Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
skoro nie ma kasy to niech zmniejsz膮 lokale... mniejszy lokal mniej towaru-lepsza jako艣膰 przynajmniej zagospodaruja p贸艂ki.2 osoby na pe艂en etat i jedna na p贸艂..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
hmm czemu wy ciagle narzekacie i narzekacie? macie prace to grzejcie miejsce bo zima nasta艂a a wiadomo -zima o pace ciezko... wiec dziewczynki odkladac pilniczki do paznokci i 艂adnie na pu艂eczkach ukladac :) pozdrowienia !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do goscia z 17:54-mowisz tak bo albo jestes glupia albo nic nie robisz na sklepie i nie wiesz co to przepracowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣cia z 17.54 masz czas to otw贸rz s艂ownik ortograficzny bo robisz b艂膮d na b艂臋dzie :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten go艣膰 z 17.45 to tylko do obci膮gania si臋 nadaje. DRAMAT!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to niech o******** nowemu dyrkowi a nie paznokcie obcina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz ma by膰 jeszcze lepiej b臋d膮 wyci膮ga膰 konsekwencje wobec os贸b kt贸re maj膮 mniej n铆藕 trzy produkty na paragionie.Droga firmo mo藕e tak ubra膰 nam pasiaki i napisa膰 znany niemiecki napis :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja marz臋 o tym 偶eby te wszystkie dayliki w kosmos wylecia艂y. Wcale bym si臋 nie zmartwila, przychodz膮c rano do pracy, gdyby zamiast tego ko艂chozu zostala czarna dziura...j...膰 DAYLI i wszystkich popapranc贸w na g贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jestem pracownikiem sklepu-ale doskonale znam jego ''polityk臋''... jako klient hmm te偶 jako艣 zadowolona nie jestem ceny drogie,promocje takie, 偶e w rossmanie kupi臋 w takiej cenie regularnie...zatowarowanie czasem bardzo ubogie...co z tego ze panie kasjerki (w moim mie艣cie akurat) s膮 mi艂e...jak i tak juz tam nie chodz臋 bo wol臋 pojecha膰 dalej i mie膰 wyb贸r robi膮c zakupy w konkurencyjnym sklepie mam wszysto czego potrzebuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odwalcie si臋 od go艣cia z 17;45 bo ma racje. ciagle narzekacie na wszystko a prawda jest taka, ze nie jedna by chcia艂a tak pracowa膰 a nie meczyc si臋 w jaki艣 obozach... jeste艣cie g艂upie baby..... i wi臋cej nic ju偶 nie powiem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro takie wykfalifikowane z was ekspedientki to wypier***** do biur !!!!!! idiotki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"wykfalifikowan膮" idiotk膮 to jeste艣 Ty! Dlatego w艂a艣nie tutaj pracujesz.... Gratuluje profesjonalizmu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny "呕ENUA".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brak mi s艂贸w. Sama rozpacz jak czytam Wasze wypowiedzi. Ogarnijcie si臋 bo kulturalni ludzie to na tym forum ju偶 chyba nie istniej膮.A dwie ostanie wypowiedzi m贸wi膮 same za siebie. Zapraszam na przyuczenie do Pana Miodka,mo偶e w ko艅cu do艣wiadczycie poprawnej polszczyzny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Problem w tym ze wszystkie jeste艣my idiotkami-bo nadal tu pracujemy. Narzekamy, wkurzamy si臋, potem wracamy do domu i wyzywamy si臋 na rodzinie....ale nadal tkwimy w tym g*****e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy wy te偶 dostawa艂yscie dzisiaj baty od klient贸w kt贸rzy przyszli bo dostali sms a towaru WIDMO ???mi ju偶 brak艂o s艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie bo my mia艂y艣my wszystkiego pod dostatkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 pracowa艂am w tym sklepie moja kierowniczka-to by艂o cudo!z r臋k膮 na sercu mog臋 jej podzi臋kowa膰 za to co mi przekaza艂a.Do pracy w tym sklepie si臋 zg艂osi艂am bo: -ci臋偶ko o co艣 innego -zawsze interesowa艂y mnie kosmetyki i podoba艂o mi si臋 tam -atmosfera za艂ogi by艂a naprawd臋 ok Ale po przepracowaniu kilku msc-y bajka si臋 sko艅czy艂anigdy nie wychodzi艂o si臋 ze sklepu 10 minut po zamknieciu ani 20 minut..bo zawsze by艂o trzeba co艣 zrobi膰-ok norma w Biedronie siedza i po kilka