Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Drogi kliencie ja jestem z Dayli mam ochrone klimatyzację i nie pochodze z patologicznej rodziny:-P:-P:-P

Gość gość
czy Dayli w Zielonej Gorze na Kupieckiej jeszcze istnieje? ktos wie?

Gość gość
dostajecie gazety???

Gość gość
Nie dostajemy pewnie problem wiadomo jakiej natury. Jak dla mnie to tych gazet wogle nie powinno być. Myślę że aparat do zamawiania zdjęć byłby o wiele bardziej opłacalny, klienci do dzisiaj pytają o foto.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Do wyżej. Sam(a) sobie bierz pożyczki.

Gość gość
wiecie cos na temat funduszu. . .

Gość gość
Nie wiemy nic o funduszu:( A wypłata już jest b:)

Gość gość
a co mialo być w ramach tego funduszu? wczasy pod gruszą? jak u was sprzedaż? u mnie jeszcze takich wakacji nie było:) rossmanem nie bedziemy ale klienci częsciej zaglądają

Gość gość
Wypłatka jest:-P

Gość gość
Ja lubie porzeczki:-P w cieście i soczki z porzeczek :-D

Gość gość
macie klientow w te upaly?

Gość gość
Co to za pieprzona firma ta dayli? Handlują mydłem i powidłem / pasztetowa , odżywki dla dzieci czy inna spożywka a nie mają lodówki , klimy . Przeca w takiej temp to te wszystkie spozywcze badziewia którymi handlujecie same wychodzą ze sklepu. A zbliża sie hwila kiedy zostaną wyłączone media / prąd itd / ponieważ ta zafajdane firema nie płaci za wynajmowane lokale

Gość gość
jakas baba frustratka to napisala? gdzie tak jest?

Gość gość
Twoje psipsiułki piszą ze dayli nie stać na klimatyzację i rzygaja z potu , zaduchu i wysokiej temperatury. I takie warunki pracy doprowadzają do tego że w główkach siie po.lilo zdeterminowanym damulką które chwalą tą zas.ną firmę . I jeszcze jedno ? Nie jestem konkurencją . Ponieważ konkurencja Rossman , Natura , Vica , Hebe sa niedoścignionym wzorcem dla waszej zasrej amatorki pod nazwa dayli.

Gość gość
kto cie tak skrzywdzil? gdzie sa takie zle warunki pracy? ktore miasto? w Warszawie lklima jest w kazdym Dayli moze na jakiejs wiosce nie ma ale bez przesady, upaly zaraz sie skoncza wiec co sie bulwesrujesz?

Gość gość
Posluchaj wariatko - dajesz za przykład warszawe co udowadnia że piszesz z psychuszki . Ty zapytaj w jakich warunkach pracują wyrobnice na prownicji . W warszawie to tylki idiota pracuje w takich firemkach jak daly które jak na warszawskie warunki g****o płacą

Gość gość
napisz skad jestes? co w Ciebie wstapilo kobieto? w warszawie zalezy kto jakie ma wyksztalcenie, jedni pracuja w korporacjach, inni w marketach i niektorzy w dogeriach Dayli a ty jestes z prowincji?

Gość gość
Upał jednym w głowach podupał B-):-D:-P

Gość gość
w sklepach chemicznych Dayli ,bo na pewno nie można nazwać tego wytworu ludzkiej głupoty drogerią ,pracują tylko desperatki ,które robią z siebie idiotki rozdając na mieście gazetki,za te psie pieniądze które dostają ,do roznoszenia ulotek to się zatrudnia młodzież uczcą się ,która chce sobie dorobić do kieszonkowego i się jej płaci 10 zł na godz.a nie wysługuje pracownicami ,niektóre przecież nie są już nastolatkami,zero szacunku ,w tej firemce nie uświadczysz na żadnym polu normalności

Gość gość
W Warszawie wszędzie jest klima? Pójdźcie na Jeziorańskiego, gdzie temperatura (jak jeszcze nie było aż TAKICH upałów) sięgała 42 stopni. Pójdź na Wileńską, gdzie chłodno jest dopiero jak się wyjdzie ze sklepu, a w sklepie koszulki się lepią do ciała po 2 minutach pracy.

