Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
UUuu duzo wyszlo... powyzej 20 tys co u niektorych wiem...

Gość gość
A czegokolwiek pilnujesz ? Bo my za naszą nawet zamówienia musimy składać

Gość gość
A to taka filozofia złożyć zamówienie :-)

Gość gość
A wy nawet nie wiecie ile kierownik - bynajmniej te co znam- robi roboty za kasjerow bo jak nie pokazesz kurw## palcem to sie nie domysli! Takze zrobienie zamowienia ktore teraz trwa 3 min jest .... gow## . Ja mam zgrany zespol jednak ile sie przewinelo niedorajd ktore chca byc od razu prezesami ...

Gość gość
Skoro to kierownik ma za to premie to dlaczego kasjerki mają to robić , mimo że to trwa kilka minut

Gość gość
Wspolczuje tym kto trzyma takich pracownikow....

Gość gość
Kierownikowi tez nie placa za nianczenie kasjerow ... przeszkolenie ok. Czesto trzrba jak dziecko za reke prowadzic. A jak uwazasz ze kierownik ma tak dobrze to kandyduj:)

Gość gość
A tak z innej beczki co tam u Jarka ?

Gość gość
Pewnie spodnie prasuje na jutrzejsza stype w Krakowie.

Gość gość
Niektóre kierowniczki nie dorastaja kasjerkom do pięt. Mysla ze stanowisko kierownika zobwiazuje do pomiatania innymi i pokazywania kto tu rzadzi.pewnie w ten sposób się dowartosciowuja, bo w domu nie mają nic do powiedzenia. Ja mialam to nieszczęście mieć taką szefowa, wiec dlatego mnie juz tam nie ma.jestem z tego powodu szczęśliwa a tej pani życzę w przyszłości takiego przelozonego, jakim ona jest

Gość gość
Szczególnie takie , które pracują tylko dlatego ze donosza regionalnym, i wchodza im w tylek bez wazeliny.a po pracy obsmarowuja ich jak sie da.taka dwulicowosc dla niektórych to właśnie przepustka do tej pracy.

Gość gość
Ha ba wypisz wymaluj moja kierowniczka!

Gość gość
Jutro jakieś spotkanie w Krakowie ? Wcześniej napisaliście o Warszawie ?

Gość gość
Jeżeli komuś umycie podłogi sprawia trudność to tak już jest.Tak jak ktoś napisał jesteście jak dzieci we mgle, które trzeba prowadzić

Gość gość
Jutro w Krakowie a 10 w warszawie

Gość gość
Jak cię interesuje do zadzwoń do niego i zapytaj. No cóż nie masz śmiałości? A jak tam na zasiłku? Ofert pracy nie ma za dużo i siedzisz w necie opluwając innych... Koleżanki ze sklepu też nie dzwonią..?

Gość gość
Moja kierowniczka też nic nie robi. Do tego spóźnia się ciągle do pracy i zmienia grafik jak jej pasuje. Obrabia tyłek naszej KR jak tylko wyjedzie ze sklepu.

Gość gość
A nasza siedzi na zapleczu tak długo jak może przed tabletem i pije kawke i zawsze ma wymowke zeby nie myc podłogi. przydałby się monitoring na zapleczu B-)

Gość gość
tak może jeszcze w kiblu chcesz kamere zeby wszyscy ogladali twoja du....

Gość gość
Potrzebne są kierowniczki składajcie papiery,ja mam 1500 zeta bez premi bo jej nie mam,jak coś się dzieje to wsiadam w autobus i do pracy bo na auto mnie nie stać,kasjerka nie przyjdzie bo zapomni albo sobie nie zapisze źe ma na rano i wtedy nawet jak masz wolne i umówiłaś się do lekarza to odwołuje i ide do pracy.Kibel ja myje bo jedna nawet jak sie wysra to za sobą nie umyje,podłogi to jedna myje jedno wiadro wody na cały sklep podłoga to po niej aź sie kleji,kubek jak sobie przypomni to umyje przepraszam ja i druga kasjerka by tego nie zrobiła to zarośniemy brudem.Kogo mam przyjąć jak nawet nie wiem czy jutro sklep będzie istniał,to nie pieprzcie źe siedzimy i pierdzimy w stołek a co do siedzenia na necie to wspomniana juź kasjerka wiedzie w tym prym bo nawet klientki o tym mówią

Gość gość
Śmiejecie się z monitoringu w toalecie, ale w Wawie w jednym sklepie, w którym pracowałam był wszędzie monitoring. Nie można było się przebrać spokojnie, bo info następnego dnia od KR się dostawało, że ludzie z biura oglądali monitoring i zdjęcia sobie porobili jak się przebierałam. ;)

Gość gość
Ty z godz 23.39 nie bądź taka madra bo pewnie taka sama jesteś. Opierdzielacie się na kazdym kroku. Co będzie jak dayli zamkną? Zginiecie nieroby a napewno moja kierowniczka :-)

Gość gość
Do godz0;18 ja sie nie boje pracy i w razie draki mam juź drugą bo potrafie pracować a nieroba to w lustrze poszukaj a nie wyzywaj jak kogoś nawet nie znasz i nie wiesz jak kto pracuje ps mam monitoring więc u mnie widać kto jak pracuje

Gość gość
Do tych co mają monitoring też takie inwentury kiepskie wyszły ?

Gość gość
u nas wyszła żle, pomimo tego ,że mamy monitoring.

Gość gość
Inwentury kiepsko wychodza bo nie sczytują się wszystkie dane z kolektorów ja tak miałam teraz połowe towaru dopisuje przez inwentaryzację częściową.

Gość gość
Ja jako kierownik ueazam ze dobrze wykonuje swoja prace. Kasjerki sa kompetentne i dobrze nam sie pracuje szanujav sie nawzajem. Uzupelniamy sie bez wypominania.

Gość gość
Do dziewczyn którym ostatnio sklepy zamknęli czy rozwiązali z wami umowy czy przeciągają

Gość gość
3 msc okres wypowiedzenia

Gość gość
Ciekawe czy będą dostawy w tym tygodniu