne umizgi nie interesowaly :O Smieszne dla mnie takie kochanie na pokaz... ale jak ktos lubi :P Natomiast teraz sie wypowiedzialam - po tym co napisal maz :)

Chłopaku Wariatku taki owaki, a może Słoneczko chciałoby Ci cosik zadedykować? Na miejscu tej bądź co bądź naiwnej dziewuchy masz tu, proszę, kwiatek do kożucha: http://youtube.com/watch?v=SKaCpWSvDsw WARTO POSŁUCHAĆ TEKSTU :P A zresztą, ja zawsze szukam okazji, żeby się pod czymś takim podpisać. Wszystkimi czterema :P

Gość a ten topik z męzem
to jaki? mzoe link?

Gość wełnisia
oj no chodziło oto że on napisał temu wariatow że jest taki a taki bo nie umie być wierny i jest tchórzem bo nie stać go nato żeby trwać przy rodzinie jak przyżekał i pracować dla żony i córki ja niewiem ale miałam łzy a jhemu to bym jaja podeptała jak to ktoś napisał

Gość wełnisia
noi jeszcze mąż powiedział że sam zna swoje winy i że sie zobowizuje naprawić co sie da a temu wariatowi to brak jajec bo sam nieumie być chonorowy bo sie kochali na forum a rostał sie z nią smsem zamiast wyjaśnić

Gość O co ten wrzask
Dwoje doroslych ludzi, ktorzy spieprzyli zycie sobie i swoim rodzinom na wlasne zyczenie. Wyglada jednak, ze tylko ona zbiera ciegi. Okej, durna baba, zakochala sie w mitomanie i gawedziarzu, mozna ja usprawiedliwic, czegos jej tam braklo. Natomisat facet, jak to juz komiczne nabazgral, okazal sie typwa bezjajeczna ciota. Romantyczna bajka z hujowym zakonczeniem.

Gość ja w zdradzie
nie widze nic romantycznego :O

Gość tiramia
sloneczko pokasowalo wsztystkie topiki. chyba zrozumiala swoja glupote. ja naprawde uwazalam ze ona to ta wykorzystana ale rany ..ona miala meza.... na miejscu jej meza kopnelabym ja w dupe!

Gość tiramia malo wiesz o zyciu
W malzenstwie tez mozna byc samotnym i opuszczonym. Gdyby wszystko bylo okej, moze nieszukalaby wrazen poza malzenstwem. W dodatku jej maz przyznal sie do tego, ze troche ja olal. Szukasz taniej sensacji? Uwazaj, zeby na tobie ktos psow nie powiesil.

Gość tiramia
tiramia malo wiesz o zyciu : gdyby w moim malzenstwie cos bylo nie tak, najpierw postarałabym poszukac powodu dlaczego tak jest, a pozniej starac sie go naprawic. Jesli by nie wyszlo ( co czesto sie zdarza) rozwiodlabym się i ewentualnie poszukala mezczyzny , ktory nie ma zony i dziecka w drodze. W konsekwencji przez dwoje nierozwaznych ( podobno doroslych ) ludzi cierpia teraz dwie rodziny... nie wieszam psów na nikim...staram sie tylko zrozumiec..dlaczego ludzie posuwaja sie do takich czynów..niszczac...innych?

Gość tiramia
nie szukam taniej sensacji bo cala ta sytuacja jest przykra. Dorosli ludzie nie pomysleli o innych zanim sie w to wpakowali, w konsekwencji cierpi niepotrzebnie jeszcze wiecej ludzi. Ja naprawde zycze sloneczku dobrze mimo ze moje wypowiedzi nie naleza do najprzychylniejszych.

Gość Dziwna jestes Tiramia
Zapisałas sobie wszystkie linki postow sloneczka? Ty nie chcesz zrozumiec, ty szukasz sensacji.

Gość Tez to zauwarzyłam
Tiramia usunęła swuj topik. Chyba ktoś miał rację na jej temat. Tam też kogoś atakowała. Co, Tiramia, lubisz sprawiac innym bul, co nie?

Gość tiramia
:-) Ból? Rozumiem, ze prawda w oczy kole. Wyrazilam tylko swoja opinie, jak inni. Ciekawe ze innych sie nie czepiacie tylko mnie... ale spoxo... jesli mam wam ulzyc..prosze...

Gość tiramia
zreszta to nie ja zalozylam ten post. a linkow do postow sloneczka nie zbieram, bylam tu wczoraj i widzialam ze Sloneczko usuwało. Pozdrawiam, pa

Gość Żyd z powołania
jakiś mało koszerny ten wariat a feee...

Gość I temat zdechł.
Słoneczko, życzę Ci szczęścia z mężem :) Co do tamtego faceta, to... szkoda słów.

Gość savannahh
bueheh!! aleź ty głupia gosińska :D przecież słoneczko to kobieta :D