Gość gość
Po co wypowiada się jakas wariatka ktora nie wie co pisze ale ta wariatka nie zna tematu klim i lidówek w tym ko,lchozie dayli . Panie pracujące w wawie piszą jak fajnie się tyra w śmierdzącej jaskini w której temp dochodzi do 42 stopni. Czynszu nie płacą , medii nie płacą , wypłata z poślizgiem Nie wasze dali szkag trafi . Boże jakie to szczęście że nie podpisałam umowy z tym gównem

Gość gość
Od kiedy pracuje 6 lat, wcześniej shlecker teraz dayli nigdy nie miałam wypłaty później niż 10 , nie wypisuj takich głupot , skoro nigdy tu nie pracowałas. Idź do konkurencji ross natura i te wszystkie inne i przekonaj się jak tam jest miło!

Gość gość
Ja pracuje w tej firmie juz parę dobrych lat,trzeba pracować bo za darmo to nawet w pysk juź nie dostaniesz;-)ale źyje nie czuję się poniźona a wypłatę miałam wczoraj i byli pracownicy ross..,teź pytali się u mnie o pracę i teź nie zawsze były zachwycone

Gość gość
Wystarczy wejść na forum rossman albo innych pracodawców i poczytać jakieś u nich historie się dzieją!

Gość gość
Niech w te upały odwiedzi nas nasz szanowny pan dyrektor i zobaczy jak jest gorąco na sklepie a tym bardziej w tych przyklejonych do ciała koszulkach !!! klienci też szybko kupują potrzebne rzeczy , nawet nie oglądają innych tylko uciekają zalani potem i jak tu zrobić duży obrót???

Gość gość
do rossmana aż miło wejść, mają klimę i każdy chętnie się tam chodzi ochłodzić w te upały a przy okazji zawsze coś kupi i tak się robi obroty, pracownik jest tam chociaż szanowany w ten sposób, zresztą sama po skończonej pracy idę na zakupy do konkurencji bo mają większy wybór i taniej.

Gość gość
Całe zyski Rossmana ida do kieszeni bogatych już Niemców. Zdominowali cały rynek drogeryjny w Polsce i mają ponad 1000 sklepów. Kupując w Dayli wspieramy polską przedsiębiorczość, właścicielem jest Polak i próbuje gość ugrać trochę na tym rynku. Gdyby politycy zadbali o lepsze warunki prowadzenia biznesu z polskim kapitałem to i w Dayli wszędzie byłyby lodówki i klima a pracownicy dostawali by lepsze pensje. A tak kupujcie u Niemca w Rossmanie, albo u Niemca w Lidlu, u Portugalczyków w Biedronkach i Hebe, albo u Izraelczyków w Super Pharmie. Ja wolę kupować w Dayli bo to jest polski biznes i tyle w temacie!

Gość gość
Koleżanko wyżej święta prawda. Od kiedy mamy więcej towaru nie chodzę do rossman, fakt mają klime ale lato wieczne trwać nie będzie co nie zmienia faktu że my pracujemy naprawdę w gorących warunkach i nie jest miło jak człowiek chodzi mokry. Mam znajoma która ma doświadczenie z ross i naprawdę nie było tak miło jakby się z boku wydawało.

Gość gość
A tak jeszcze poza tym nigdy będąc wcześniej wiele razy na zakupach w tej drogerii gdzie rządzi jak to mówią pracownice SS nie zostałam potraktowana poważnie. Nigdy nikt nie podszedł i nie zapytał się czy pomoc w zakupach , często z mojej strony odzew , pytanie do pracownicy bez konkretnej odpowiedzi tylko zdawkowe "leży tam " w życiu nie potraktowalabym tak klienta w moim sklepie