Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

chce sobie zrobic tatuaz...

Polecane posty

Gość o jezu..

Chce zrobic tatuaz czarny, jednorozec z tylu plecow, taki nieduzy...ile mogloby to kosztowac???

moj o wymiarach 7x7 cm kosztował 250, jesli wzor nie jest skomplikowany to do 300 zł powinnaś się zmieścić :)

Gość kgjuiuhygyufyutf
a z przodu zrób jego dupe

Gość o jezu..
myslalam ze troche taniej...nie taki duzy tak 5x5 cm...no ale dzieki za odpowiedz...

Gość o jezu..
qrde takie to drogie...a zancie jakies dobre studi tatuazy w katowicach lub w okolicach katowic?

Gość johny fuckowskixxl
dziewczyny z tatulazami to dziwki

Gość Paradynka

Wątek co prawda stary, ale uważam, ze mówienie o tym dziewczyny tatuażami są takie czy owakie jest po prostu krzywdzące. Ja jestem wykształconą osobą. Zresztą znam mnóstwo osób, mających życie poukładane itd i tez mają tatuaże. ja mam delikatny na szyi. Bardzo ważna też jest pielęgnacja takiego tatuażu. Nie każdy wie, ze najlepiej smarować go jakimś naturalnym kosmetykiem jak chociażby tattoo butter loveink , który nie ma żadnych parabenów.

32 minuty temu, Gość Paradynka napisał:

Wątek co prawda stary, ale uważam, ze mówienie o tym dziewczyny tatuażami są takie czy owakie jest po prostu krzywdzące. Ja jestem wykształconą osobą. Zresztą znam mnóstwo osób, mających życie poukładane itd i tez mają tatuaże. ja mam delikatny na szyi. Bardzo ważna też jest pielęgnacja takiego tatuażu. Nie każdy wie, ze najlepiej smarować go jakimś naturalnym kosmetykiem jak chociażby tattoo butter loveink , który nie ma żadnych parabenów.

Nie ma absolutnie żadnej potrzeby smarować tatuaży tym specyfikiem który śmierdzi i jest dużo droższy niż dużo lepsze kremy 🙂