Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen20

jakie prezenty kupujecie swoim facetom na gwiazdke??

Polecane posty

Gość ale wieśniactwo złote
łańcuchy dla faceta... :o

Gość maranata
kaszmirowy sweter i perfumy

Gość madlen20
myslałam o tanszym prezencie, raczej jakims upominku...

Gość Pawel21
Moze dmuchana lala robiaca banki ;)

Gość maranata
więc Twoje pytanie nie powinno brzmiec "co kupujecie" tylko "co powinnam kupić"...

Ja zamierzam kupić plakat z jego ulubionym motorem, albo z motorem na ktorym jezdzi, i do tego sweter :) Mozemy razem nad tym pomyśleć bo ja też jeszcze nie jestem do konca zdecydowana :)

Gość Pawel21
Delicious mam swira na punkcie motorow to bardzo dobry pomysl ,moze jeszcze dozuc swoja fotke na tym motorze ???

Gość dobrze że ja nie mam faceta
:D :classic_cool:🖐️

No więc własnie chcialam tylko musze zalatwić motor od kogoś :P No to super skoro znalazlam kogoś kto rownież uwielbia motory :) Jeszcze potem tu wpadne ... mam nadzieje ze będziesz :) Acha i jesszcze jedno pytanko, nie wiesz gdzie na necie mozna kupic takie plakaty?Szukalam w Empiku i innych sklepach zwykjlych i internetowyxh i nic :(

Gość Ciemnooka brunetka*
Deliciious ja mogę Ci pożyczyć swojego:)

a ja mam zamiar kupic mojemu facetowi srebrny lancuszek (bardzo ladny splot)i do tego fajna zawieszke .juz mam wypatrzone tylko troche to drogie ale co tam ;)

Gość Ciemnooka brunetka*
Delicious nie wiem czy ten Ci się spodoba ale pożyczyć mogę :)

mi sie podoba jak facet nosi bizuterie oczywiscie nie do przesady zeby jakis lancuch byl wywalony na golej klacie

Gość Pawel21
Delicious sprobuj moze(to zabrzmi idiotycznie,ale co tam)w Polskim Zwiazku Motorowym,powaznie czasami maja fajne plakaty,bardziej kalendarze wiesz dowiedz sie. albo moze poszukaj na Allegro,albo moze delikatnie podpytaj faceta swojego o jakies czesci czy cus takiego na pewno sie nie domysli :)

Gość Pawel21
Ciemnooka a moge spytac jak wyglada dokladnie taki plakat,kalendarz tzn czy sa tam kobiece ksztalty :)??

Gość Ciemnooka brunetka*
Delicious odpowiadając na pytanie o plakaty.... dostaniesz je w salonach firmowych ale wiesz......... mozesz wydrukować albo zgrać na płytkę zdjecie z netu, oddać i zrobią Ci z niego plakat! Mozesz tam dosadzic takze siebie lub cokolwiek tylko chcesz !:)

Gość Ciemnooka brunetka*
Paweł ja mowilam o motorze nie plakacie, ale u znajomego widzialam kalendarz własnie przerobiony z yamahy. Zdjecia motorów na ciemnym tle a obok miał nadrukowane laseczki... całkiem nieźle to wyglądało. Jedne panie miały tylko kontury sylwetki inne były całe. W zaleznosci od wyobraźni.

Ladaco wiesz moze co niektore dziewczyny maja na mysli tych facetow ktorzy chodza wysolariowani wlosy na gel koszula rozpieta no i wywalony lancuch ;) moj facet taki nie jest.przeciez jest duzo pieknej bizuteri dla mezczyzn. mi osobiscie podoba sie srebro.ale kazdy ma inny gust.pozdrawiam :)

Gość a co myslicie o
jakimś fajnym kalendarzu? np z samochodami? wypada?

Gość a co myślicie o...
no to fajnie :) Bo mój facet to wszystko ma i pomysłu brak kompletnie :O

Dla tych co maja motomana :P kalendarz motocylkowy 2008 z najnowszymi modelami kupilam na www.merlin.com.pl plakaty tez prawdopodobnie tam sa, placic mozna przy odbiorze na poczcie wiec karta nie jest potrzebna dla tych co maja karty polecam amazon bo tam maja setki plakatow

Gość ladaco sama napisałaś
że komplet ma byc gruby więc co się dziwisz, że sie ludziom z wiesniactwem kojarzy... (cos jak ochroniarz Michała Wiśniewskiego... był taki motyw w tym reality...) twoje słowa: "Komplet ma być grubszy, ale aż taki jak lańcuch dla psa."

Lapinkulta --> Dobry pomysł, ale nie mogę znaleść tego kalendarza na merlinie:P Poszukam czegoś w Empiku. Szczeże mówiąc wole kupić kalendarz i sweter, bo plakat oprawiony w antyramę kosztowałby mnie okolo 70 złotych :O Co do łańcuchów, to mój ma grubą złotą bransoletkę i nie wygląda źle ... Haha muszę dodać że trenuje kajakarstwo więc ma troszke \"ciałka\", czasem mylą go z ochroniarzem :O

Gość zamówiłam
a ja mam zamiar kupić czapke... łancuszek srebny pewnie by chciał ale nie mam tyle kasy a mam tez inne osoby do kupienia prezentu,także niech sie cieszy -liczy sie upominek- swoją czapke ma brzydką-nawet to nie jego-bo swoja zgubił;) ja bym sie cieszyła jak bym dostała czapuche;)

Ja już mam praktycznie kupiony perfum-dior(ok.250zł) oraz pasek do spodni skurzany z pumy(ok.50zł) i do tego mam zamiar jeszcze dokupić jakiaś ładna bluze(ok.90zł) no i to by było raczej na tyle.......aha i jeszcze jeo ulubione cukierki:D:D:D:D:D

Gość zamówiłam
ciekawe czy on tez sie na ciebie tak wykosztuje;) Ja musze oszczedzać bo prace własnie straciłam:( ale jak bym miała to też bym nie żałowała

Ten dior to fakt drogi ale to przez przypadek mam-wójek kupił sobie dwa rózne a ze bardziej podobał sie mu tamten to ten mi tak za free dał bo mnie sie podobał. A co do kasy uff......zbierałam trosze i wiadomo odmowiłąm sobie wielu zachcianek noi jakos sie udało tym bardziej ze mamie jeszcze kupowałam:D:D:D A co do niego..........hmm...........nieoficjalnie wiem ze to ma byc pierścionek zaręczynowy...........;)