Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Brzeg opolski!! jestem tam kierowniczka i dzi艣 rano dosta艂am wypowiedzenie tak jek reszta za艂ogi mia艂y艣my miec szkolenie i by膰 wszystkie na 9;00 w pracy no i taka niespodzianka jestem na wypowiedzeniu i mam 1miesi膮c urlopu + ekwiwalent a dziewczyny na zleceni贸wce 7 dni wypowiedzenia i te偶 nie zgodzi艂y sie pakowac . Niez艂a jazda by艂a a o 10 podjecha艂 dostawczak i wypakowal w贸zki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
daylii w brzegu opolskimzamkniete? w tenj galerii handlowej? kr tak was potraktowala? mialo byc szkolenie o 9? ale was zalatwili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak szkoda s艂贸w potraktowali nas jak 艣mieci a Monika a偶 sie pop艂aka艂a z nerw贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie dziwie sie trzymajcie sie ciep艂o dziewczyny powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Monika? kierowniczka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak widac lizusow tez nie oszczedzaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty durna ole艅ko przesta艅 pisa膰 bzdety! Jak ci si臋 nudzi to pobiegaj sobie wko艂o stadionu to schudniesz bynajmniej i na dobre ci to wyjdzie, bo jak armata wygl膮dasz! Brzeg opolski jest i b臋dzie, a kto nie wierzy to zapraszam jutro na zakupy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty armato wy偶ej lepiej strzel sobie w 艂ep i nie obrazaj. Skoro zamkniety to zamkniety !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nat臋pna wariatka ? Najpierw Marycha jaka艣 potem Monika ? Co za baby. Zamknac wszystkie Dayli jak tam sami wariaci pracuj膮 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widz臋 komu艣 nerwy puszczaj膮. Jak si臋 nie umiesz dziewczyno w kulturalny spos贸b wypowiada膰 to nie r贸b tego wcale. I jak ju偶 kto艣 napisa艂 nie obra偶aj innych bo mo偶esz sie przejecha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty armato a sama masz figure modelki, ze masz czelnosc innych obrazac!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brzeg zamkniety czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O widze, ze ktoras sie rozkreca.... moze sie podpisz skoro innych obrazasz. I skoncz z tym chamstwem bo forum nie jest dla sfrustrowanych wariatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No moment bo juz nic nie czaje. Jakie ploty skoro sama kierowniczka niby pisze ze zamkniete. To jak w koncu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja napisa艂am jak by艂o umnie w brzegu i ju偶 nie mam zamiaru tu wchodzi膰 piszcie co chcecie a ty Olka po偶a艂ujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣cie chore. Nie macie lepszych zaj臋膰 od pisania bzdur na forum? Jedna z drug膮 jak maj膮 problem to po li艣ciu niech sobie sprzedadz膮 i nie truj膮 innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skonczcie z tymi osobistymi wycieczkami a wielka byla kierowniczko przestan obrazac innych bo co niektorzy z innych sklepow tez sie moga na twoj temat wypowiedziec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pudlo.... nawet nie wiesz kto cie dobrze poznal. Dzwoni ale nie w tym kosciele....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj mog膮 i to jak da艂a sie larwa we znaki jeszcze jak Patrycja by艂a ale sprawiedliwo艣ci sta艂o sie zado艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faktycznie jestescie nienormalne,nas tez zamykaja ale troche kultury nie dziwie sie ze maja nas za nic wstydze sie za was choc jestem jedna z was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brzeg jest otwarty. i tak jak tu kole偶anka napisa艂a zaprasza na zakupy. Czy wy nie widzicie 偶e te wszystkie posty pisze jedna i ta sama osoba, czas ich pisania jest jeden po drugim, pytanie i zaraz odpowiedz, po prostu jedna osoba sobie leci w kulki oczernia innych. ,, jak w st贸艂 uderzysz to no偶yce si臋 odezw膮,, - wida膰 to dobrze 偶e kole偶anka dobrze wytypowa艂a kto pisze te durne posty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chwila moment . Nikt z wynajmuj膮cych lokale nic nie pisze ??? Czym s膮 podyktowane zamkni臋cia ,koniec umowy ,brak wp艂at ...... Czy Dayli wychodzi z lokali 艂ami膮c umowy ???? Ja wynajmuj臋 im sklep i mam umow臋 jeszcze na 4 lata bez mo偶liwo艣ci wypowiedzenia a o sklepie piszecie, 偶e ma by膰 zamkni臋ty .... a nie piszecie 偶e jest zamkni臋ty ??!? Prosz臋 o kontakt i informacje od w艂a艣cicieli lokali po dayli Pozdrawiam i dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To pisz do w艂a艣cicieli a nie na kafeteri komu mamy da膰 zna膰 jak nawet sie nie podpisa艂a艣 i wlazlas na forum schlecker praca dziwne to chyba rzeczywi艣cie kto艣 nas wkr臋ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt z wynajmuj膮cych nie pisze !a co maja pisa膰 w kafeteri ,chora jestes mo偶e o pozwolenie jako go艣膰 albo Barbara ta tamta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odwal si臋 od Moniki i naszego sklepu. My trzy razem wzi臋te to ty jedna B-) Daj se siana dziewczyno :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takich dwuch jak was trzy to niema ani jednej wy sie odwalcie bo nie wiecie kto jedzie po monice i szukacie winnych a ona zaszkodzi艂a nie jednej to mo偶e by膰 ka偶dy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty o艣le , kto by z tob膮 podpisa艂 umow臋 najmu lokalu na taki czas bez mo偶liwo艣ci wcze艣niejszego odst膮pienia od umowy, jak by艣 mia艂 takie niepotwierdzone informacje 偶e zamykaj膮 sklep to by艣 zadzwoni艂 do Krakowa i nie pisa艂 tu bzdur na forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I masz racje jz jedna mam wi臋cej w g艂owie ni偶 wy trzy :D dobrze to uj臋艂a艣

Udost臋pnij ten post