Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona13131

Mam doła

Polecane posty

Gość Zagubiona13131

Gość Zagubiona13131
Robaczek a Ty czemu??ja trzeci tydzien jestem chora:(:(czekam na badania a do 14 wystawienie ocen ,mam kosmiczne zaleglosci:(:( i gdyby tego malo bede miala zagrozenie z matmy przez ta chorobe:(:(Boze

Gość 12sto groszówka
no cóż..cześć dziewczyny... ;)

ja tak o. zyć mi się odechciało. w pon i wt nie byłam na uczelnie bo nie miałam ani siły ani ochoty z łóżka wstać. jakaś taką chandrę mam. już 2 tydzień się ciagnie :o

Gość 12sto groszówka
zagubiona..widzisz ja chodze dz szkoly i tez mam zaleglosci, zwykle lenistwo ;/ niechęć i ludzie dookoła którzy wyssiewają każy płomyczek energii jaki tylko sie pojawi kazdym mozliwym sposobem;/ hmm...

Gość a ja mam_Qurde
okropnego doła też!!

Gość 12sto groszówka
dlaczemu ...dołącz

Gość Zagubiona13131
EH dobrze sie ucze,ale zachorowalam ,3 tyg juz nie bylam w szkole,czekam na badania,mam ponad 20 sprawdzianow zaleglych:(Mam dola,nie mam sily na nic,przez 3 tyg mialam ponad 38 stopni i zbic niemogli:(2 liceum ,Boze chyba nie dam rady:(:(

Gość 12sto groszówka
podobno grunt to dobre rozplanowanie czasu ;/ jest grudzien a ja do matury nie jestem przygotowana ;/ i to wiadomo z wlasnej woli ;/;/ no lipa. ale skoro to jest 2 liceum i w sumie półrocze to dasz rade ... spokojnie.im wiecej do zrobienia tym lepiej-bo ja nie mam tyle przedmiotów ile miałam w 2 klasie mase wolnego czasu i NIC z tym nie robie...bo nie mam ochoty ani nastroju a zabierając sie za jedno mysle o czym innym ;/;/ poorazka

Gość Zagubiona13131
W tydzien 20 sprawdzianow,chyba nic z tego:(nie mam sily po tej chorobie wstac z lozka:(i nie histeryzuje:(

Gość 12sto groszówka
robaczku... a moze jakaś motywacja??

Gość 12sto groszówka
no wiesz w Twoim wypadku chyba są jakies ulgi??? skoro tyle czasu Cie nie bylo i to względu na chorobe....? masz czas na nadrobienie i zaliczenie...

Gość 12sto groszówka
macie jakies pozytywne dusze tam wokół siebie? takie do bredzenia, do motywacji ...?... a motywacja ze jak sie nie wyksztalcisz- to na zmywak do anglii ;/;/ mnie tak kolega stara sie motywować ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ nie wychodzi mu-nie dziala

Gość Zagubiona13131
Eh ulgi:(:(do 14 maja byc oceny wystawione-semestr jest bardzo krotki,ja nie mam sily,poprostu:(:(nie chce panikowac,ale dola zalapalam,eh i dlatego ten temat,musialam sie komus wygadac:(Nie mam nikogo bliskiego azeby porozmawiac:(

wszyscy dookola mnie mowia ze mam jeden talent: do robienia problemow z niczego, malkontenctwa itd. moze maja racje. w dodatku mam okres, chcice. widoki na jakiegos faceta marne. ech.. :o ogladalam piekna i bestie, bajke disneya z 91 r i sie rozbeczalam. beznadziejna jestem :o

Gość 12sto groszówka
ale nie masz czym sie martwić;) spokojnie do tego podejdź, powoli wszystko zrobić, lepiej jedno dokładnie niż wszystko na raz na odwal sie - ze tak powiem. 3mam kciuki za ciebie...teraz sie nie bój ani nie martw nie ten wiek nie ten czas...jeszcze zdążysz..wierz mi;/

Gość powiedziec wam cos o motywacji
?? "tylko z wytrwałości rodzi się wytrwałość" - co Wy na to, kochane?

12to groszówka 1.matura: pryszcz. nie ma co sie stresowac na zapas. zdasz. uczyc tez sie wiele nie trzeba. 2. glowa do gory autorko topiku: 1. jestes chora, masz prawo miec dluzszy termin zaliczenia spr i kartk 2. najlepiej od razu pojdz po chorobie do nauczyciela i zapytaj jak rozplanowac zaliczenie zaleglych rzeczy, tak zeby sie wyrobic. 3. bedzie dobrze. przeciez choroba zdarza sie kazdemu, nauczyciele tez ludzie. czasem.

Gość 12sto groszówka
noo...musi być źle robaczku..żeby mogło być dobrze wiesz? zawsze tak kurde jest.tylko czemu to "źle" sie tak ciągnie;/ bezsens/ nie problemu bez wyjscia-podobno...

\"tylko z wytrwałości rodzi się wytrwałość--> racja. pomimo tego ze czegos nie chce ci sie robic, trzeba sie zmusic. bez tego nie ma efektów. tak mi mówią. dobrze mi mówią. ale czekam na motywację. może przyjdzie. sama. ma jeszcze 4 dni.

Zagubiona, najpierw sie poucz z każdego przedmiotu tyle, żeby chociaż zdać na 2/3, a jak już będziesz miałą podstawę i już się tak nie będziesz denerwowała, to wtedy się podouczaj tego na co będziesz miała ochotę. Tysiąc razy byłam w takiej sytuacji :/ Zawsze się za późno za coś zabieram, zawsze na ostatnią chwilę a potem stwierdzam, że tak fajnie się uczy i dlaczego ja wcześniej tego nie zaczęłam robić :/ ale już jest za późno i robię wszystko na odpierdal ;/

Gość a ja zmagam się z depresją
od 2 lat i nadziei juz nie widzę. wy nie wiecie co to dół, ja już nie mam siły żyć

od czego wariujesz? sprzedałam ksiazke na allegro i powinnam sie cieszyc,ale jakos.. nie chce mi sie czy nie potrafie czy co?! sama nie weim :o

Gość 12sto groszówka
ale jestes z naami depresjooo - nadzieja na lepsze jutro-nie poddawaj sie ;] spadam dziewczyny dzieki za gadke robaczku i zagubiona ;] 3mam kciuki i wy trzymajcie bedzie dobrze [nie z moja maturą;p] ale bedzie. paa

dól a depresja to są 2 inne rzeczy. dół to dłuższa chandra a depresja to depresja po prostu. coś co trwa nieprzerwanie.