Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Rossman te偶 sprzedaje z du偶ymi promocjami wiele artyku艂贸w. Bez promocji Dayli nie bedzie atrakcyjne dla klient贸w. Dzisiaj proszek w promocji a za tydzie艅 偶el pod prysznic i tak w k贸艂ko. a jak u was idzie sprzeda偶?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
u nas ... bylasuper sprzedaz proszki co sie nie sprzedawaly i zawalaly polki od dosyc dawna szly jak swieze bulki ludzie to e ktorzy brali po3 A pytanie z innej beczki czy wy tez musicie przestawiac innaczej regaly i mozecie ulozyc kategoriami czyli plyny do naczyn z plynami do naczyn itp bo u nas wielkie przestawianie az sie zastanawiam czy sie z tym wyrobimy jak tak malo godzin jestesmy z 2 osoba na sklepie A co do montowania tych nowych kamer i ochrony to ja jestem za bo u mnie to przetopowy wynalazek jest ifajnie by bylo jak by byl w kolorrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto Wam kaza艂 przestawiac rega艂y???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dotychczas mia艂y艣cie jak u艂o偶one, nie kategoriami? P艂yn do naczy艅 z makaronem? To wielkie brawa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w konu trzy w贸zki dostawy, tylko nikt nie pomysla艂 o roz艂adowaniu bo my we dwie na sklepie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzy w贸zki dostawy to jest suuukces, mistrzostwo 艣wiata i Europy w jednym !!!! tylko wam szczerze pogratulowa膰. Ju偶 tu od dawna nie pracuje ale za moich dobrych czas贸w norm膮 by艂o 10 -14 w贸zk贸w co tydzie艅 z roz艂adowaniem do ko艅ca dnia i to by艂a sprzeda偶. A robota nam si臋 w r膮czkach pali艂a. Pozdrawiam Was moje ma艂e maruderki, poskar偶cie si臋 jeszcze troszk臋 wzajemnie to wam ul偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A towar si臋 niestety od tego sam nie roz艂o偶y. Dwie na sklepie do rozpakowania trzech w贸zk贸w i nie daj膮 rady. na waszym miejscu poprosi艂abym o przydzia艂 dodatkowych godzin z powodu nadmiaru pracy. A tipsy wam nie odpad艂y ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my tez przestawiamy regaly-porazka z tym z jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tipsy mi odpdly dLATEGO SIE ZWOLNI艁AM :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Czaplinek to zamykaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u艂o偶one by艂o kategoriami tylko jak by艂y puste pu艂ki to si臋 uk艂ada艂o w dziury co pasowa艂o a teraz musimy po przemienia膰 kremy w innym koncie sklepu chemie i farby itp. czyli multum pracy a czasu ma艂o a kto przecie偶 kierownik regionalny no nie dziwie si臋 ze m贸wi膮 o naszej kafeterii same z艂e rzeczy ze jedna drugiej ubli偶a gratuluje jedno pytanie a tu od razu agresja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pyskowice mogliby zamkn膮膰 bo to co tam si臋 dzieje nie mie艣ci si臋 w g艂owie. Jednym s艂owem samowolka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam ale przekona艂am si臋 o niekompetencji i braku poj臋cia o tym co robi膮 ci na g贸rze"nie wrzucajac wszystkich do jednego worka",kto艣 narobi ba艂aganu a potem pr贸buje zwali膰 to na drugiego cz艂owieka?zastrasza膰 gn臋bi膰 a co!My艣la 藕e ich prawo pracy nie obowi膮zuje!Ciekawe co na to nowy dyrektor jak zobaczy kto go reprezentuje!?Wymagacie od nas my艣lenia a wy my艣licie!Robicie syf i burdel a potem nasz膮 godno艣cia chcecie ten syf zetrze膰!Nie mam zamiaru da膰 si臋 gn臋bi膰 drodzy regionalni bo jeste艣cie drodzy i nic nie warci, nie jedna kasjerka ma wi臋cej rozumu i kompetencji ni藕 wy.Jak przypomn臋 sobie poprzednich regionalnych kt贸rzy naprawde wiedzieli o co chodzi w tej pracy to az mi sie p艂aka膰 chce:'(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tacy byli cudowni poprzedni regionalni, ale patrz膮c ile艣 tam stron wstecz, jecha艂y艣cie po nich r贸wno :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nigdy bo potrafili pracowa膰 razem z nami a te konowa艂y to nawet do zamiatania ulic sie nie nadaj膮:@

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przynajmniej towaru troche wi臋cej ni偶 pol roku temu, mo偶e nas tak szybko nie zamkn膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto pyta o Czaplinek? Tam tez si臋 nie kr臋ci interes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czaplinek zamkni臋ty? no nie zartujcie? moze przenosz膮 do innej lokalizacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak do innej lokalizacji. Bo w Czaplinku jest jeszcze z osiem innych nadajacych si臋 na taki sklep lokali i wlasciciele tylko czekaj膮 偶eby nam za darmoch臋 wynaj膮膰. Bo za czynsze nie placimy w terminie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozdrawiam naszych by艂ych pana D.B i dyrektora pana J.nasi obecni powinni od was si臋 uczy膰 jak wypelnia sie swoje obowi膮zki:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, czy odpowiadacie ze swoich pieni臋dzy za towar, kt贸rego brakuje (np. skradziony przez kogo艣)? Czy kiedykolwiek kto艣 was obci膮偶a艂 w takiej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A z jakiej racji skoro nie mamy podpisanej odpowiedzialno艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czaplinek nie p艂aci za lokal? Mo偶e kto艣 potwierdzi膰? A niby tak swietujemy dzisiaj 2 urodziny Dayli i nawet Radwa艅skie 艣wi臋tuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie maj膮 takiego prawa ale z nimi to i tak nic nie wiadomo,ale jeszcze troch臋 i b臋d膮 mieli kontrole PiP i itp ju藕 wiem z pewnego 藕r贸d艂a 藕e jest za du藕o skarg i niedoci膮gni臋膰 i polec膮 g艂owy:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PIP? dlaczego od razu PIP, za co niby mia艂a byby膰 ta kontrola?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Owszem, ja r贸wnie偶 nie podpisywa艂am odpowiedzialno艣ci materialnej, ale w umowie z worka jest nast臋puj膮cy zapis: 'Zleceniobiorca ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 finansowa za powierzone mu rzeczy'. I o co tu chodzi? Tylko o pieni膮dze (kasa, sejf) czy mo偶e towar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PiP bo robi膮 machlojki kt贸re wysz艂y przez przypadek a co za tym idzie i inni te藕 z automatu dostaj膮 powiadomienie a przy takim trzepaniu to zawsze co艣 wykryj膮,wiem bo kiedy艣 tak膮 kontrol臋 przesz艂am w pioprzedniej firmie przechodzi艂am i tragedia,jedni wyszli drudzy przyszli i tak bite 2tygodnie,szef kary placil i to nie ma艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie machlojki masz na mysli? ja od niedawna pracuje i nie widze tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
'Zleceniobiorca ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 finansowa za powierzone mu rzeczy.' czy kto艣 wie jak rozumie膰 ten punkt w umowie? odpowiedzialno艣膰 za pieniadze i towar(kradzie偶 przez osobe trzecia) czy tylko same pieniadze

Udost臋pnij ten post