Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walicz

Bohater czy cwaniak?

Polecane posty

Gość Walicz

W związku z tymi wszystkimi przedziwnymi uhonorowaniami człowieka, który dawno przestał spełniać wymogi stawiane przed ludźmi o prawdziwym autorytecie, pozwolę sobie wystosować do niego następujących 30 pytań: - Dlaczego zgodził się Pan na uroczyste wręczenie Panu medalu ku czci największego niemieckiego polakożercy lat dwudziestych Gustawa Stresemanna? - Dlaczego w 2006 r. jako sekretarz kapituły Orderu Orła Białego sprzeciwił się Pan przyznaniu Orderu Orła Białego (pośmiertnie) generałowi Augustowi E. Fieldorfowi i rotmistrzowi Witoldowi Pileckiemu? Czy można w ogóle porównać Pana zasługi jako kawalera Orła Białego z zasługami dwóch wspomnianych bohaterów? - Dlaczego, będąc oficjalnym gościem Izraela jako polski minister spraw zagranicznych, milczał Pan jak grób w parlamencie izraelskim w czasie, gdy obrażano Pana kraj, gdy Polaków publicznie nazywano współwinnymi wraz z Niemcami zagłady Żydów (robił to m.in. wiceprzewodniczący parlamentu R. Rivlin)? - Jeśli nie miał Pan odwagi na publiczną polemikę z antypolskimi oszczerstwami, dlaczego nie wyszedł Pan z sali, jak doradzała Panu większość polskiej delegacji? - Dlaczego kłamał Pan (w 2000 r.), że Polaków zaatakował w Knesecie tylko "głupi ekstremista"? - Dlaczego używa Pan bezprawnie tytułu profesora w sytuacji, gdy jest Pan tylko maturzystą, absolwentem gimnazjum? Jak wiadomo, obowiązują twarde reguły: aby zostać profesorem, trzeba mieć magisterium, doktorat i habilitację, a żadnej z tego typu prac Pan nie obronił, nie mówiąc o skończeniu studiów. (...) całość, wszystkie pytania na: http://iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=680&Itemid=55

Gość Walicz
ALe tak na serio, to chuuj mnie to interesuje co napisałem :classic_cool:

Gość Walicz
Podpisujesz sie z mojego nicka i bluzgasz a ja widzę twoje IP to: 80.53.48.218 - jesteś .... brak mi słów

Gość Walicz
to daje że jest godzina i w razie czego łatwo namierzyć skąd w określonym czasie nadawało to bydle

Gość edek bez kredki
Ej no spokojnie,to jest numer sieci blokowej, więc tak łato nie namierzysz, tylko zastanawiam się kto tu dłubie :O

Gość Walicz
mój ojciec parchaty żyd spod sandomierza handluje śledziami w ubogich dzielnicach tel-awiwu :classic_cool:

Gość edek bez kredki
To Bartoszewski, a nie Jeziorański - takie małe sprostowanie :)

Gość czy podawanie
na forum czyjegoś nr ip nie jest karalne ? mysle ze tak i powinienes dostać po dupie

Gość Walicz
Dla mnie nie problem namierzyć komputer ot chociażby o tym IP: 80.53.48.218, a chodzi faktycznie (mój bład) o Bartoszewskiego nie napisałem na początku. Przepraszam.

Gość catering
Władysław Bartoszewski - wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodległego Państwa Polskiego, polonofob, komuch, dywersant, mason, senator, świnia Orwell'owska, znawca i piewca tematyki żydowskiej, minister spraw zagranicznych w postkomunistycznym rządzie Józefa Oleksego, związany z redakcją żydo-katolewackiego "Tygodnika Powszechnego" od bardzo długiego czasu, jak i filosemickiej elitki PEN-Clubu, od 1972 r., gdy Bartoszewski został sekretarzem generalnym tej organizacji; członek "Klubu Krzywego Koła"; "Klub Krzywego Koła" to nazwa klubu dyskusyjnego działającego w Warszawie w latach 1955-1962; który został założony w 1955 roku z inicjatywy i pod nadzorem pułkownik UB Julii Brystigierowej w celu sterowania i infiltrowania przeciwników ówczesnej władzy; klub skupiał ówczesną elitkę intelektualną, tzw. (żydokomunistyczną) opozycje inteligencką, dyskusje w nim prowadzone dotyczyły m.in. problematyki kulturowej, politycznej, filozoficznej, artystycznej i ideologicznej; w zebraniach brali udział m.in.: Jan Józef Lipski żyd i mason, Witold Jedlicki żyd i komuch, Aleksander Małachowski żyd i mason, Stanisław Ossowski, Paweł Jasienica żyd, Antoni Słonimski żyd stalinowiec i mason, Władysław Bartoszewski żyd i mason, Jerzy Urban żyd i komuch, Jan Olszewski żyd i mason, Ludwik Hass żyd i mason, Leszek Kołakowski żyd i fanatyczny marksista stalinowiec, Aniela Steinsbergowa żydówka, Antoni Zambrowski żyd i komuch, a teraz "prawicowiec", Karol Modzelewski żyd i komuch, Jacek Kuroń żyd i komuch trockista, Adam Michnik żyd i komuch trockista, Anna Rudzińska, Jerzy Kornacki, Adam Schaf żyd stalinowiec i marksista; po więcej szczegółów zapraszamy -- KKK - "Klub Krzywego Koła" Wsławił się" niechlubnym "donosem na Polskę" w przemówieniu w izraelskim Knesecie (mówił w nim o antysemickich "ciemniakach" na polskiej prowincji, dziwnie zapominając o antypolskich wypowiedziach "jaśnie oświeconych" premierów Bergina i Szamira. Został Honorowym Obywatelem Izraela; odznaczony Orderem Orła Białego przez rząd żydokomunistyczny; aktywny wszędzie tam gdzie jest żydostwo, ...nigdy tam gdzie jest sprawa polska; członek rady programowej "Otwarta Rzeczpospolita" "Otwarta Rzeczpospolita" oficjalnie: Stowarzyszenie przeciw Antysemityzmowi i Ksenofobii powstałe w 1999 r. Stowarzyszenie liczy ponad 300 członków o różnych przekonaniach politycznych, różnych wyznań i bezwyznaniowych; głównie jednak pochodzenia żydowskiego; finansowe wsparcie ze strony antypolskiej Fundacji im. Stefana Batorego - założona i finansowana przez żydowskiego hochsztaplera giełdowego Sorrosa; Ciekawostka: wczasie okupacji hitlerowskiej Władysław Bartoszewski został zwolniony przez Niemców z obozu w Oświęcimiu - Powód? Zły stan zdrowia! ... ...Ha, ha, ha ...Dobry kawał!

Gość Walicz
Służy jak"swoim" może to widać

Gość She2000
możesz mi zwalić konia dupą cwelu :classic_cool:, nie chce mi się nawet używać proxy, jesteś za cienki glut śmieciu :classic_cool:

Gość czy podawanie
masz racje tylko ze kafe nie podaje ip a to oznacza ze dlubiesz i zupelnie prywatnie podales nr....

Gość Walicz
Widzisz lubelaku, niejeden juz dostał za swoje za "bluzgi" na kogoś, ciebie może spotkać to samo. Będę śledził twoje wpisy w sieci i ... gdy ktoś zechce "dobrać ci sie do dupy" pomogę z przyjemnością. Bo mnie takie sflustrowane bydło jak tu nie oblatuje, ale może się trafi ktoś komu będę mógł pomóc