Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandra

alkohol i poczatki ciazy..

Polecane posty

Gość kandra

witam, nurtuje mnie strasznie.. zrobilam sobie test, i wyszledl pozytywny!i super,bardzo sie ciesze!! oczywiscie nic nie ejst jeszcze pewne bo czeka mnie obowiazkowa wizyta u lekarza..problem w tym ze przez ostatni miesiac troche imprezowalismy z mezem i z przyjaciolmi, kolacje, wyjscia, wiec byl tez alkohol.. no i teraz boje sie czy moglo to zaszkodzic plodowi..? wiem ze dla jednych moze sie wydawac glupie, ale mam stracha...

Gość star99
jesli pijesz na umór...ale coś mi sie nie wydaje;)

Gość juz tego nie cofniesz
wiec nie mysl o tym ;) Ne zamartwiaj i nie stresuj, bo to napewno zaszkodzi plodowi ;) Gratulacje 🌻

Gość płodowy zespół alkoholowy
A słyszałyście o płodowym zespole alkoholowym??!!!!!! To poczytajcie o FAS~!!!

O Boze nie czytaj tego !!!! Przez pierwsze 18 dni jajo ma sowja otoczke i nie ma sie co martwic .Gorzej jak byś imprezowala w pozniejszym etapie ale tu mowa o 3 miesiacu juz .Nie nabieraj sobie do glowy idz do lekarza i ona ci zrobi usg w 11 tygodniu ciazy ,ono wykluczy wady genertyczne wszytskie ,pamietaj 11 tydziń.Ale nie boj nic ,tylko teraz dbaj juz o dzidziusia

Gość vinca
nic sie nie martw, dzieciątko będzie zdrowe:) organizm ludzki jest tak sprytnie stworzony przez naturę, że nie ma sie czym martwić przez pierwsze tygodnie płod jest specjalnie chroniony przed szkodliwymi czynnikami z zewnątrz, hmmm no chyba, że jesteś nałogową alkoholiczką ;) ja w pierwszych tygodnich ciąży też imprezowałam, lekarz mi powiedział,że jak już wiem o ciązy to należy o nią zacząć dbać i nie ma się czym martwić :) 8 dni temu urodziłam śliczną zdrową Hanię. głowa do góry i nie martw sie bo tylko maleństwu i sobie zaszkodzisz.