Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
U mnie też wypłaty brak!!!!!

Gość gość
też nie mam wypłaty, nie wiem czy to wina banku czy za póxno przelewy wysłali

Gość gość
dziewczyny ,czy jeszcze któraś z Was dostała bony,czy tylko ta jedna co pisała ,że dostała 6 szt. po 100zł każdy,czyżby to jakaś firmowa propaganda znowu

Gość gość
Brak wypłaty, bo za późno Poszły przelewy.

Gość gość
a co mnie to obchodzi,ja jak płacę rachunki to nikt się nie pyta czemu wpłaciłam póżniej tylko odsetki nalicza za zwłokę ,ich tłumaczenia niech włożą sobie w kieszeń

Gość gość
Hej , Ja nie pisałam że dostałam . Bo nie dostałam , dzwoniłam do kadr i tak mi powiedzieli że bony będą po 100 i będzie ich 6 jednorazowo . Bonów chyba nikt nie dostał bo wypłaty wpłynęły całe , a mieli potrącić podatek

Gość gość
Bony tez maja i będa:-)

Gość gość
Regionalni mają i rozdawać będa

Gość gość
A czy jak również mógłbym liczyć na jakiś ochłap zwany bonem rzucony wygłodzonym pieskom Pozdr i całuję ratlerek - piesek Wariatki

Gość gość
u nas normalne dostawy, dlaczego piszecie ze cos malo towaru przysylaja zmagazynu? zamkneli kolejne sklepy? wiadomo gdzie?dajcie znac bo my sie troche niepokoimy tym co tutaj piszecie

Gość gość
Do nas regionalna bony już przywiozła... A dostawy są koszmarne jeśli to można nazwać dostawą... Paranoja :(

Gość gość
ha ha ha coś rozdają i rozdać nie mogą ...

Gość gość
Ja dostałam 5 bonów po 100 zeta kaźdy i odliczone mialam z wypłaty a wypłatę dostałam w piątek ale miałam w PKO.

Gość gość
srata tata ,dostałaś ,nie ściemniaj,bo już nikt w te wirtualne bony nie wierzy,

Gość gość
Nie macie bonów to pretensje do regionalnego, nasza się postarają i bony już mamy i przestańcie histeryzować

Gość gość
Pani srata tata ja juź je wydaje:-) region nasz juź dostał z dziewczynami z innych sklepów rozmawiałam i teź w piątek dostały,a złoźyłaś pismo?bo te co nie złoźyły to nie dostaną.

Gość gość
srata tata bierzcie sie do roboty

Gość gość
srata tata nie bądź za mądra!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jakie przychodzą wam dostawy ? Zamawianych dużo pozycji a przychodzą na po 2 wózki z czego w jednym połowa papierów toaletowych . Komuś przychodzą normalne duże dostawy ?

Gość gość
Za chwilę Dayi ogłosi upadłość ,więc po co dostawy,ma się sprzedać to co jest na sklepach,żeby pakowania w grudniu było jak najmniej

Gość gość
skąd macie takcie info?

Gość fol
pewnie dopóki nie znajdzie się inwestor chętny wywalić kilkadziesiąt baniek na długi i rozwój, to kres jest bliski :)

Gość gość
długi długami ,ale o jakim rozwoju Ty mówisz ,tu w grę wchodzi praca od podstaw,na początek naprawa wszystkich błędów w zarządzaniu wszystkim

Gość gość
Czy mój ratlerek dobrze rozumuje że oczekujecie bonów-ochłapów o wartości 100zł które to 100zł będzie odciągane z waszych comiesięcznych ochłapów Pozdrawiam i całuję Wariatka

Gość gość
Twój ratlerek jest głupi i jak widać najprostszych rzeczy nie potrafi zrozumieć !

Gość gość
Jak się nie mylę to w połowie 2013 wystosowali pismo,że zakładowy fundusz zostaje zamknięty i nie będzie już funkcjonować.W lutym 2014 napisałam do nich,że chcę otrzymać z funduszu wypłatę wczasów pod gruszą za zaległy rok 2013. Dzwoniłam, niby miało być to rozstrzygnięte,a do dnia dzisiejszego ECHO. W sumie już tam nie pracuję ale widać gdzie nas mają :-)

Gość gość
Mój ratlerek nie jest głupi ponieważ jako szczeniaczek już dalekim łukiem okrążał sklepy w któych pracuja niedouczone lafiryndy które cieszą się z prezentów za które będą musiały zapłacić. Pozdrawiam z Wariatkowa i całuję Wariatkasł j P.S Moja współpensjonariuszka jest przeszczęśliwa . Sanitariusz przyniósł jej batonik[ czekoladowy] i zapowiedział że za ten batonik zostanie jej potrącone z comiesięcznego kieszonkowego. Ależ ona się cieszy - dostała w prezencie aż 5 batoników i powiem wam że ta małpa [ ponoć kiedyś pracowała w dayli] nie chce się ze mna podzielić

Gość gość
Nic nie ma źle dostajemy jeszcze gorzej moźe taki narod źe lubi narzekać.

Gość gość
sama jesteś niedouczoną lafiryndą szmatławcu