Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Namysłów, kluczbork,brzeg,Kępno i nysa też!

Gość gość
Kierowniczka z Chmielnika pisała do Jarusia ?

Gość gość
W Chmielniku to dziewczyny mają godziny na miesiąc od 40 do 70 miesięcznie , straszne , przychodzą po 3 godziny dziennie to chyba jednak tam godzin nie przekraczają

Gość gość
L4 do Agnieszki Capaly wyślij

Gość gość
Dzięki :-)

Gość gość
hey.chciałabym dostać się do pracy w Dayli. Do kogo składać CV-do kierownika sklepu czy do kierownika regionalnego?

Gość gość
A masz ogłoszenie na stronie? Bo jak nie ma to nic Ci to nie da,powinno być ogłoszenie i pod ogłoszeniem jest podane

Gość gość
Ktoś sobie żarty robi ! Firma tonie w długach a ktoś tu do pracy by chciał przyjść , tym bardziej że czyta tutaj co się dzieje .. Haha Od stycznia może nie być tego sklepu do którego chcesz niby aplikować ..

Gość gość
nowy targ nakradł aż głowa mała czemu to dalej funkcjonuje kraków to samo

Gość gość
Co nakradl?

Gość gość
Że co dziewczyny kradną ?

Gość gość
Nie tylko w nowym Targu, Krakowie w innych sklepach tez wynoszą, ba wywoza nawet i to w porozumieniu z kr, bo firma się konczy i trzeba wyjsc na swoje.dlaczego nie ma żadnych kontroli.

Gość gość
Widziałaś ze tak piszesz? a może sama tak robisz

Gość gość
Zadzwonię dziś do Twojej regionalnej i powiem że wynosisz towar niby ona Ci na to pozwoliła co ty na to?

Gość gość
Dzwon dac ci numer? Nigdy nic nie wynioslam i nie mam zamiaru wyniesc , czyste sumienie jest dl mnie najlepsza poduszką ale mam oczy i widze co sie dzieje!

Gość gość
Ja tez jestem za wprowadzeniem późnych kontroli.moja kierowniczka uwielbia druga zmianę i w szczególności jak jest sama! Zawsze wychodzi z siatkami a nigdy nic nie kupuje!

Gość gość
Czytam i nie dowierzam:-( same przeciez moźecie się kontrolować jesli uwaźasz źe twoja kierowniczka kradnie to sprawdz i zadzwon do regionalnej i na policje.Ja bym tak zrobiła chyba źe juź nie wiesz co pisać

Gość gość
Po Świętach pierniczy się Wam w głowach.. Masz czyste sumienie? A skąd mamy to wiedzieć

Gość gość
pracownice Schleckerowskie nie boja sie wieczornych kontroli bo kiedys były częste. Osoba która piszę o kradzieżach widocznie albo krótko tutaj pracuje albo sama wynosi... my mamy do siebie zaufanie. bardzo często wywalamy torebki na biurko i sprawdzamy co nosimy w torebkach bo musimy miec przeciez wszystko opisane. nas może KR kontrolowac co godzine... nie mamy sobie nic do zarzucenia.

Gość gość
A ja nie jestem od tego zeby na nia donosic! Chyba sama wie co robi , nie? Komus chyba za to placa! Za szlekera kontrolowalo nas kr i byl spokój bo nie znalas dnia ani godziny, a teraz? Ja nie bede brala sobie na sumienie jej zwolnienia z pracy a pisze to bo i tak maja nas za zlodziejki.

Gość gość
do gościa z : przyznam ci rację...z przejedzenia z mózgu kapusta z grochem się zrobiła :-P

Gość gość
Chcesz mi powiedzieć ze w porozumieniu z Jarkiem wynosiłysmy towar? Udowodnij mi to albo przestań pisać bzdury bo za oskarżanie tez jest paragraf:-(

Gość gość
Nie mialam na mysli regionu Jarka!

Gość gość
od kiedy te zamkniecia ? Namysłów, kluczbork,brzeg,Kępno i nysa też! skad taka informacja?

Gość gość
Nowy Targ i Kraków to byly sklepy Jarka Zastanów się czasami co piszesz bo tu akurat anonimowa nie jesteś Nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość gość
Chodzi o niezaplacone czynsze, wlasciciele wypowiedzieli wynajm i do firmy wplynely pisma.

Gość gość
Właściciel e tych sklepow wyslali pisma wypowiadajace wynajm, z powodu nie zaplaconych czynszów.

Gość gość
Dziewczyny jak można się okradać nawzajem? Pamiętajcie, że nikt jeszcze nie dorobił się na ludzkiej krzywdzie

Gość gość
Bardziej trafnie nie moglas tego ujac! Tez jestem tego zdania!

Gość gość
Jeśli ktoś kradnie to ma to we krwi:-( i obojętnie gdzie by nie pracował to po czasie to wyjdzie,wczesniej czy puźniej taka osoba wpadnie a smrodek idzie za takim,u mnue taka pracowała kradła i chciała jeszcze inna tym obarczyć.