Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Kielce, Szczecin, Krakow, Poznan, Warszawa, Przemysl, wroclaw, Olsztyn ? jestescie pewni tego ? zapadla ostateczna decyzja?

Gość gość
Widzę, że wszystkie trzęsiecie porami. Ten nerwowy klimat przed świętami Wam nie sprzyja.Nie dziwię się Wam. Ale trochę powinnyście zwolnic tempo a niżeli siać tu dodatkowe plotki, jak napisała wyżej Pani, że pier.... Oława i CHm.... dyscyplinarkę dostała - to Panienko niewiem na jakim etapie jesteś wiadomości, ale GRUBO się mylisz, jeżeli te miasta się zamykają to tylko i wyłącznie z przyczyn firmy, a żadna z nich nie została zwolniona dyscyplinarnie bo na to nie zasłużyły!!!!!!! to do każdej z Was kieruje, zanim coś napiszecie - zastanówcie się - bo robi się tu burdel!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kobi3to? Co ty piszesz? Gdzie byla mowa o dyscyplinarkach?

Gość gość
skasowała swój post, albo chyba po słówkach i wyrażeniach ktoś ja zgłosił!!!

Gość gość
dostalyscie dostawy w tym tygodniu?

Gość gość
Jakis czas temu były zwolnienia ale nie dyscyplinarne to juź duźy kaliber i to trzeba udowodnić,nie nakręcajcie się jeszcze przed świętami co ma być to będzie nikt z nas nie ma na to wpływu a tylko wrzodow moźna się dorobić.

Gość gość
Tydzień się dopiero zaczął, ale tak dostaliśmy dostawę

Gość gość
No zebys się nie zdziwila ! Zwalniaja dyscyplinarnie jak chca się kogos pozbyc.moja kierowniczka wyleciala za zly wynik inwentaryzacji i to właśnie dyxcyplinarnie.a prawda jest taka ze regionalna jej nie lubila, bo byla madrzejsza od niej i nie dala sobie po głowie skakac.

Gość gość
ten tydzien krotszy nest wiec jesli jutro nie bedzie dostaw to juz przed sylwestrem nie bedzie nic klientow macie jakichs czy pustki? nas juz bokiem omijaja

Gość gość
Miałam dostawę klientów full :-)

Gość gość
U nas pustki na polkach i ludzi zero

Gość gość
GNie wuem jak z dostawa ale ludzi jak na ten stan zatowarowania sporo 3 tys utargu

Gość gość
Chyba wiem o kim piszesz region śląski?

Gość gość
oOo 3 tysiące, to zaszalałyście, komornik będzie miał co zabierać

Gość gość
ale wy jestescie dziwne , piszecie na forum ile macie utargow? napisz jeszcze jakie miasto :P wynajmujacy, komornicy i inni ktorym firma kase wisi czytaja kafeterie

Gość gość
Kierowniczka z Chmielnika , że ona niby w hebe pracowała ? Taki nierób , kiedy bym nie przechodziła siedzi i nic nie robi albo gada przez telefon , porażka

Gość gość
nowy tydzien i nowe wypowiedzenia lokali, duze miasta to pewne, ale tez mniejsze , dobrze krecace do tej pory, chocby biecz

Gość gość
Dlaczego kr w porozumieniu z kierownikiem sklepu wymieniaja bony na gotowke? Jedni mogą a drudzy nie? Istne szambo

Gość gość
Co wolno wojewodzie....

Gość gość
w jakich miastach wypowiedziano umowe na lokal? wiecie moze jakie na dolnym slasku?

Gość gość
No to mamy nowego pana prezesa! Moze on ogarnie ten bajzel! Proponuje wymiane p.dyrektora i podwladnych mu regionalnych, a wtedy na pewno się polepszy!

Gość gość
co to za nowy prezes?

Gość gość
Oj dziewczyny myślicie ze jakiś Nowy prezes ogarnie ten burdel, szczerze w to wątpię

Gość gość
Za duźo kasy wszystkim wiszą komornicy cały czas po sklepach kursują,potrzeba duuuuuuuuźo kasiorki a nasza firma jej nie ma i nikt nie będzie czekał na manne z nieba ja juź się nie łudzę:-( powoli zabieram swoje manatki bo jak mi prąd odetną to pod latarką nie będe szukac.

Gość gość
Aż sie przejdę w Chmielniku i zobaczę.... Nie wiem dlaczego kierowników nie szuka sie wsród pracownikow którzy juz pracują...

Gość gość
Tu potrzebna jest wymiana calej gory, ktora tak pięknie do tej pory rzadzila.

Gość gość
Przejdź się najlepiej z rana jak jest kierowniczka , ja ją tylko rano widziałam , jest strasznie slamazarna , wygląda jakby siedziała tam za karę

Gość gość
W sylwestra kierownik musi być na sklepie prawda ? Inwentaryzacja , zamknięcie roku , nasza próbuje się wykręcić

Gość gość
W sylwestra kierownik musi być na sklepie prawda ? Inwentaryzacja , zamknięcie roku , nasza próbuje się wykręcić