Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa43

jak ja nienawidze swojego meza....

Polecane posty

Gość szalona kobitka
Bardzo chcę to zmienić.Obiecałam że kupię mu buty sportowe żeby zapisał sie na koszykówkę dwa razy w tyg .Namawiam go na basen.Niech sie ruszy z domu bo calymi dniami tylko by jadł i oglądał telewizor.Cięzko mu nawet wstawić samochód do garazu nie mówiąc o naprawieniu łóżka ( niedlugo będę spała na podłodze jak sie rozwali :P )

Gość nowa43
wiecie,ze ja nigdy nie dtslalam kwaitkow od niego? nigdy nie dostalam prezentu od niego ? pod choinka jak sama sobie nie kupie to nie mam nic :( gdyby nie moja mama to nie wiedzialabym jak to jest - znalezc niespodzianke pod choinka:(

Gość szalona kobitka
No ja pod choinką też :) ale na kwiaty czasem się pokusił :)

Gość szalona kobitka
Najgorsze jest to że najlepiej nam sie rozmawia przez telefon :) bo jak jesteśmy w domu to ja zreguły zwracam mu uwage żeby cos tam zrobił to on wychodzi palić lub do inn ego pokoju bo nie bedzie sie ze mną kłócił.A czy ja chce się kłocić?????Ja tylko chciałabym żeby mi pomógł w codziennych obowiązkach .Naprawde nic wiecej.Ale jemu nie mozna nic powiedzieć bo na wszystko odpowiada ze mu sie chce.

Gość zaciekawiona____
nowa42, możesz mi napisac z jakiego województwa jesteś? :)

mówicie, że z innym facetem pewnie będzie tak samo, jak nie od razu, to za ileś tam lat a ja uwazam, że nawet dla tych iluś lat szczęścia warto zaryzykować nowy związek

Gość naprawde_dziwne
ewa33 zdecydowanie cie popieram. tak swją drogą 43 lata to naprawde nie starość:) dzieci duzo, to tym bardziej mozna zadbac o siebie. w kazdym rzie zycze wam jak najlepiej, zebyscie w nowym roku znalazły w sobie siłe na zmiane. narzekanie nic nie da. trzeba działac.

Gość naprawde_dziwne
dzieci duze a nie duzo mialo byc:)

Gość nowa43
zaciekawiona - a czemu pytasz?

Gość nowa43
naprawde dziwne - domyslilam sie :)

Gość zaciekawiona____
mam głupie myśli..kumpelka spotyka się z jakims starszym, żoantym facetem...myślałam, ze to może twój mąż...przepraszam:( Nie doczytałam dokładnie, jak pisałaś, że masz dzieci. Z tego co wiem, to ten Jej kochas ma jedno dziecko. Sprawa nieważna. Bardzo Ci współczuję takiego faceta...coraz bardziej tracę wiarę w sens małżeństwa:/ echhh

Gość nowa43
to nie ja :) teraz nie spotykam sie z nikim :( szukam takiego, ktory nie bedzie chcial tylko seksu :P (choc go uwielbiam, i nim tryskam:P ) ale chce tez ciepla,uczucia,bliskosci (niekoniecznie tej fizycznej)

Gość nowa43
witam w piatkowy poranek :)

...tak sobie czytam i widzę siebie parę lat wcześniej,też męczyłam sie w takim związku 11 lat.Lecz miałam na tyle siły i odwagi,aby pewnego dnia powiedzieć dość!!!Rozwiodłam sie i jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem....:)

Gość szalona kobitka
Słuchajcie to wszystko nic ......mój stary wczoraj przeczytał to co tu napisałam :/ no..poważnie...i chyba nie był zachwycony....ale czasem takie coś działa jak kubeł zimnej wody i to o wiele mocniej niż rozmowa bezposrednia która nie daje żadnych rezultatów :)

Gość nowa43
szalona - a skad wiedzial ? przypadkiem trafil na to /

Gość szalona kobitka
Siedziałam na kompie a potem on poszedł jak ogladałam telewizor.Sprawdza mnie wiec pewnie sprawdził historie :( i masz ci los....

Gość nowa43
upssss...... niezle moj na szczescie tu nie trafi, prawie wcale nie siedzi na kompie ;) a roznie bywa :( ale moj maz tez mnie kontroluje...czas, km w samochodzie....

Gość nowa43
najlepiej by bylo, zeby byla taka cicha umowa miedzy nami - taka prywatna separacja - ale to nie wchodzi w rachube - chcialabym,zebysmy mieli swoje zycie,jak dotad..on sie niczym nie interesowal, zyl swoja praca. nieewidzial dzieci....a teraz po wpadce mojej...nagle chce uczestniczyc w zyciu...mysle,ze to bardziej dla kontroli mojej ....