Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

św. Mikołaj

Przyjmuje ostatnie zamówienia...

Polecane posty

Ja lubelskie. No, ale żyjemy w XXIw.. Komunikacja działa na wysokich obrotach:D

Gość Zagubiona13131
Ja prosze o zdrowie,i o to abym po 3 tygodniowej nieobecnosci w szkole do 14 wszystko nadrobila-20 sprawdzianow aha i zebym zdala:(:(i pomyslec ze to mowi dobra uczennica:(

Gość kochany mikołaju
ja poproszę o zdrowie dla babuni, żeby nie było głodu na swiecie, a dla mnie miłość...... taką prawdziwa, która mnie nei opuści dziękuję

Gość parasolka olka olka
proszę żeby jutro nie było analizy matematycznej, a jeżeli musi być to zeby pan prof nie stawiał pał ani 0 .Chciałabym również zaliczyc ćwiczenia z analizy :D. Jeszcze jedna prośba odnosnie analizy, zeby moje korepetytorki sie nie wycofywały i były nie drogie :) aaaa i chce wszystko pieknie pozaliczac i miec wakacje i stypendium :D No i moge sie zakochac..

Gość krowy nie wyją
a ja proszę o ładna pogode jutro, żeby tacie poprawiło się zdrowie i o mieszkanie na parterze dzięki 🖐️

Gość nan_aa
to ja poprosze,zeby mi sie poukladalo wszystko i zebym nie musiala sie jutro wyprowadzac z miesiecznym dzieckiem od mojego faceta

Gość kochany mikołaju
wiecie co, życzę wam wszystkim, żeby wasze prosby zostały spełnione.. szczególnie te o zdrowie i zycie uczuciowe. dla ciebie mikołaju też życzę góry prezentów, bo chyba też o czyms marzysz, prawda? miłych mikołajek!! p.s. i bym jeszcze chciała black xs od paco rabanne ;)

Gość więcej nadziei
bo przygasa... :(

Gość krowy nie wyją
ja wam też tego wszystkiego życzę (i sobie :) ) i żeby było więcej takich miłych tematów na kafe