Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEJBIIIGGG

CZY FACET KTÓRY NIE KOCHA...

Polecane posty

Gość BEJBIIIGGG

...WYROBI SOBIE WIZE, PASZPORT I ZAPLACI 600 EURO ZA BILET LOTNICZY ABY ODWIEDZIEC KOGOS KOGO TRAKTUJE JAK PRZYJACIOLKE? ( mowa o ex ) BO ZACZEŁAM KRECIC Z FACETEM... ON MIAL EX Z JAKIEGOS TAM ISLAMSKIEGO KRAJU. NIE ZGADZAL SIE Z NIA, KLOCILI SIE I SIE ROZSTALI, ON UZNAL ZE JEST TOSKTYCZNA. ONA GO BLAGALA ... DZWONILA... WIDZIALAM TO :/ A ON BYL NIE UGIETY. ZE MNA SIE NA RAZIE TYLKO SPOTYKA... ALE DO NIEJ CHCE JECHAC W TE WAKACJE !! TAK DALEKO ... CZY TO NORMALNE ?! CZY ON NAPRAWDE MOZE JEJ NIE KOCHAC?! TO NIE JEST BOGATY FACET..ON ZBIERA NA TEN WYJAZD!!

Gość jagodka1987
kocha ja napewno/////

Hmmm spotyka sie z Tobą, uprawiacie seks, prawda? Chyba po to Cię ma. Jeśli on chce jechać do niej... Tzn, że jest teraz na nią zły, ale ma nadzieje, że jednak coś z tego będzie. On się nie przyzna, że ją kocha, bo jest zły ! Ale ja na Twoi miejscu bym go olała!

Gość BEJBIIIGGG
Ale słyszałam jak przy mnie mówił do telefonu... Że ma mu dac spokój, że mogą być przyjaciółmi... Ona mu się pytała co on czuje a on na to, że nic !!!! Ale jak powiedziała, że ma jej mowic, ze ja nie kocha... To powiedzial "nie powiem ci tego, bo nie i juz"... Ze tez akurat slyzalam ta rozmowe :( Ale chce do niej jechac...Mowi "jestesmy przyjaciolmi"

BEJBIIIII!!! On jest na nią taki zły widocznie, że mówi, że nie kocha... Może nawet mu się tak wydaje !!! Ale zobacz.. Facet który nie kocha, nie pofatygowałby się nawet z Poznania do Szczecina !!! A co dopiero z tą wizą ehh .. On ją zobaczy i powiem Ci jedno.. ZMIĘKNIE !! Nie widzi jej, to wiesz....

Gość jaaaasaaaa
moj ex tez chce jechac do mnie daleko... troszke mnie, ale tez.. i nie wiem czy ma jakas laske teraz :( to moze skoro uwazacie, ze tamten kocha tamta to ten moj kocha mnie tez :D haha nadzieja...

Gość serhat
nie, nie pojechalby jakby nie kochal... w sumie nie mialby takiego pomyslu nawet.

Gość BEJBIIIGGG
Tak, uprawiamy seks. Jest dla mnie miły. Nie mówi mi, ze mnie kocha, ale jest naprawde mily. Spotyka sie ze mna raz w tygodniu, bo ma duzo egzaminow, niedlugo konczy studia.

Gość BEJBIIIGGG
NIE WYGLĄDA JAKBY JĄ KOCHAŁ... ALE SKORO CHCE TO ZROBIC :(

Nie wygląda. Ja tez nie wyglądam na taką osobe na jaką jestem...

Gość BEJBIIIGGG
TERAZ DO NIEGO DZWONILAM A ON NIE ODEBRAL. POTEM ZROBIL SOBIE GLUCHACZA...WIEC ZNOWU ZADZWONILAM. POWIEDZIALAM ZE CHCE ZEBY PRZYSZEDL DO MNIE A ON NA TO ZE GRA SOBIE W GRE KOMPUTEROWA Z KUMPLAMI. :(