McDalena 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Pomyślałam, że tu znajdę bardziej życzliwych ludzi niż ci z \"życie erotyczne\":( Mam 20 lat, mam chłopaka, za 2 lata się pobierzemy. Z inicjacja seksualną czekam do ślubu. Nie chodzi o religię ani moralność. Chcę wytrzymać dla siebie. Postanowiłam, że podaruję siebie całą mojemu Ukochanemu i jedynemu na zawsze. (zdanie moich przeciwników już dobrze znam, więc jeśli masz zamiar zbojkotować moje poglądy to mógłbyś sobie oszczędzić) Dzisiaj przeczytałam, że późna (pow. 22 lat) inicjacja seksualna szkodzi (zwłaszcza mężczyznom), powoduje później problemy ze wzwodem i zagraża pożyciu. Mój post kieruje do tych, którzy zaczekali ( mam nadzieję, że rozwieją moje wątpliwości) i mieli z tego same korzyści:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Grudzień 6, 2007 to fajne że chcesz wytrzymac dla siebie a nie ze religia nakazuje czy szkodzi facetom nie wiem czasem nie wrto czekac ;) pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Grudzień 6, 2007 dodam ze ja nieczekałm i mialm innyc chłopaków przed meżem a maz kobiety przede mną niczego nie żałuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach