Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra26

dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość siostra26

mojej starszej siostrze znowu nie wyszło w życiu. Dziewczyna jest bardzo ładna, nie narzeka na brak powodzenia u facetów, ale zawsze trafia na jakich beznadziejnych, niezdecydowanych, zdradzających itd. Tak bym chciała żeby jej się w końcu udało, żeby nie czuła sie taka samotna. Ale dół :((

Gość takie jest życie cholera

Ja tez tak mam.Trafiam na ćpunów, nieuków, chlopakow lubiacych melanz na codzien, kretynów , \'\'kochliwych\'\'co lubia sie pobawic i rzucic ...chyba mma gorzej co? sama jestem normalna dziewczyna ja nie wiem jak to jest;/ Zycze Twojej siostrze powodzenia, na pewno jej sie uda.Trzeba zaznac wszystkiego w zyciu..moze szczescie czeka za rogiem

Gość siostra26
ale ile może czekać?? tyle zmarnowanych lat. Jest ostrożna, a jak już poczuje się pewniej, zaangażuje, to ten prostak mówi, że nie chce jej krzywdzić.. co za bagno

tak jest jak się szuka facetów na dyskotekach (nie sugeruję nic:P)

Gość siostra26
co za rada... a Ty pedro tam szukasz i z doświadczenia wiesz?? Moja siostra akurat nigdy nie miała faceta z dyskoteki cokolwiek to znaczy..

Co to znaczy TRAFIA? Przeciez to WY - kobiety - wybieracie sobie facetow. Wiec czyja to wina, ze tak trafia?

Gość sjendhf
Widac ladna, ale glupia. Pewnie imponuja jej tacy a nie inni. Nic na to nie poradzisz.