Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola1100

pytanka!!!

Polecane posty

Gość lola1100

witam wszytskie panie 1.czy przy pigulkach stosujecie dodatkowe zabezpieczenie? 2(do tych ktore biora cilest)czy nabawilyscie sie od niego celulitu?:/ pozdrawiam serdecznie!!!!

Gość lola1100
jescze nie zacelam...za kilka dni.prtzeciez one nie daja Ci 100%pewnosci!wiadomo ze lepsze to niz sama gumka

Gość lola1100
a lusesita dlugo bierzesz cilest?

bralam cilest kilka lat i przy wadze 50 kg/ 170cm wzrostu nabawilam sie okropnego cellulitu. dodam, ze zdrowo sie odzywiam, chodze na aerobik i nie mam sklonnosci rodzinnych. dzis zaluje, ze bralam te tabletki. rozmawialam z innymi dziewczynami tu na kafe i podzielaly moje zdanie niestety.

Gość lola1100
oj chcialabym Ci wierzyc ale jakos nie moge sie przelamac do konca.no zobaczymy moze przyjdzie z czasem! tak jak mam brac , czyli mas zna mysli zawsze o stalej porze?

jesli chodzi o zabezpieczenie to wiadomo, nie zawiodly i nie mialam po nich jakis skutkow ubocznych po za tym cellulitem i po dluzszym czasie spadkiem libido

Gość lola1100
dzieki dziewczynki za odpowiedzi.jak wodac nie ma reguly:(na jednych dziala ok na drugich fatalnie.bede musiala przetestowac na sobie...

Gość pamela mamela
czesc dziewczyny przez 3 miesiące miałam miesiączke przed kazda miałam objawy na nadejscie okresu bolały mnie piersi podbrzusze bardzo sie boje bo czytałam ze okres moze trwac do 4 miesiąca:/ moim zdaniem to niemozliwe ale sie boje .... bo moze ktos ma racje moje miesiączki trwały ok 5 dni.... byly srednio obfite teraz ma nadejsc kolejna bolą mnie piersi ale dalej sie boje

Gość pamela mamela
boje się ciąży ... wydaje mi się że nie jestem bo mam miesiączke wyglada normalnie oczekuje na nastepna ale jak mówie czytalam ze moga wystąpic do ktoregos miesiaca

skoro masz podstawy aby podejrzewac, ze jestes w ciazy udaj sie do lekarza, albo zrob test. choc mysle, ze mialabys juz jakies inne dolegliwosci..

Gość pamela mamela
ale myślisz że to możliwe?? nie mam żadnych objawów....

Gość nie jestes
to zwykla paranoja!

Gość nie jestes
masz miesiaczki i sie boisz, ze jestes w ciazy a do lekarza nie poszlas???? boisz sie tez lekarza to zrob bhcg!!! ale w ciazy to nie jestes!