Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
W Chmielniku pełno tych dziewczyn. Kierowniczka faktycznie nowa, ale chyba jedną dziewczynę już zwolnili, bo nie widać jej już tam dawno.

Gość gość
Nie kierownik nie musi być w Sylwester w pracy i ja nie będę wystarczy ze jestem w wigilię.

Gość gość
Gdzie to jest napisane w umowie lub regulaminie że kierownik musi być w Sylwestera w pracy? ? Jeśli ma pracującą wigilię, Sylwester może mieć wolny. Jeśli idzie w Sylwestera to wigilię ma wolną. To chyba jasne... co jeśli taki kierownik weźmie sobie tydzień urlopu bo musi gotować wykorzystać ściągniesz godz do sklepu bo trzeba zrobić zakończenie miesiąca i roku? ? Robimy inwentaryzacje od kilku miesięcy i chyba kasjerki też to potrafią zrobić? ? Co to za problem policzyć gotówkę w sejfie i kasetkach i rozpisać to na druku.

Gość gość
Dokładnie. Ja pracuje w wigilię i sylwestra.my kierowniczki musimy wszystko a jak jyz masz dzień wolny. To co się dzieje jak tak mogą,,,, ps mam dostawę jutro

Gość gość
Za zamknięcie roku odpowiada kierownik i to on musi sobie papierki posegregować , kasjerce za to nie płacą , wy kierowniczki zawsze się wykręcacie ! Co z tego że kasjerka to umie skoro to nie jej obowiązek , skoro mamy robić te same rzeczy to za co dostajecie te 200 zł premii ????

Gość gość
Nie bardzo rozumie po co chodzisz do Chmielnika jak ci nie pasuje. Idź do innej drogerii i problemie. No chyba, że sama tam pracujesz a kierowniczka gania cię do roboty i tu jest problem. Obiboki zawsze tak będą pisać. Poczytaj sobie to forum od 1 strony. Zawsze narzekali na kierowników, regionalnych, dyrektorów, warunki pracy itd. To mentalność Polaków. Do Niemiec jadą na szparagi i zap...ą od 4 rano do 22. Śpią w namiotach z własnym wyżywieniem i tak im pasuje?

Gość gość
Oczywiście, że kierowniczka ma być w pracy. Bierze za to kasę. Ja napiszę do KR jak nasza zaplanuje sobie wolne. Cały dzień plotkuje to niech robi zakończenie miesiąca.

Gość gość
Kierownik ma 500 zł za zajmowanie się papierkami

Gość gość
Akurat pracuje naprzeciwko , więc często tam wchodzę i widzę co się zmieniło .. Pracowały tam fajne , młode dziewczyny , teraz jednak kierowniczka odstrasza klientów , jak można do klienta powiedzieć " nie ma i nie będzie" ??? To chyba jasne że jak widze takiego ponuraka to nie chce mi się tam wchodzić

Gość gość
A czy moze tak byc , ze kierownik nie pracuje ani w wigilię ani w sylwestra?

Gość gość
Nagle kierowniczki nie mają czasu w sylwestra ? No niestety to wasz obowiązek zrobić inwentaryzacje .. Nasza kierowniczka chciała mieć wolne w wigilie , niedziele po świętach i jeszcze sylwestra . Ona nie jest od robienia zamówień czy zwrotów , tylko my , więc pytanie po co i od czego są kierowniczki ???????

Gość gość
Ja tez bym z checia napisala do mojej kr skarge na swoja kierowniczke, ale one trzymaja razem.caly czas plotkuje przez telefon, wczesniej wychodzi z pracy, czesto sie spoznia, a najlepsze jest to ze dzwoni po innych sklepach i najezdza na nia, az mi sie niedobrze robi jak to slysze.ale od nowego roku, mam nadzieje stad odejsc do innej pracy, bo z takim zaklamaniem i falszem jaki panuje w naszym sklepie to sie nie spotkalam.

Gość gość
Powiedziała Ci prawde;-) bo nie ma i nie będzie bo kasiory na towar nie ma

Gość gość
Spoko , przy regionalnym niech to powie , a nie wtedy nagle wszystkie w d... klientce chcą wejść . No niestety kierowniczka z Chmielnika jest wyjątkowo niemiła a sporo się tam dziewczyn przewinęło

Gość gość
Jestem pracownica z regionu ewy i chce was uprzedzic przed pewna kierowniczka z jej regionu, ktora udaje zyczliwa, uprzedza przed wizytami dyrektora, zadaje pytania odnosnie zamowien, pyta jak utargi , udaje jedna z nas a tak naprawde to jest wtyczka ewy i wszystko jej donosi.

Gość gość
Nie przychodź więcej. My do Ciebie nie chodzimy bo u Was capi. Sama przychodziłaś i pytałaś o pracę a teraz wypisujesz bzdury. Bo cię nikt tu nie chciał. A twoja koleżanka i tak jest na wylocie.

Gość gość
Czy nowy prezio nie był związany z Domexem, później avansem, który ostatecznie zbankrutował? Oczywiście, że TAK.

Gość gość
A o kim mowa , o jakiej koleżance ? Mała kierowniczka się odezwała bo nagle taki bulwers

Gość gość
Która to?

Gość gość
Skoro pracujesz na przeciwko, to znaczy, że nie u nas, więc spadaj na szczaw. To forum dla pracowników.

Gość gość
Forum jest publiczne mały leniu więc moge sobie wchodzić pisać i czytać co chce i kiedy chce

Gość gość
Nerwowo sie zrobilo! Im blizej konca , tym wiecej sie dowiadujemy, niektórym, to dopiero maski spadna!

Gość gość
"Mały leń" to cię spłodził.

Gość gość
Ej dziewczyny spokojnie , a swoją drogą nie wiedziałam , że takie niewychowane panny w Chmielniku pracują

Gość gość
Ty już chyba jesteś dobrze po trzydziestce , nie wypada żebyś takie bzdury wypisywała o czyimś ojcu . Przecież samą prawdę napisałam , siedzisz i nic nie robisz no poza rozmawianiem przez telefon to ci dobrze wychodzi .

Gość gość
Teraz pamiętam, przychodziłaś do nas po szampon na wszy i mocny dezodorant, ale nawet domestos nie pomógł. Po twoim wyjściu wietrzyłyśmy sklep bo waliło jakby coś zdechło.

Gość gość
Kierowniczka z Chmielnika taka pyskata ? Kobieto obrażanie czyjegoś ojca nie jest na miejscu , czego się tak spinasz

Gość gość
W Chmielniku taka kierowniczka ? Kto ją przyjął ?

Gość gość
Co sie wszyscy Chmielnika doczepili? Zastanowcie sie co wy robicie w godzinach pracy i jak klientow traktujecie.

Gość gość
Tutaj co 2 jest pyskata.