Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dobrze jej napisałaś. Nudna jest jak flaki z olejem. Są inne ważniejsze sprawy niż twoje urażone ambicje w chmielniku

Gość gość
A ja tam lubie sobie poczytać , zaraz się odezwie ktoś z Chmielnika i znowu będzie akcja

Gość gość
najlepszosci w nowym roku dziewczynki :* i sukcesow zawdowych, niekoniecznnie w dayli :*

Gość gość
Wszystkiego dobrego w Nowym 2016 Roku powodzenia i mało stresów :-D

Gość gość
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2016

Gość gość
Pyskowice otwarte?

Gość gość
Dzisiaj to pewnie zamkniete ha ha! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Gość gość
najgorszy sklep i pracownice a na pewno najgłupsze, zamknąć w cholere to forum, nudzą sie tępe c!py i wypisuja zamiast np zwolnic sie i isc do normalnej roboty

Gość gość
Jak ci nie pasuje to tu nie chodź i nie czytaj ! I który sklep masz na myśli ?

Gość gość
każdy !

Gość gość
to forum w niczym wam nie "pomaga" mimo że utrzymujecie ze tak jest, g0wno prawda. nie chce wam sie d**y ruszyc poszukac normalnej roboty tylko gnjecie w tym bagnie nie wiedzac czy następnego dnia będzie praca a 10 wypłata, robicie w ciemno prawie charytatywnie bo też wypłata to smiech na sali, musicie miec bogatych mężow bo z tej wypłaty nie da sie mieszkania opłacić małego a co dopiero zapewnic sobie choćby jedzenie. mężulkowie na was robią a wy tu sobie ponarzekacie, w pracy sie po0pierd@lacie i tutaj popiszecie bo "los firmy wam tak lezy na sercu" - ch00ja tam. do zadnego inngo sklepu by was nawet nie przyjeli, w rossmanie trzeba byc troche obytym i ogarnietym nie to co tu że byle idiotka z ulicy moze byc kierowniczka bo NIC nie musi robic i umiec jestescie po prostu za glupie na inna prace i zyjecie w tym obesr@nym dołku myslac co sie jutro sp!erd0li i kto do was z ryjem wyskoczy. szkoda mi was !

Gość _gość_
hah!!!! A pomyślałaś o tym że mieszkamy w miastach w których jest ciężko o pracę??? I zamiast siedzieć w domu za darmo to siedzimy na sklepie i zarobimy trochę grosza po to żeby mieć co do lodówki włożyć. Ja osobiście wolę siedzieć tutaj niż wyjechać za granicę i zostawić rodzinę. Tym bardziej małe dziecko. A ty jak ci coś nie pasuje to nie czytaj i nie pisz. Idź do tej swojej lepszej pracy.

Gość gość
Prawda jakaś idiotka wchodzi i pisze co ją to interesuje widocznie nie ma męża i brak jej zajęcia he he

Gość gość
Ty pani z 10:54 idiotek to ty sobie poszukaj w swoim towarzystwie. Nie życzymy sobie żeby nas obrażano. W tych czasach to nawet na sprzątaczkę musisz mieć wykształcenie. Człowiek idzie tam gdzie jest praca a nie przebiera w propozycjach bo jak każdy z nas wie z pracą ciężko jest.

Gość gość
Mamy styczeń , nic się nie dzieje , żadnych wiadomości

Gość gość
Sobota, nikt nie pracuje u gory. W pon bedzie cos wiadomo.

Gość gość
Ale region juz cos wie napewno!

Gość gość
Kobiety zawsze sie znajdzie taka ci lubi włoźyć kij w mrowisko źeby zamęt siać,wiem tylko źe jest zmiana regionów i regionalnych ale więcej dowiemy się w piatek.

Gość gość
Hej, zaglądacie czasem do enovy, czy wam też wszystko znikło, dane, wypłaty, urlop itp?

Gość gość
Tak, zniknęło bo rozpoczął się nowy rok. Muszą wpisać nowe urlopy +zaległe.

Gość gość
Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość gość
bylyscie dzisiaj w pracy?

Gość gość
Moja kierowniczka byla!

Gość gość
Ciekawe czy jutro się cos dowiemy?

Gość gość
Mam umowę na wok service ...gdzie wysłać CV ??? Co z tym zapisem o jakiejś każe za nieprzepracowanie okresu próbnego ?? dowiadywałam się i niby zapis bezprawny ale ...kto to wie. dziewczyny w sklepie fajne, praca nawet też za to sytuacja chora ;(

Gość gość
Mam umowę na work service gdzie wysłać wypowiedzenia ?? co z zapisem o karze za nieprzepracowanie okresu próbnego ?? podobno bezprawny ale kto to wie ?? Dziewczyny fajne u nas nie narzekam, praca też ale sytuacja chora ;(

Gość gość
Gdzie wyslac wypowiedzenie ?? A co z zapisem o karze o noeprzepravowaniu okresu probnego ?? Podobno bedprawny ale kto to wie...firma upada kazdy grosz sie liczy

Gość gość
Tak , napewno przyjdą jakies wytyczne, ewentualnie po spotkaniu z regionanymi cos się dowiemy.

Gość gość
Wejdź w googlach na work serwis tam będziesz mieć kontakt.. Zadzwoń i powiedzą Ci ze masz do nich wysłać. Juz nie pamiętam work.do Gdańska lub Warszawy.

Gość gość
Od stycznia umowy o pracę będą