Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notab

do kierowców

Polecane posty

Gość notab

chcę kupić Tacie na Święta osłonę antyszronową na szybę i mam pytanie - jak bardzo przeszkadza Was skrobanie tych szyb rano? czy w ogóle taki prezent ma sens? a jeśli tak, to lepsza będzie osłona tylko na szybę, czy też taka, która zakrywa lusterka? dzięki za pomoc z góry :) ja nigdy nie jeździłam, więc znam te zimowe problemy tylko z obserwacji

Gość super pomysł
na prezent codzienne skrobanko nie jest przyjemne coś wiem na ten temat.Ile taka osłona kosztuje?

notab ---> w sensie, że zakładasz i jak przymrozi to jeszcze z ciepłego łóżka pilotem włączasz ogrzewanie i szyby masz odmrożone w 10-15 min. :classic_cool:

Gość notab
wielbiciel --> poważnie? patrz panie czego to ludzie nie wymyślą, a robią też takie coś, że można sobie pilotem włączyć rozmrażanie drogi na przystanek? ;)

notab ---> poważnie, ale ta zabawka kosztuje ze 2-3 tysie ;) Natomiast z chodnikiem w sumie też da się coś zrobić, w końcu przed pałacem na Krakowskim Przedmieściu _se_ poradzili :D

Gość notab
wielbiciel ---> W sumie racja, muszę tylko zostać prezydentem czy kim tam trzeba. A Kochanieńki powiedz mi proszę którą osłonę wybrać, w końcu znasz się na wszystkim, prawda? ;)

notab ---> na osłonach się nie znam :p mój sąsiad na noc kładzie na auto taką \"narzutkę\" z jakiegoś materiału (no takie tam pozszywane szmatki :D ) i działa ;)

Gość kliknij kliknij
www.pajacyk.pl

Gość notab
jak to się nie znasz? myślałam, że Ty wiesz wszystko, Kafeteria znowu mnie oszukała ;( no nic, sama muszę zdecydować, chyba, że jeszcze ktoś się wypowie, dzięki Ci w każdym razie

Gość nie przejdzie
Szyb nie powinno się skrobac bo się porysują. Lepszy jest specjalny płyn do odmrażania Osłona dobra rzecz, ale znając debilizm rodaków to moga albo ukraśc albo poszarpać

Gość notab
nie przejdzie ---> ona jest zatrzaskiwana w środku przez drzwiczki, zresztą póki co samochód Taty stoi na takim parkingu strzeżonym, a zakłada się toto kiedy stoi gdzieś dłużej.