Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupbcxz

pomozecie mi odczytac test? PROSZĘ

Polecane posty

Gość upupupupupbcxz

sluchajcie dziewczyny wiec tak...2 dni spoznia mi sie okres, mam okropnie bolace piersi ( NIGDY wczesniej nie mialam) no i dzis zrobilam test, ale nie z porannego moczu, tylko teraz i pokazala mi sie druga kreska tylko bardzo blada... wiem, ze takich tematow bylo mnostwo, ale prosze o pomoc :) caly czas sie czuje jakbym w kazdej chwili miala dostac okres...boli podbrzusze, piersi....ale mam taka biala wydzielina dziwna jutro zrobie kolejny test z samego rana ale myslicie ze moglo mi sie udac zajsc w ciaze??????????

Gość klupss
Tak, mogło Ci się udać.

Gość upupupupupbcxz
caly czas mam uczucie, ze dostane okres to podrzusze bolace... nie chce sobie wkrecac aleokres sie spoznia juz 2 dzien :D

Gość upupupupupbcxz
tylko ze ona jest baaardzo slaba :(

uczucie ze zaraz dostaniesz @ jest normalne, ja tak miałam przez jakies 2 tyg, do tej pory czasami mamtakie dni ze czuję jakby zaraz miało poleciec, a jestem w 19 tyg :) moim zdaniem jesteś w ciąży, gratulacje :)

dlatego slaba bo nie z porannego moczu, nast razem zrob z samego rana

Gość upupupupupbcxz
minimonia dziekuje, nie chce sobie wmawiac bo ta kreska jest naprawde jasna zrobie jutro z rana i dam znac :)

Gość jesteś w ciąży
na 100 %. też robiłam test wieczorem, też kreseczka była słabo widoczna, reszta objawów jak u Ciebie. zaczynam własnie 9 miesiąc :)

Gość upupupupupbcxz
ten wpis wyzej nie jest dla mnie smieszny wiesz dlaczego? bo juz jedno poronienie mam za soba i nie bylo to mile az sie poplakalam ::( ehhh

Gość upupupupupbcxz
brak mi słów ... :o

Gość ciumcia
raz poronila to moze i 2 raz poronic niestety,moja kolezanka tak miala:(

Autorko - lepiej stąd uciekaj szybko, bo szkoda Twoich nerwów i łez. Nie warto tego czytać w ogóle. Ja też poroniłam a teraz jestem w drugiej ciąży i kończę 4 miesiąc, więc i Tobie się na pewno uda. Życzę Ci tego z całego serca. Cholernie mi przykro że ktoś Ci takie rzeczy pisze. Też się poryczałam :(

Gość alicja 266
No niestety osoba powyzej ma racje,lepiej nie cieszyc sie za wczesnie.Coraz wiecej poronien,chorych dzieci .

Gość upupupupupbcxz
mam cykle 26 dniowe zawsze reguarne owulacje mam ok 11 dnia cyklu dzis jestem 28 dzien, wiec 2 dni po terminie. nawet sie jakos specjalnie w tym miesiacu nie staralam, nie myslaam o tym i sie udalo -byc moze :) bo wczesniej to jak miaam owulacje to nie dawalam staremu zyc ze tak powiem heh:) ale tak jest chyba jak ktos sie stara od roku... w tym miesiacu sobie odpusciam i czyzby sie udao? jestem usmiechnieta ale tez pelna obaw po 10 min ta kreska zrobila sie jeszcze bardziej ciemna, juz nie jest taka blada jak na poczatku...

U mnie byla baaaardzo blada kreska (jak chcesz to Ci pokaze fotke, bo robilam wtedy by zamiescic ją na forum wlasnie). :) Też mialam dylemat, jak Ty, a dzisiaj mam miesięczną córeczkę :D

Gość jesteś w ciąży
autorko topiku, nie przejmuj się komentarzami niedojrzałych zakompleksionych dziewczątek. szkoda nerwów. ja moją drugą ciążę też poroniłam i bardzo to przezyłam, podobnie jak Ty. a teraz jestem w 9 miesiącu trzeciej ciąży i nie mam żadnych komplikacji. bądź dobrej myśli :) na pewno wszystko będzie dobrze! trzymam za Ciebie kciuki!

Gość jesteś w ciąży
Skorpionka! ależ cudna ta Twoja Córeczka! gratuluję!

Gość upupupupupbcxz
Skorpionka jasne jak mozesz to podeslij link do Twojego testu to porownam z moim :) ja na chwie obecna nie mam aparatu bo siedze w pracy, ale pozniej pokarze co mi wyszlo. A corcia w wannnie- cudowna :D

Gość tośka 24
moje kreski były prawie przejrzyste - a że zrobiłam trzy testy pod rząd to każda kolejna była mniej widoczna niż wcześniejsza - teraz jestem w ósmym miesiącu ;-) - trzymam w kciuki i nie stresuj się bo Dzidki tego nie lubią Pozdrawiam

Gość upupupupupbcxz
Skorpionka- moj test wyglada indentycznie :)

Gość upupupupupbcxz
hej dziewczyny zrobilam dzis test z porannego moczu i znowu wyszla ta kreska bardzo jasna. nawet slabo widoczna bym powiedziala musze sie dobrze przygladac zeby ja zobaczyc podbrzusze boli nadal jak na okres wiec nie wiem co mam o tym myslec :o

Gość AdrianneczkaJa
jestes w ciazy, gratuluje :-) wszystkiego najlepszego na mikolaja :)

Gość upupupupupbcxz
dziekuje mam nadzieje ze to ciaza :) bo naprawde boli mnie podbrzusze jakbym miala lada moment dostac okres ale mam tak juz tydzien :o