Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
bo nie mamy czasu pisać, od kiedy wszystko wchodzi na kase mamy taki zapier*** haha :D

Gość gość
Hej ..dziewczyny co myślicie o wyjazdach na szkolenia z verony i dojazd komunikacją miejską czy tylko ja będę miala z tym problem mieszkam w malej miejscowości a musze dojechac 80 km

Gość gość
no to nie jedz :) olej sprawę

Gość gość
Podobno brombosza wywalili

Gość gość
Wszystkich powinni wywalic bo kazdy z nich sprowadza firme na dno.

Gość gość
Bromboszcz do końca listopada zostaje .moze zdąży jeszcze nowe procedury wprowadzic-hahaha

Gość gość
Prawda czy znowu jakaś plota? Skąd macie takie info?

Gość gość
pewnie kolejna plotka

Gość gość
A możecie się wypowiedzieć na temat regionalnego J.D ?

Gość gość
Dziedzic co innego mówi,co innego pisze i co innego robi. Frajerzyna.

Gość gość
ja tam do niego nic nie mam,jak dla mnie ok jest

Gość gość
d.b.sam nie wie o czym pisze w tych swoich mailach i ma straszny problem odpowiedzieć na pytania.

Gość gość 123
Bromboszku, spadaj przez twoje denne pomysły firma spadła na dno!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Może jakiś nowy dyrektor zrozumie że oprócz musli czy innych badziewi może warto zainwestować w CHUSTECZKI HIGIENICZNE czy GRZEBIENIE ????

Gość gość
Dlaczego? Zebys wzięła się do pracy a nie zadawala głupich pytań

Gość gość
Bromboszcz nie wykazał wyników,poza tym znalazł inna pracę.kapitan opuścił tonący statek-świetna wiadomość dla pracowników.

Gość gość
Tylko źeby się nie okazało źe następca będzie jeszcze gorszy,bo jakoś jak długo tu pracuje to idzie na gorsze:-(

Gość gość
witam tutaj zajmujemy się tysiącami niepotrzebnych rzeczy ,drukujemy ,wysyłamy sms-y ,drukujemy ,a może ktoś pomyśli kiedy mamy zająć się klientem ,bo standard obsługi może by tego wymagał,_ale jakoś nikt jeszcze na to nie wpadł ,no oczywiście oprócz idiotycznego powitania ,żenada.,,,,,,

Gość gość
Byłam ostatnio w Hebe i tam teź tak witają klienta "witamy w hebe"myślę źe to podłapali z innych sklepów,a jeśli chodzi o wizytówkę sklepu to macie jakieś koszulki cieplejsze bo w tych to zamarznąć moźna no i rozmiaru powyźej 38 nie ma a stare juź sprane jak ścierki do podłogi :-(

Gość gość
W hebe tylko pan ochroniarz przy wejściu mówi witamy w hebe panie na sklepie tylko dzień dobry i wystarczy... tylko my się wydurniamy jak klauny

Gość gość
Naprawdę zwykłe "witamy w Dayli" jest takie trudne do wypowiedzenia? Ale macie problemy :/

Gość gość
Może i łatwe, ale jakie durne...

Gość gość
To była pani ekspedientka coś układała przy wejściu,mnie osobiście to nie przeszkadza to "witamy w dayli" .A jak tam plany wyribione? Czym regionalni sie kierują wyznaczając jednym plany np17000 a innym2200 a potem tacy to nagrody dostają teź bym tak chciała:@

Gość gość
Czym się kierują? Pewnie możliwościami wyliczonymi wedle normalnych utargów. Trudno, żeby nieporównywalne utargowo sklepy dostały taki sam cel...

Gość gość
o nie kochana, oni nie liczą tego wg możliwości... my po raz kolejny dostalysmy kwotę z kosmosu, nierealną do wyrobienia, a potem tłumacz się co poza otwarciem sklepu raczyłyśmy zrobić?!

Gość gość
a my do tej pory nie dostałyśmy planu obrotu na listopad mimo że mamy już 24 :/

Gość gość
Hahaha plan obrotu? My nie dostajemy od pół roku :-)

Gość gość
dziewczyny tak z innej beczki, były już wyniki konkursu orange, który się skończył w październiku, a do wygrania były tablety?? koniec listopada zaraz a wyników brak! (chyba, że ja to przeoczyłam)

Gość gość
a powiedzcie, jak to jest z dostawami? sprawdzacie? zgadza się wszystko?

Gość oblubienica prezesa
Ja tylko tak zacytuję, tzn. wkleję autorskie informację naszego brombosza jak sam o sobie chwalebnie się wyraża (póki to jeszcze w tej formie tam jest - bo ciekawam co będzie za parę dni jak się od nas odłączy). A więc wklejam: inaczej niż zwykle, mniej pompatycznie i sztywno ale jest zmiana:) Dziś 163 sklepy w całej Polsce, jutro 200, pojutrze 500! :) To moje nowe zadanie i wyzwanie. Oprócz tego budowa sprawnego i osiągającego cele oraz założenia, teamu który dzielnie będzie wspierał i pomagał wszystkim na pierwszej linii. Następnie standardy pracy, standardy obsługi, wizualizacja, ujednolicenie całej sieci, szkolenia i ciągły rozwój w poszukiwaniu ulepszeń, zysku, ograniczaniu wydatków, rozwój marki własnej itd.... Dzieje się bardzo:) Podsumowanie Wszechstronny i mocno zmotywowany coach osiągający sukcesy w zakresie szkolenia współpracowników. Doświadczony w tworzeniu i prowadzeniu zespołów osiągających sukcesy sprzedażowe. Posiadający znajomość zasad wyznaczania i kontroli celów zgodnie z przyjętymi standardami. Znający zaawansowane techniki negocjacji oraz posiadający zdolność do osiągania założonych celów poprzez skuteczną komunikację. Biegły w przechodzeniu zmian w korporacji oraz rebrandingu. Otwarty na wszelkie zmiany i mocno zdeterminowany na osiąganie "niemożliwego", wyznający zasadę "jak chcesz znajdziesz sposób, jak nie chcesz znajdziesz powód":) Czyli jeśli to ja skromna myszka miałabym go podsumować to bym powiedziała że jednak biedny misiu są i dla ciebie rzeczy niemożliwe - dałeś ciała na całej linii. Jednak szampon i waciki to nie to samo co telefony. "jak chcesz znajdziesz sposób, jak nie chcesz znajdziesz powód" To dlaczego kochany dyrektorze nie znalazłeś sposobu - śmiechu warte to całe bałwochwalstwo. Albo to: "Dziś 163 sklepy w całej Polsce, jutro 200, pojutrze 500! :) To moje nowe zadanie i wyzwanie. To ja biedna szara myszka szanowny dyrektorze pytam, nie żebym była złośliwa, ale ...... jak długo u Ciebie trwa jutro? To już chyba jakieś półtora roku o ile dobrze pamięcią sięgam. Bo dzisiaj wg własnych danych mamy 165 sklepów. a jeszcze w czerwcu tego roku na osławionej gali WK sam mówiłeś że w rok chcesz podwoić liczbę sklepów i zatrudnienie. A że z WS zatrudniacie to też się biedny miś nie pochwalił. No to go teraz taka wdzięczność spotkała. Tak mi go doprawdy szkoda. Kap, kap, kap. To moje łzy lecą mi na koszulę .... z napisem BAŁWAN. To powodzenia. Ale jedno przyznaj proszę biedny misiu: z debilami nie da się pracować, co? To ten powód?