Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuala

Pytanie do szczupłych dziewczyn.

Polecane posty

a ja tabletki anty biore caly czas i waga sie utrzymuje na stalym poziomie :) przytylam jedynie po diane 35 ale inne mnie nie ruszaja :D

Gość 170cm_54kg
ja moge jesc i jesc - nie tyje. ale dodatkowo uwielbiam sport wiec mysle ze to tez wpływa na przemiane materii. mam 28 lat

Gość bessęsu
tyje się od żarcia, chyba ze ktoś jest chory. I nie pocieszajcie się genetyką

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 167 cm wzrostu waze 47 kg (maks) jem co chce i ile chce... ale od kilku dni cwicze ostro bo jestem szczupla ale galaretowata, cwicze silowo w domu :P

ja mam 1.67 i waze 48 kg. Jem wszystko,słodycze to pochłaniam i nie tyję. Nie ćwicze ,mam tak od zawsze i chciałabym szczerze mówiąc przytyć z jakieś 5 kg.

Ja byłam szczupła zawsze i wciąż jestem, obecnie w wieku 31 lat. (Diane 35 też mi nie zaszkodziła). Ważę teraz tyle ile w ogólniaku (bo przytyłam bo okresie gdy spadła mi masa ciała na skutek stresów). Nie ćwiczę, nie ograniczam sobie jedzenia. Moje ulubione jedzenie to ogromny obiad złożony z ziemniaków z sosem i jakiegoś smacznego mięsa. Przy tym jem trochę więcej niż mój partner (187 wzrostu, masywny, pracujący fizycznie). Myślę że mam po prostu szczęście. Poza tym nie jem z głodu a wyłącznie z łakomstwa, czyli nie po to żeby coś wrzucić ale dla smaku. A ponieważ rzadko jestem głodna, to jem np dwa razy dziennie. W mojej rodzinie nie ma osób otyłych.

genetyka, po za tym nie wpieprzam ile chcę ale pół czekolady i 2 kawałki pizzy na dzień mi jeszcze nie zaszkodziło .. mam 160 i wazę 47 kg, czasem ćwiczę, 2-3 razy w tyg bo nie chcę wyglądać jak galareta z harmonijką na brzuchu, no i mam super jędrny tyłeczek :classic_cool: