Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi temacik

Którzy bohaterzy bajek dzialaja wam na nerwy?

Polecane posty

Gość głupi temacik

Ogladam ostatnio dużooo bajek na minimini i niektórych bohaterów nie moge zniesc. Najbardziej nie lubie Mysi z "Braci koala" taka zarozumiala zołza. Wkurza mnie Gucio z "Pszczółki Mai" I niemoge znieść Tabalugi A jakie postacie was wkurzają?

Gość vvvvv
buka z muminków

Nie za bardzo przeżywasz te bajki? Wiesz, one nie są dostosowane do Twojego wieku :) chyba....

Gość głupi temacik
No właśnie chyba nie są bo jak dla mnie Mysia to poprostu burak i tyle, a oni z niej robia pozytywną bohaterkę.

Gość ja w ogole nie znosze bajek
szczególnie Grimmów, sa okrutne i prymitywne psycholegicznie

Gość głupi temacik
a ja jeszcze nietrawię Nodyego. Jak tak trzepie tym łbem to we mnie budzi sie agresja i mialabym ochote go walnąc w dzwoneczek. Moze za bardzo przezywam ale poprostu nie moge zrozumiec dlaczego pozytywni bohaterzy nie moga byc fajni- pomyslowi, mili ale tacy ludzcy tylko albo przerysowani jak Nody pedałek albo wredni jak Mysia :-o

Gość mamaklaudii
Dokładnie :-D Też wkurzają mnie niektóre postacie z bajek. Głównie jest to wspomniany już Tabaluga,bóbr z Witaj Franklin,ta taka kotka w kapeluszu z Noddyego,nie przepadam za Rupertem. Za to często szczerze się śmieje z Bawmy się,Sezamku.Niektóre scenki są świetne :-)