Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTwójKochajacy

kochana ksiezniczko......

Polecane posty

Gość MiśTwójKochajacy

....dzis widzielismy sie,,to chwilka była..ale to co czulismy to niesamowite...wiec nie zapominaj o tymco jest miedzy nami,,,o naszej miłości i blgam Cię daj rade kochanie....bo nie mozemy by to co nas spotkało zebysmy zniszczyli...to drugi raz juz nas nie spotka...miłość jest najwaznejsza,,,nie zapominaj o tym kochanie...wiesz jaki jestem ..ja sie juz nie zmienie,,,zawsze bede Cię tak kochał i bede tak jak dzis,,,,wiesz zreszta jak bardzo nam dobrze ze sobą....nie zniszczmy tego uczucia kochanie...KOCHM CIĘ MOJE KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranic ps..bardzo mi Ciebie brakuje...tak bardzo chcę Cię przytulić....

Gość r..r....
Moj Misiu dla mnie ta chwilka tez byla przepiekna,nigdy jej nie zapomne,dodala mi sil...nigdy nie zniszczymy tego co jest miedzy nami naszej wielkiej milosci..Kocham Cie jestes moim powietrzem ukochany...

Chwilunia... Czy fakt, że osoba z arystokracji (księżniczka) parzy się z niedźwiedziem (MiśCośtamCośtam) może być usprawiedliwiony teorią, że wysoko urodzonym wolno wszystko? A fuuuuj, jakież to niemoralne! Zaczynam rozumieć idee rewolucji...