Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dobry pracownik to skarb...

Gość gość
Zakopane na się dobrze

Gość gość
I bardzo dobrze że panie którym się pracować nie chce zwalniają się. To napewno korzyść dla firmy

Gość gość
Dayli nie płaci za czynsze

Gość gość
Też mi nowość !

Gość gość
Do nas też przychodzi wynajmujący o mówi że kilka tysięcy są mu winni . Banda oszustów

Gość gość
Tez mam wyplate z vattax sp zoo .O co chodzi?!!

Gość gość
a wczesniej skad mialas? co ylo naprzelewie? widocznie dayli wyoutsourcowalo obsluge ksiegowosci wyplat na zewnatz do vattax sp zoo

Gość gość
Jakie znaczenie ma skąd przyszła. ważne że jest kasa :-) W niektórych firmach nie ma tak terminowo lub w ratach dostają.

Gość gość
moglyby dostawy jeszcze bycna czas

Gość gość
Myślę, że nie wszystkim paniom, które się zwalniają nie chce się pracować (jakoś te słowa dziwnie kojarzą mi się ze słowami padającymi często z ust pewnego regionalnego, pozdrawiam), tylko po prostu mają dosyć: - totalnego braku szacunku, - oskarżania ich o rzeczy, które są od nich niezależne, - podejrzeń o kradzieże, - wymagania pełnej dyspozycyjności, - w przypadku dziewczyn zatrudnionych na śmieciówki niemożności zaplanowania godzin pracy w miesiącu, a co za tym idzie wysokości wypłaty, bo nie do końca wiadomo, ile godzin przypadnie na sklep (etatyzacja - wymysł na miarę Dayli!, naprawdę mamy wielki wpływ na to, żeby wcisnąć klientowi Bóg wie jakie zakupy, skoro towaru jest tyle, ile jest), - rozdawania ulotek przed sklepem (czy znacie jakiś inny sklep, w którym sprzedawca stoi przed drzwiami i wciska klientom informację o promocji? zazwyczaj robią to ludzie specjalnie do tego zatrudnieni), - problemów z załatwianiem potrzeb fizjologicznych (niestety bycie na sklepie w pojedynkę rodzi taki właśnie jakże prozaiczny! problem), - komentarzy klientów w temacie "zaopatrzenia" sklepu, - ciągłych niedomówień, niedoróbek, niedogrania, niekompetencji, chybionych pomysłów, tnących się komputerów, niezgadzających się stanów magazynowych... Ale tak, to NAM się nie chce pracować!

Gość gość
A tak na marginesie, to nie sądzę, żeby duża rotacja w jakiejkolwiek firmie była wielką korzyścią dla tejże. Może kiedyś kierownictwo Dayli zrozumie, że dobrze przyuczony pracownik z doświadczeniem nabytym w danej firmie, to w dzisiejszych czasach naprawdę skarb, a nie jakiś tam trybik, który można wciąż i wciąż wymieniać...

Gość gość
Obecnie dostajemy kase za ... siedzenie? Bo klientow brak, towaru brak, polki wyszorowane ( bynajmniej u mnie) gdzie wy dostaniecie kase za siedzenie?:)

Gość gość
o jakich bonach mowa? te na śmieciowke nie dostaly nic,sa traktowane jak jakies gorsze

Gość gość
Skoro cieszy cię siedzenie w sklepie, do którego nikt nie przychodzi, a nawet jeśli przyjdzie, to śmieje ci się w twarz i mówi, że idzie do Rossmanna, to gratuluję, bo mnie jest po prostu wstyd...

Gość gość
To prawda ta firma nie potrafi docenić dobrych i oddanych pracowników.nikt tu nie szanuje ludzi a zwłaszcza pani która dorwala się do stolka i myśli ze wszystko jej wolno

Gość gość
A co to za pasztecik w Chmielniku ? Jarek zawsze był wzrokowcem a tu co , jakaś znajoma ??

Gość gość
Do goscia z 19.00-pamietaj, ciebie też to dotyczy!

Gość gość
UNie cieszy mniebo juz nie wiem co ze soba zrobic nauczona bylam do ciaglego ruchu w sklepie tylko wkur*** mnie jak ktos narzeka na prace gdzie obecnie dostaje kase za nic. Kto pracowal wczesniej ten wie jaki byl ****** zapier*¥ . Fajne czasy gdy sklep byl pelny towaru i ludzi...

Gość gość
Pasztecik nie pasztecik, coraz mniej ludzi chce pracować w Dayli :D

Gość gość
I czas inaczej leciał, jak ruch był... Nie to, co teraz, ciągnie się ta zmiana niemiłosiernie...

Gość gość
Wróble ćwierkają źe to ostatnia taka dostawa potem resztki z innych sklepów bo mają ich sporo zamknąć od stycznia poczynając i nie puszczam plotek :-(

Gość gość
Tak , potwierdzam a oprócz tego maja zwolnic 2 regionalnych

Gość gość
A nie wiadomo przypadkiem których? :D

Gość gość
Oj ja chyba się domyślam okarze się w piątek.

Gość gość
Jarek pierwszy wyleci

Gość gość
I u nas w ostatnim czasie był wynajmujący .. Podobno mają długi na 40 mln , to jest chore co oni z tą kasą zrobili . A co do Jarka to racja pierwszy poleci może dlatego kręcą znajomych jak ktos wyżej już napisał

Gość gość
Ochrony nie ma , kolejnej firmie nie płacili

Gość gość
ile sklepów mają zamknąć? są jakieś przecieki? obecnie mają ich około 130 w całej Polsce, czy wiosną będzie ich około 80-90 czy mniej?

Gość gość
Do wiosny to może być pozamiatane po sklepach jak nie zapłacą za towar wynajem za sklepy i nie będzie towaru na półkach. A tak swoją drogą to za chwilę ktoś może złożyć wniosek o upadłość za niezapłacony towar i co wtedy miesięczna odprawa