Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
halo help...jak wyplate gotowki za sodexu zrobic.....i dziewczyny gdzie wam wisza te czerwone kwoty za cashbacki i gotowka do banku o czym wcze艣niej by艂o...???? no i jak np ze szczoteczkami chicco ktore za 1 z艂 do pasty mia艂y byc.... ps. komu nie wchodza gazety????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Rozliczenie sodex to ja jako kierownik nie mam uprawnie艅 (;)) na razie nikt u nas dzi臋ki Bogu nie p艂aci艂, wyp艂aty z kasy na ka偶de trzeba KW, wp艂aty do banku p贸ki co obliczamy wg kwoty oddawanej do banku i wpisujemy r臋cznie, na to te偶 trzeba KW. A co tam, 偶e na minusie wisi cashback, nikt nam nie powiedzia艂 jak to robi膰.... Jakie to wspania艂e, 偶e nam kto艣 pomaga (ha ha ha), bony to te偶 lipa do kwadratu, ale najwa偶niejsze 偶e papryk臋 sprzedajemy (w znikomych ilo艣ciach) pozdrawiam wszystkie ogarni臋te i nieogarni臋te pracowniczki filii... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok ale gdzie zrobic to kw?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
finanse/operacje kasowe/ raport/ i trzeba wybra膰 odpowiedni膮 opcj臋, potem kwota i data, og贸lnie to jest do艣膰 proste, mo偶na si臋 pobawi膰 w systemie du偶o, dop贸ki nie klikniesz F10 zatwierd藕 wszystko mo偶na usun膮膰, wi臋c luzik ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na inwentaryzacji skanujemy wszystko tzn towar do ktorego mamy ceny ale towaru brak na polce ?my to chyba befziemy rok liczyc tyle tego wszystkiego a zaczynamy o 20 porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na inwentaryzacji skanuje si臋 i liczy towar rzeczywisty - trzeba ustali膰 stan magazynowy Twojego sklepu. To, czego nie ma na p贸艂ce, b臋dzie po prostu w og贸lnym katalogu, wi臋c nie musisz w skaner wgrywa膰, bo nie o to chodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰 dziewczyny, chcia艂am sobie wydrukowa膰 cen贸wki ale nie potrafi臋, robi艂a to ju偶 kt贸ra艣? Dochodz臋 do momentu "wydruk cen贸wek" i dalej lipa, ani nie mam podgl膮du wydruku ani ikony drukarki, na szkoleniu to niby takie proste by艂o a teraz do 艂adu z niczym doj艣膰 nie mog臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak kasujecie nr bonu,bo jest cos w promocji jest na kupon i co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na bonach zewn臋trznych skanujesz kod kreskowy, wewn臋trzne wbijasz jako got贸wk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a gdzie sa te bony zewnetrzne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny dosta艂y艣cie sms 偶e macie policzy膰 wszystkie produkty z marki Mr. House jakie sprzeda艂y艣cie w pa藕dzierniku?? Oraz wszystkie podpaski Linell i wk艂adki?? BAMBINO pieluchy i chusteczki??? POPEYS pieluchy i chusteczki??? Ku...a przecie偶 tego to jest masa...czy kto艣 tam nie wie 偶e nie jeste艣my w stanie tego policzy膰 bo niekt贸re z nas maj膮 wolny weekend???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mam zrobi膰 wydruk na drukarce fiskalnej, 偶eby sprawdzi膰 ilo艣ci sprzedanych w pa藕dzierniku produkt贸w mr house?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wolny w teorri......... kur..... a mo偶e by艂o trzeba poczeka膰 do niedzieli 15:00 ja o cenowkach nic niewiem.... szkoleniowiec niepowiedzia艂 mi wogole ze moge to zrobic...nieby艂o temat.... ,,ja te偶 niemam w ksi膮偶ce,, jak rozliczy膰 kase.... niemam jak zrobic wyp艂ate z kasy..... a np.zwrot prasy mam ale opisany zupe艂nie inaczej jak mowi艂 mi szkoleniowiec bo przez kaucje!!!!!!!!!!!!! wiec sie pytam o ko kur...chodzi o ile sie niemyle mam etat 40 h a w tym tygodiu zrobi艂am juz prawie 2 takie etaty ..... mam sobie odebra膰 a jak niby kiedy???? sklep mam zamkn膮膰???? pracodawca nas szkoli....zmienia cywilizuje...ale zobowi膮zany jast zapewnic nam czs na to ...a nie ze siedze po 12 h za darmo w pracy i jeszcze jak mam niby wolne to tez musze zajmowac sie spr.firmowymi...albo jechac do sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam normowany czas pracy a nie nienormowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EWIDENCJA CZASU PRACY TO FIKCJA WYPE艁NIANA W PO艁OWIE MIESI膭CA.... NIEZGODNA ZUPE艁NIE Z CZASEM RZECZYWISTYM PRACOWNIKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ZADZWO艃 DO REGIONU.....skoro my mamy pracowac w dzien wolny to on te偶 musi!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w zap艂atach masz talon zewn臋trzny albo wewn臋trzny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy wam sie te nieszcz臋sne kompy te偶 co chwile wieszaj膮 ze przynajmniej raz dziennie trzeba wy艂膮czyc wszystko?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za nic w swiecie nie bede liczyc tych ilosci co kierowniczka reg. sobie zyczy.... ja szykuje sie do inwentury i nie bede czasu marnowala na skrecanie rolek !!!!!!! sa systemy w centrali wystarczy wpisac i same ilosci zostana podane a nie wymagaja od nas nie wiadomo czego...!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny zadzwoncie do ilc i poproscie pana o instrukcje programu w ca暮osic.Nam wys艂a艂 i jest wszystko super opisane wszystkie operacje:-)co nie oznacza ze juz wszystko wiemy bo z po艂owy. Jestem zielona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
k***a ! mi az cisnienie podskoczylo ! chorzy sa ! ja tez nie bede liczyc ! tylko podam pi razy oko ! i jestem wsciekla ! ja mam wolny weekend i nie zamierzam sie spuszczac ! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ile wychodzi tych rolek do liczenia.... ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a daj spokoj ja kiedys jak drukowalam jak workow szukaam to doszlam do 16stego i dalam sobie spokoj :/ bo rolek z 7 poszlo:/ wiec chorzy sa! co robicie dziewczyny ?!?!?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tego co mi wiadomo to 3 sklepy nie podaja na 100%!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musimy sie zbuntowac i trzymac razem nie ma innej opcji!!! gdyby byly zwiazki zawodowe byloby inaczej !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do艂膮czam jako 4 niemam tylu rolek a juz teraz w wiosce ani jutro niekupimy :b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do艂膮czam jako 4 niemam tylu rolek a juz teraz w wiosce ani jutro niekupimy :b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no raczej to jest nierealne !!!!!!!!!!!!!!!!! milego weekendu dziewczynki :*:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no moze inne sie tez odwaza i pojda za naszym sladem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
miejmy nadzieje ze bedzie nas wiecej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co gdy w raporcie na koniec dnia wychodzi roznica w kasiw ?kasa cos dzis wariowala moze przez to bo przy takiej ilosci klientow i niskim utsrgu jnie moglsm sie o tyle pomylic ratunku co teraz

Udost臋pnij ten post