Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamm

Co dostaliście na Mikołajki?

Polecane posty

Gość kamm

Bo ja kawałek ciasta z cukierni od męża.:( Jestem tak zawiedziona, ze nawet nie rozpakowałam i chce mi się płakać.

Gość Ja nic nie dostałam
i też chce mi się płakać :(

Gość Ja nic nie dostałam
Takiej to .... fajnie :D

Gość kamm
Cholera, czuję się fatalnie, wiem, że nie powinno się rozliczać z prezentów, ale naprawdę mógłby sie troche bardziej wysilić. Ja mu kupiłam sweter, dostał go juz wczesniej.:(

Ja nic nie dostałam ...:( ;( nawet głupiej czekolady ;( tylko awanturę od matki ...ale to mam co dzień :(

ja sobie sama kupiłam to co chciałam. płakać nie zamierzam :P

Gość ja dostałam
ale jak zawsze zawiodłam się, na braku zainteresowania się z jego strony, aż się póżniej popłakałam, tak mi po tylu latach ( i takich nie przemyślanych prezentach, byle jaki) dać pierwsż lepsza rzecz! a ja zawsze się starałam dla niego

Gość kgjuiuhygyufyutf
ja nic nie dostałam a prezent mu dałam.

Tacy są faceci ...leniwi egoiści i nawet nie chce im się starać mimo że ich kobieta bardzo się postarała itd. :/ na szczęście ja nie mam tego problemu :D

Gość kamm
Cholera, myślałam, że tylko mój jest taki 'kochany", ale widzę, że jest nas więcej....

Gość Ja nic nie dostałam
Tak sobie pomyślałam .. jak ominął nie ten święty .. to niech mu w butyśniegu wlezie !! i nie uczłapie dziadek do świąt ..:D

a ja byłam mile zaskoczona, bo w ogóle się nie spodziewałam prezentu... no... niegrzeczna byłam... ;)

to wychodzi na to że wy kobiety to się staracie i nic z tego nie macie :)ja nie wiem jak tak można dostać prezent od serca od ukochanej osoby a samemu nic nie zrobić ...

Gość Ja nic nie dostałam
Jutro wybiorę sie na zakupy i sama sobie kupię prezent .. oj ..kogoś to zaboli :D

Gość ja dostalam slodkosci i do teg
o zlote kolczyki :)

Gość kamm
W przyszłym roku kupie mu na Mikołajki dwa pączki, niech się cieszy baran jeden.

ja dostałam i jestem bardzo zadowolona :):) ja zawsze robie prezenty, uwielbiam je dawac :) oczywiscie tez kupilam :)

dostałam : kaplet slicznej bizuteri oczywiscie srebro bo tylko srebro nosze :) a wiec pierscionek kolczyki i przywieszke :) ptasie mleczko :D szampon do włosów :) perfume :) zegar do pokoju :) kartke przesliczna :) taka z misiami :) i cienie do oczu :) się ładnie postarał :) ale ja lubie dostawac prezenty od serduszka a ten taki był mimo iz jest drogi..

Gość zszargane nerwy......
ja sobie sama kupilam piekne firany:)

A jednak dostałam coś na mikołajki:D Właśnie przed chwilą byłam z psem na spacerku i znalazłam złoty łańcuszek ;p

mnie mąż bardzo zaskoczył dostałam pioekną torebke o jakiej marzyłam,zapytałam skąd wiedział jaką kupic to odp.\"widziałem ze podobną na allegro oglądałas\" normalnie w szoku jestem....myslalam ze nic mi nie kupi a tu taka niespodzianka....kochany jest..

Gość ja dostałem kasiorę
i jestem zadowolony :-)

a ja mam śliczny łańcuszek ;D taki ładny złoty dłuższy i nie taki zwykły tylko z takimi kuleczkami taki oryginalny :D kurcze ale się ciesze...istnieje sprawiedliwość na tym świecie i biedakom łańcuszki z nieba spadają:D