Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Do gość z skąd wiesz, że akurat w tych sklepach kradną ? jeździłaś tam na zakupy? myślę, że wyniki inwentaryzacji mówią same za siebie... a prawda jest taka, że ktoś jak ma "lepkie ręce" to czy są kontrole czy nie ma, będzie wynosił, a jak się jest uczciwym to nawet przy braku kontroli się nie myśli o okradaniu ręki, która Cię karmi...

Gość gość
Z inwentaryzacjami to bywa róźnie mnie po inwentaryzacji większość towaru mi nie wchodzi

Gość gość
Dziewczyny tak na serio nie denerwujcie się aż tak, żadna z nas tak naprawdę nie wie co stanie się z firmą, nawet regionalni pewnie nie są do końca poinformowani dlatego nic nie mówią. Szczerze wiem też że są tu osoby, które piszą mylące komentarze, najczęściej w ogóle nie zgodne z prawdą tylko po to żeby wzbudzić ogniste dyskusje - np o tym że ktoś kradnie, ktoś kłamie albo wpisują losowe miasta jako "pewne do zamknięcia". To forum jest żeby się komunikować i pomagać sobie jednak są osoby które dla zabawy sieją ferment. Nie zdziwcie się jak za dwa dni właśnie któraś z was która to czyta dowie się że jej sklep będzie na dniach zamknięty - ja też tak miałam ale mój sklep dalej funkcjonuje i czarnych skrzynek z opowieści w nim nie ma. Dzielcie każdą wypowiedź na 3 i wyciągajcie z niej ziarno prawdy jeśli istnieje i nie przejmujcie sie "oskarżeniami" o kradzieże w internecie bo kto wie może piszą je osoby nawet nie związanie z firmą. Tak samo jak te zamknięcia sklepów. Po prostu pracujcie :)

Gość gość
Wypowiedzenie mam przynieść do sklepu czy wysłać na własną rękę ???

Gość gość
Wyslij do Krakowa!

Gość gość
Wcześniej na sklep musiałyśmy my zamawiać kuriera , teraz widocznie dużo się zmieniło skoro sama musisz sobie wysłać

Gość gość
A czemu tu się pytasz o to wypowiedzenie zadzwoń do regionu albo do biura

Gość gość
Przecież to normalne że chcesz zrezygnować z pracy nikt na siłę nie trzyma dzwonisz i się pytasz i po sprawie.

Gość gość
Tak dziewczyna zadzwoni chętnie, jeszcze żeby ktoś odbieral :-)

Gość gość
Od tego jest forum , mogę pytać o co chce . .

Gość gość
Sad wycofal wniosek o upadlosc kerdos

Gość gość
No i co dalej jak wycofał?

Gość gość
Fajnie! Tylko co to zmienia! Pieniądze na kredyt sa? Na zaplacenie zaległych faktur, czynszy, na towar, wypłaty? Kto wylozy nowy prezes kerdosa czy dayli? Ktory z nich jest wiekszym ryzykantem?

Gość gość
Przeciez jak kerdos nie jest w upadlosci to i bank inaczej spojrzy na kredyt dayli z poreczycielem kerdos. Mysle ze na dniach bedzie ugoda z ing. A od stycznia moze ruszymy w koncu

Gość gość
Oby, oby ...

Gość gość
Od kiedy jest w sklepie aktywna sprzedaż? Ledwo wejdę a tu juz w czym pomoc...

Gość gość
Wszystko zaleźy gdzie masz umowę jeśli w WS to wysyłasz z tygodniowym wypoqiedzeniem na gwiaździstą,jeśli w dayli to dajesz kierownikowi a on powinien wiedzieć gdzie wysłać,moźesz teź wysłac skan albo dobre zdjęcie do kierownika regionu jeśli jestes kierownikiem sklepu.Po to jest to forum źeby sobie pomagać.

Gość gość
Jakieś nowe wiadomości na sklep nie przychodzą odnośnie stycznia i tego które sklepy będą zamknięte ?

Gość gość
Proszę o odpowiedź sklepów, które już zostały zamknięte. Wiecie może jak wygląda wypowiedzenie umowy o pracę, jeśli sklep zostaje zamknięty? Natychmiastowo, wg umowy?

Gość gość
Wszystkie ktore pracujecie w tym obozie jestescie niepełnosprytne. Żal mi was...,

Gość gość
A Ty gdzie pracujesz, że się tu wypowiadasz ?! :-) :-)! Pełnosprytna się znalazła !

Gość gość
Czyżby Pani od ratlerka się odezwała, tak tak to ona takich słów używała często w poprzednich wypowiedziach,oj słownictwo bardzo ograniczone.

Gość gość
Pani od ratlerka to ma pelne ręce roboty i raczej na forum nie przesiaduje! Psina jej sie puscila i to ni wiadomo z kim, ojcostwo ustala bidulka!

Gość gość
ha ha dobre,chyba wiem o kogo chodzi!brawo dziewczyny macie wyobrażnię!

Gość gość
Niwy prezes Dayli pan Zebrowski cos pisal? jakie sklepy koncza swoj marny zywot od stycznia? Brzeg sie utrzyma?

Gość gość
A może to Ty się puściłas?

Gość gość
A może to Ty się puściłas?

Gość gość
wykorzystajcie swoja bujną wyobraźnie do wciskania kitu klientom, których nie ma ,jakie super badziewia są na pustych półkach zamiast się wysilać na forum, nieroby !!!

Gość gość
Jak tam temat zołzy z Chmielnika ?

Gość gość
Załóż sobie osobne forum o Chmielniku i będziesz wiedzieć. Mnie i większość dziewczyn ten wątek nie interesuje.