godzin ale oni maj膮 1500 minimum...zosta艂am zwolniona bo co艣 tam costam p贸艂 zalogi zwolnili i..NIE 呕A艁UJ臉 SIEDZ臉 ZA BIURKIEM KO艃CCZE PUNKT 17 ZWIJAM MANELE I P臉DZ臉 NA OBIADEK:)i 艣miej臋 si臋 z tego co si臋 dzieje z tym wszystkim..tylko dziewczyn pracuj膮cych tam mi szkoda,bo wiem 偶e musz膮 si臋 poni偶a膰 dla marnych 800z艂;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To racja ja si臋 zwolnilam kilka miesi臋cy temu teraz mam prac臋 taka jak膮 zawsze mie膰 chcia艂am....wi臋ksze pieni膮偶ki robi si臋 swoje i idzie do domku....i nie p艂acze w domu ani nie 艣ni si臋 o pracy !! Kochane uciekajcie stamt膮d :)!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy my pracujemy w tej samej firmie? Ani nie p艂acz臋, ani nie 艣ni mi si臋 po nocach praca, ludzie miejcie troch臋 luzu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo藕e jest czasem i jest ci臋藕ko ale z tym p艂aczem po pracy to chyba przesada,ja po pracy pije herbatke i nie p艂acze chyba 藕e na 艂zawym filmie;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie no ja te偶 nie p艂aka艂am ale jak mam por贸wnanie z inn膮 prac膮 to niebo vs ziemia,ok teraz mam ca艂kiem lajtow膮 prac臋 w sensie fizycznym za to ci膮偶y na mnie odpowiedzialno艣膰 wi臋ksza co艣 za co艣;/ ale maj膮c 2gi raz wyb贸r pomi臋dzy dayli a np biedronk膮- wola艂abym i艣膰 ci膮gn膮膰 paleciaka w Biedronie za 1600 na r臋k臋 ni偶 t艂umaczy膰 si臋 za 600 dlaczego nie sprzeda艂am work贸w p艂ynu czy innego badziewia.podejrzewam,偶e mo偶e i kilka os贸b lubi t膮 prac臋 ale wi臋ksza cz臋艣膰 pracuje tam bo pracowa膰 CHCE a innej pracy nie ma;/taka smutna prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja placze i mam nerwy w strzepakch bo zlodziei multum a ja na sklepie sama...a regionalna mi mowi ze o ochronie moge pomarzyc a jak mam zlodziei to mam uciekac-tylko kur...gdzie?? czy ktokolwiek kiedykolwiek zrobi z tym porzadek?..... p.s. do zobaczenia po drugiej stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te藕 tak mia艂am z艂odzieje to chyba wycieczki do sklepu robili,za karzdym razem dzwoni艂am i odnios艂o skutek mam ochron臋.Dzwo艅cie jak wam sklep okradaj膮 mo藕e sie uda,powodzenia,ale nie nastawiajcie karku bo nie warto bo mo藕e wam si臋 co艣 sta膰:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz...jak Ty p艂aczesz po przyj艣ciu z pracy to mo偶e wrzu膰 na luz czy艅 swoja powinno艣膰 w razie kradzie偶y zg艂aszaj...a szukaj czego艣 innego zano艣 cv w inne miejsca teraz b臋dzie nowy rok nowe mo偶liwo艣ci..sta偶e itp..na takim stazu zarobisz tyle co w dayli a pracujesz tylko 5 dni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki dziewczyny za wsparcie.szukam innej pracy ale w moim miescie o nia ciezko. zglaszamy kradzieze na policje ale skutek zaden-bo to mala szkodliwosc. Byle do konca roku i mam nadzieje ze bedzie choc troche spokojniej, Podejrzewam ze gdyby kierowniczka napierala to byloby inaczej a tak jestesmy pozostawione same sobie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takiej firmy jeszcze nie widzia艂am tutaj nie chodzi o zyski bo wszyscy 艂膮cznie z g贸r膮 maj膮 na to wyj****e! Od czasu do czasu si臋 przypomn膮,偶e istniej膮 i tyle ich pracy. Tak niekompetentnych KR jeszcze nie mia艂am a my艣la艂am,偶e nic mnie nie zdziwi :) Od nowego roku m贸wi臋 firmie pa,pa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja g艂upia sama ganiam z艂odziei, zamykam na sklepie i dzwoni臋 po pa艂y. Tylko w imi臋 czego? A potem s艂ysz臋 偶e za ma艂o zestaw贸w sprzedanych, za niski utarg... a w d***e to mam-niech wynios膮 wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwicie si臋 ludziom, 偶e kradn膮? Ja nie, oni te偶 nie maj膮 kasy. Nie lubi臋 z艂odziei, ale c贸偶 taki jest 艣wiat. Po pracy te偶 nie p艂acze. Siadam z m臋偶em i mamy niez艂y ubaw z tej firmy, a jak nam ma艂o to wchodzimy na forum. Niekt贸re wpisy s膮 艣miechu warte... Oczywi艣cie mog臋 mie膰 inn膮 prac臋, ale 艣miech to zdrowie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my z艂odziejom nie odpuszczamy - jest ostro cz臋ste wizyty policji,czasem sceny jak z film贸w akcji

Udost臋pnij ten post