Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Witam Chcialam zapytac czy dostalyscie dziewczyny juz wszystkie bony czy tylko tak jak my 2 rzuty

Gość gość
Przed chwilą rozmawiałam z Panią z Work Service i my mamy płacone od przepracowanej godziny. I mimo iż nie pracujemy nie z własnej winy to i tak za te dni nie zapłacą Nam. I w ogóle była bardzo zdziwiona że sklep jest zamknięty. Nikt ich nie poinformował a powinni zostać o tym zawiadomieni. Oj Dziewczyny czarno to widzę

Gość gość
Takie naiwne jesteście , od razu powinnyście wysłać wypowiedzenia do worka i niech na inwentaryzacji sami to sobie robią , myślicie że będzie lepiej .. Kto miał inwentaryzacje z Jarkiem ten wie ile Jarek po zakończeniu się namęczył żeby popoprawiać nasze inwentaryzacje zanim całkowicie je zatwierdził .. A komputery kazali zostawić włączone czy nie ??

Gość gość
Wolałabym dostać wypowiedzenie i zacząc szukać pracy a nie tak źyć w zawieszeniu,bo jak sama się zwolnie to nawet zasiłku nie dostane a wam dziewczyny z Worka nie ze wam źle źycze ale szukajcie nowej pracy źle was ta firma potraktowała juź samą taką umową śmieciową i głowa do góry nie moźe chyba być gorzej;-)

Gość gość
Kto ma umowę to na l4 niech ucieka. To koniec dziewczynki i to nie blef.

Gość gość
kolejna z "prawdziwą" informacją, że to koniec... i tak leci kolejny miesiąc po miesiącu

Gość gość
No ale przyznasz, że jeszcze takiej sytuacji nie bylo jak teraz! Tydzien wszystkie sklepy zamkniete, zero konkretnych informacji, to co mamy myśleć?

Gość gość
Więc dlaczego wszystkie sklepy będą stały zamknięte ponad tydzień ? Za lokale i tak muszą zapłacić mimo że zamknięte

Gość gość
Na l4 zawsze mogę uciec na wypowiedzeniu , wreszcie się skończy ta niepewność.

Gość gość
Ja juz mam l4 nie dam sie wyrolowac!

Gość gość
Bo muszą być zamknięte! Ja dostałam 3 turę bonow !

Gość gość
Pozyjemy zobaczymy nie ma co sie przejmowac na przyszlosc, ja uwazam ze ta inwentaryzacja jest potrzebna azeby zaczac wszyatko od nowa a i tak towaru nie ma i utargi bardzo slabe.

Gość gość
Chociaż jedna mądra myślaca o sobie a nie o dayli.Z l4 zawsze do pracy możesz wrócić jak cud się stanie a ja w cuda niewierze.

Gość gość
Przed poprzednimi inwentaryzacjami sklepy normalnie były otwarte , teraz to jakaś grubsza sprawa

Gość gość
Majątek firmy zabaspieczył komornik.

Gość gość
I właśnie dlatego sklepy sa zamknięte! Nie ma porozumienia z ing

Gość gość
Wiecie źe teraz na świadectwie pracy jest napisane ile miałyście L4 jedna z dziewczyn ma prawie 8 muesięcy i teraz nigdzie jej nie chcą,teź was ZUS moźe sprawdzić,sprawdzcie jak macie moźliwość czy ZUS był płacony nie chce siać zamętu a tylko się upewnić źe jest wszystko ok.

Gość gość
Mi ewa wczoraj powiedziała ze to koniec i mamy nie mieć już złudzeń!

Gość gość
I swiety spokoj!

Gość gość
No i co z tego że na świadectwie piszą, a kto powiedział że go gdzieś pokaże.

Gość gość
Amen!

Gość gość
przeciez to jest logiczne, że przyszły (normalny) pracodawca chce zobaczyć nasze świadectwa pracy. W CV można wszystko napisać, ale trzeba mieć to udokumentowane, choćby w postaci świadectw czy innych dokumentów. Koleżanka która pisze, że ktos tam nie miał płaconych składek, wyjście jest jedno...można złożyć skargę na pracodawcę, to jest duże wykroczenie.

Gość gość
To nie pokazuj świadectwa pracy Twoja sprawa,ja chce być uczciwa wobec siebie:-) kaźdy ma prawo robić co chce;-) ale w normalnej pracy z normalną umową jest to raczej konueczne.

Gość gość
A jakieś potwierdzenie informacji, że majątek zabezpieczył komornik?? Jakiś link do tej informacji?? Pisać można wszystko ale dajcie jakieś potwierdzenie tego.

Gość gość
komornik pojawił się w kilku miejscach, potwierdzone info, ale czy zabezpieczyl majatek tego nie wiadomo :) ale pytanie..jaki majątek ?? waciki czy papier toaletowy...?

Gość gość
Boże aż szkoda czytać co Wy piszecie... zamknęli wszystkie sklepy na tydzień zeby móc zrobić inwentaryzację i żeby nie blokować systemu ! Wszystko będzie od nowa zaprogramowane wiec nie możemy nic sprzedawać żeby nie było zamieszania. Czy Wy naprawdę musicie siać niepotrzebny zamęt jak nie macie pewnych informacji?

Gość gość
Az się nie chce czytać tego co tu wypisujecie. Przecież muszą zamknąć wszystkie sklepy skoro chcą wprowadzić nowy system! A że na tydzień to akurat w tym czasie wszystkie sklepy zrobią inwentaryzację. A jak sobie wyobrażacie zmiany jak jedni by normalnie sprzedawali A drudzy nie ? Przecież wtedy to by było zamieszanie. Przestańcie siać zamęt !

Gość gość
Teraz siedzicie w domu na dupskach i się nudzicie,że wypisujecie takie świetne informacje? Jesteście jedyne w swoim rodzaju

Gość gość
Ale wy sie nakrecacie. Nowy prezes zatem musi byc inwentura bo chce zaczac rok na czysto, zamkniete wszystkue aby nie bylo przychodu za ten rok jeszcze.

Gość gość
do osoby z 12:41, widoczne dla twojego sklepu to rzeczywiście koniec