Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen20

jakie prezenty kupujecie swoim facetom na gwiazdke??

Polecane posty

Gość klikkkkkkkkkkkkk
pod poduchę dzisiaj dostał chanel egoiste a pod choinkę chyba dostanie cb radio

Gość a to ciekawe ciekawe
Wilijeczka18- skad przepraszam bardzo wytrzasnelas pasek PUMy za 50 zl? i do tego skorzany?zarty sobie robisz?chyba na stadionie!!!!! w pumie taki pasek kosztuje 200 zl!!!!!!!

Gość klikkkkkkkkkkkkk
wlijeczko, pierścionek pierścionkiem a prezent prezentem! co to ma być? dwie pieczenie przy jednym ogniu? :D

Mojemu też chcialam kupić perfumy, ale ma jeszcze Mexxa, Dolce Gabane i nieotwarty zestaw Str8 :O Czasem zastanawiam się skąd on to wszystko bierze:P Ja tez nie chce wydać majątku na prezenty, bo mam jeszcze rodziców do obkupienia i resztę rodzinki :)

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Pasek sie znalazł bo nie był kupowany w Polse przepraszam bardzo:D:D:D:D:D Kurcze gdybym wiedziała ze tak sie zbulwersuja niektore osoby to bym nie pisała nic:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Szkoda mi was no ale cóz... Dla mnie prezent na gwiazdke jest bardzo wazny dlatego zbieram kase dość długo to ze wy chcecie kupić tylko skarpetki to nie se odczepcie.......nie zgadzam sie tym o pierścionki

nikt nie powiedział, Że chce kupić skarpetki :O Swoją drogą jesteś taka cwana, chwalisz się drogimi prezentami, a perfumy dostałaś za darmo, pasek kupiłaś za 50 złtych ... i na co tu zbierać pieniądze? Zresztą nie ważne, nie zamierzam wchodzić w konflikt z nikim z was ... muszę poszukać jakiegoś swetra dla faceta, wole zaltwicto teraz a nie latac na ostatnią chwilę.Mam nadzieje ze w Reserved jest już nowa kolekcja bo jak nie to zostanie mi H&M i Diverse ... ewentualnie Wrangler :O

Gość salvadores
a ja kupiłam dla swojego Lubeko zestawik Jack Daniels jest tam buteleczka dwie szklaneczki i cygaro zpłaciłam 120zł

Gość salvadores
Lubego ;P

Gość klikkkkkkkkkkkkk
nie bardzo rozumiem z czym się nie zgadzasz, wilijeczko18...

Ja kupilam mojemu facetowi portfel (nie bede mowic jakiej firmy,bo to niepotrzebne) i mam zamiar wlozyc tam swoje zdjecie :) Musze mu jeszcze cos kupic tylko nie moge sie zdecydowac co:) Z tymi facetami to zawsze jest problem.Na ogol wszystko maja.Moj chlopak ma wiecej perfum niz ja wiec nie moge mu kupic perfum a to bylby najlatwiejszy prezent.Chcialam pojsc na latwizne ;) Nawiazujac do pieniedzy wydawanych na prezenty,to prawda jest,ze to wlasnie gest sie liczy.Ja jestem w stanie wydac duzo pieniedzy tak samo moj chlopak,ale gdybym nie miala pieniedzy to on by sie z batonika nawet cieszyl,bo to bylby batonik ode mnie. Zreszta nie zapominajmy,ze Swieta to nie prezenty,tylko atmosfera mozliwosc pobycia z rodzina.Naprawde sie bardziej docenia takie rzeczy,gdy sie jest bardzo daleko od domu.

Gość klikkkkkkkkkkkkk
pamiętaj o grosiku do portfela - na rozmnożenie pieniędzy.;)