Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
podobno nowy prezes sypnął groszem

Gość gość
Ciekawe jaki towar, czekamy z niecierpliwością :-) fajnie byłoby mieć towar na półkach i żeby jakoś dalej ten interes się krecil .

Gość gość
my też zakupy robimy u konkurencji a to sie paniom bardzo podoba

Gość gość
nie zdziwię się jeśli dostaniemy towar z zamkniętych sklepów

Gość gość
Juz nie wymagajcie.... nie wazne skad byle ten towar wjechal na sklepy. Lepszy rydz niz nic.

Gość gość
egoistka

Gość gość
Tylko co można dostać z zamknietego sklepu ..? Papier toal. , płyn do naczyń, zmywacze . itp. ? NIE , bo sklepy zamykane również nie miały takiego towaru.

Gość gość
Z zamkietych sklepow: JJ , la ligne, perfekta, puzle. Etc

Gość gość
dzisiaj tylko minus 63% spadek firmy na giełdzie. czy zdąży dojść do 1gr przed przed upadkiem?

Gość gość
Po co wrzucacie stare wiadomości o których wiedza juz nawet nasi klienci???

Gość gość
Akcje firmy są zamrożone juz od 16 listopada i zostały zatrzymane na 0,17gr nie ma się czym podniecać... Sprawdzajcie info jakie wrzucacie na forum bo siedzenie niepotrzebna panikę

Gość gość
Zgadzam się z koleżanką wyżej 63% to spadek z dnie 16.11 i nie szukajcie sensacji (czytanie ze zrozumieniem się kłania)

Gość gość
Przestańcie już, jeśli jest Wam źle to idzcie, gdzie na was czekaja, jeśli macie choć trochę szacunku do firmy to pracujcie dalej a nie nakręcajcie się nie potrzebnie, tego akurat nam nie potrzeba. Ja też mam dosyć tłumaczenia ,ale nie robimy nikomu na złosc tylko dalej pracujemy i liczymy na lepsze jutro.. Pozdrawiam

Gość gość
A czy firma ma szacunek dla nas , pracowników?

Gość gość
Chał...Challlłl... Pozdrawiam Ratlerek i jego Pani Wariatka

Gość gość
Dajcie spokoj nie uwazam ze praca jest idealna ale praciwalam w innych firmach i tu jest naprawde ok. Nie uwazam ze firma nas nie szanuje. Kto pracowal gdzie undzuej ten wie...

Gość gość554
ja naprawdę nie wiem o co chodzi niektórym pracownicom ,czy szukacie tanich sensacji czy brak ambicji w celu zrealizowania swoich marzeń,jeżeli tak wam żle idzcie do innej pracy .wystarczy złożyć CV.macie za słabe te CV.czy fuksem wam się udało dostać do tej drogerii i teraz udajecie że jesteście pracownicami pt.DROGERIA.bo coś przypuszczam że się co niektóre nie nadają żeby sprzedawać pasztetową ,a i to trzeba umieć ,więc nie wymądrzajcie się .ja powtórzę mądralińskie ,praca jest tylko ,że wy posmakowałyście lekkiej pracy i g****o wiecie o pracy podkreślam PRACY.Te które to piszą to najlepiej niech już nic nie piszą i od jutra szukają sobie zajęcia typu albo zajmą się chłopem albo mycie okien albo co tam chcecie.Bo siedzenie przed kafeterią wam wali w dekiel.

Gość gość
Jarek wyluzuj

Gość gość
Jaro wyluzuj

Gość gość
Jarek dowaliłeś .... Fuksem to Ty się dostałeś do tej pracy i nic nie robisz

Gość gość
Nowy prezes Romuald ma tylko wykształcenie średnie ? To Jarek jakie ma podstawowe ?

Gość gość
Przestancie już taki zły ten wasz Jarek ? Ja nie wiem co on wam zrobil, mam super regionalnego... Ta Pani czy ten Pan wyżej ma rację, jak wam źle to składacie cv gdzie indziej, jaki problem. A pracowałam w kilku innych miejscach i bywało o wiele bardziej nieprzyjemnie, jeśli macie porównanie to tutaj da się przeżyć :-)

Gość gość
A ten Nowy prezes chyba nie ma nic wspólnego z dayli czy się mylę ?

Gość gość
A po co im nowy prezes skoro już ogłosili upadłość , to wszystko jest zamotane .. A towaru nadal nie ma , jeszcze trochę się ich szanowało , ale jak widać ich zdanie nie jest nic warte .. I tu nie chodzi o pracę tylko o Jarka , to jest leser , nic nie zrobi , a oczekuje bóg wie czego aż się nie chce rano odczytywać jego smsów " słabo i słabo " dobrze wie żesklepy świętą pustkami więc mógłby sobie darować

Gość gość
Firma nie ogłosiła upadłości tylko złożyła wniosek do sądu o ogłoszenie upadłości a to różnica. To nie takie proste drogie panie jak wam się wydaje to może jeszcze trochę potrwać zanim będziemy wiedzieć co dalej.

Gość gość
Miejmy nadzieję że się polepszy .

Gość gość
Tylko kiedy ? Sądzisz że klienci wrócą ?? Dayli to nie jedyna drogeria a u nas ciągle słyszą że czegoś nie ma

Gość gość
U mnie co drugi klient wychodzi z pustymi rękami ...

Gość gość
Już tak było w zeszłym roku że towaru nie było przez trzy miesiące robiłyśmy przemagazynowania ze sklepu do sklepu i potem towar był i klienci wrócili . Ja nadal bym chciała tu pracować atmosfera w pracy ok kr bardzo fajna, a to że tam z góry pisza te swoje głupoty nauczyłyśmy się przymykac na to oko i robić swoje.