Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 787878452

co jest takiego w i nstruktorach jazdy

Polecane posty

Gość 787878452

ze wszystkie siewnich zakochuja prawie kazdaz moich kolezanek kocha sie w swoim instruktorze..czesc przechodzi przez to teraz czesc jak robiła prawko......co oni maja w sobie takiego ze kobiet y tak na nich lecą

Gość 787878452

Gość 787878452
czy ktos potrafi mi odpowiedziec na to pytanie??

Gość nic nie maja w sobie
ja mialam kilku instruktorow i zaden mnie nie ujal. maja wycwiczona bajere na masie malolat, moze kogos to pociaga mnie nie.

Gość bo wpewsnym sensie
wydaja im sie autorytetem taki madry tyle wie

Gość jednajedyna
no coś w nich jest.... ja znam jednego...i... ;)

Nie zauważyłem takiego zjawiska ale jeśli ono istnieje to odpowiedź jest raczej dość prosta. To tak jak z uczennicami podkochującymi się w nauczycielu, studentkami w wykładowcy. Kobiety oczekują od mężczyzn, postawy mentora, przewodnika. Sytuacja kursu prawa jazdy w sposób naturalny stwarza taką relację gdzie to mężczyzna jest liderem, który uczy i prowadzi (nie samochód :p) kobietę. A jezeli jest jeszcze kulturalny i męski..

Gość właśniiee
frk-09 ja tez zaobserwowałam to zjawisko i wynika to własnie z tego o czym piszesz

Gość jednajedyna
pewnie macie rację :)

Gość jednajedyna
ale u mnie ta znajomość raczej nie skończy się po zdanym egzaminie :P

Gość jednajedyna
młody prawiczek -> młody i głupi :D

W ogóle taka relacja jest dobrą podstawą dla związku. Jednak jeśli \"uczennica\" jest pojętna i przerasta \"profesora\" nastąpi rychłe rozczarowanie obu stron. Zatem taki model związku jest bardzo wymagający, szczególnie dla mężczyzny.

Gość yyy a czy
to tylko kobiety kreci taka relacja czy facetów tez?

Gość yyy a czy

Gość jakis zakompleksionych gostkow
pewnie tez jara

Mężczyźni uwielbiają takie relacje. Oczywiście nie wszyscy, bo też nie wszystkich stać na to by wciąż się rozwijać, tak aby nadal pozostawać autorytetem, mentorem.

Gość jednajedyna
frk-09 -> Twoje odpowiedzi są bardzo sensowne :) :)

Gość Ju...
Uhm, relacja ma duże znaczenie. Ale i tak nie każdy instruktor może się spodobać.:P

\"jakis zakompleksionych gostkow pewnie tez jara\" Głupstwa gadasz :D nie rozumiesz natury relacji pomiędzy kobietami i mężczyznami, ileż jest narzekań, na to że mężczyźnie nie są męscy, nie mają nic do powiedzenia i tak dalej... Własnie o mniej więcej taki model relacji, tym narzekającym kobietom chodzi. O maskowaniu kompleksów możemy mówić wowczas gdy mężczyzna nie mający niczego do zaproponowania, po prostu pozuje na pewnego swoich racji i autorytetu. Gdy mężczyzna jest w miarę zrównoważony i pewny siebie (podkreślam z umiarem!) to wychodzi mu taki model związku naturalnie.

Gość wooooowww
czyli jestem normalna!! Zawsze sie sobie dziwiłam ze potrafis ie zakochac tylko w nauczycielu..potem w wykładowcach...Fascynacje instruktorem prawka tez przechodziłam...a teraz poszłam do pracy i jest tam pewien młody chłopak który ma mnie wprowadzić i uczyc wszyskiegoi nie muszę chyba mówić ze sie zakochałam:D Ufffffffffff czyli wszystko ze mna okey...Tylko że ja sie nei potrafie zakochać w nikim innym...

To ja odpowiem: Instruktorzy jazdy z racji swojej chwilowej roli wydają się: - pewni siebie, - o dużych umiejętnościach praktycznych, - opiekuńczy, - uczą a jednocześnie pilnują, doceniają a w razie czego pomagają a nawet ratują w dramatycznej sytuacji (np gdy zły pan z tyłu na ciebie trąbi) ;), - w pewnym sensie podlega się im ale i jest docenianą, - męscy .... Niedojrzałe, naiwne emocjonalnie, nie znające pewnych zasad panienki nabierają się na to. A gdy instruktor wie jak to działa i ma do czynienia z wciąż kolejnymi zakochanymi, umie to wykorzystać. Tu okaże zainteresowanie, zrozumienie i troskę, tam męską pewność siebie i zarazem opiekuńczość, niby przypadkiem pogładzi rękę i panienka sądzi że jest dla niego wyjątkowa a on taki doskonały i już jest gotowa mu się oddać. :D Heh, gdybym była facetem wyrywałabym laski na pęczki (te niemądre zwłaszcza).

Gość hahhhhhhaaaa
no ja tez darze uczuciem swojego..ale mam nadzieje ze po jazdach mi przeidzie

Gość milkaaaa22
Nooo,ja z moim na trzeciej jeździe wylądowałam na tylnim siedzeniu. Od razu niesamowicie nas do siebie ciągnęło. Uwielbiam jazdy z nim ;-)

Jeśli w oparciu o takie relacje jesteś w stanie zbudować sensowny związek, w którym oboje strony będą się spełniać, to nie widzę problemu. Rzecz w tym abyś znalazła odpowiedniego mężczyznę. Nie należy dawać sobie wmawiać, ze partnerstwem załatwi się całokształt relacji pomiędzy kobietą i mężczyną. Oczywiście nic na siłę i wbrew. Chodzi o to, żeby rozumiejący potrzeby i pragnienia partnerki mężczyzna ujął za rękę kobietę i potrafił poprowadzić tam gdzie oboje pragną iść. Co nie oznacza bierności kobiety. Wręcz przeciwnie, jeśli taki związek ma się udać, kobieta musi aktywnie uczestniczyć, w takich relacjach. Jeśli chce być uczennicą :D to niech się uczy pilnie i zadaje dużo podchwytliwych i zmuszających nauczyciela do myślenia i działania, pytań.

Jest też druga strona tego zjawiska. Jak ktoś wspomniał, naiwnym imponuje znający się na rzeczy. No cóż... takie relacje funkcjonują na róznych poziomach. Te wyższe są zarówno wartościowe ale i trudne i rzadsze.

Gość hahhhhhhaaaa
No własnie,tylko że ja mam obawy że jak on wyidzie z tej swojej roli instruktora prawka i wyidziemy poza samochód..to czar prysnie...

Gość jednajedyna
też jestem ciekawa czy u mnie to tak nie będzie.... ale właściwie, to ja jestem nastawiona na parę miłych chwil ;) a nie na coś poważnego na całe życie :)