Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 787878452

co jest takiego w i nstruktorach jazdy

Polecane posty

Gość QrczaQ
mój instruktor też wpadł mi w oko...milutki, mega zabawny- jeszcze nie widziałam człowe=ieka o takim poczuciu humoru;) preszło mi bo zdałam sobie sprawę, że on jeste taki dla wszystkich dziewczyn, a te o "nieprzeciętnej" urodzie to już są uwielbiane przez niego..ehhh...człowiek po 40-tce, żonaty, dzieciaty, a gada takie świństwa że ręce opadają...

Gość nie wytrzymie
Dajcież spokój z tymi instruktorami:D Ja też trafiłam na jadach na niezłego typa. Świetny nauczyciel, dowcipny, wyluzowany, żonaty, dzieciaty i starszy ode mnie gdzieś o 20 lat:P Jak się okazało, nie na darmo był taki kochany. Po prostu chciał mnie przelecieć i powiedział mi o tym wprost!!! (choć oczywiście ubrał to w słodkie słówka:P Gdy stwierdził, że nic nie wskóra, zwyczajnie mnie olał. Podejrzewam, że teraz też zapuścił robaka i szuka kolejnej naiwnej. Szkoda, bo liczyłam na posiadanie fajnego kumpla do tańca i różanca, ale skoro on tak postawił sprawę ... Przykre to:P

maja kontakt z ludzmi, z dziewczynami, wiedza czego chca kobiety, co chca zeby im powiedziec, potrafia sluchac, zadaja pytania sa po prostu mili, niektorym moze imponowac ze dobrze jezdza, ze znaja sie na tym, czuja sie z nimi bezpiecznie nawet jak pierwszy raz siadaja za kolkiem, wiedza ze z nim sie im nic zlego nei stanie

Gość hłehłeeeee
:P

Gość może trochę
a ja mam to gdzieś :) mam romans z instruktorem i jest mi z tym dobrze :D i nie myśle o tym co będzie kiedyś,,, ważne że teraz jest przyjemnie i fajnie ;) ;)