Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

zeby mleczne

Polecane posty

szukam wszędzie grafiki (znależć nie mogę ), i mam pytanie . może ktos wie:czy czwórki na górze i na dole,są równiez mleczakami i wypadną ?oczywiście u dzieci:)

Gość lpbietka12
teź się ostatnio zastanawiałam nad tym i sprawdziłam i okazało się że 10 zębów do dóry i 10 na dole to mleczaki, więc nawet 5 jest mleczakiem. Mój syn ma w 4 małą dziurkę i nie wiem czy iść leczyć czy nie????

mam ten sam dylemat , obie 4-ki na górze są z dziurkami , syn ma 8 lat , i się zastanawiałam ,czy iść na borowanie🌼dzięki

mojej siostry syn 4 latka i ostatni zab byl z pruchnica no i borowala wiec chyba warto bo to nie jest na 10min zab azacznie w koncu bolec wiec po co dziecko meczyc i czekac na bol jak mozna zareagowac od razu.znajdz dobra dentystke z podejsciem do dzieci i idz jak najszybciej.

No ludzie.... zazwyczaj się tak nie wymądrzam i nie krytykuję, ale kobiety.... jesteście matkami, a zadajecie pytania na poziomie 4 klasy podstawowej . TAK, czwórki też sa mleczakami! I piątki też! I każde zęby się leczy!!!!!

Gość ratujcie
Dokładnie,każde zęby się leczy....jak możecie się zastanawiac czy leczyc mleczaki???????????????????????????/