Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie sklepy maja robic inwentaryzacje? Czy tylko wybrane?

Gość gość
wszystkie oprócz tych bez prądu i do zamknięcia

Gość gość
Był mail, które sklepy

Gość gość
odpoczywać? od czego? jak w sklepie ani towaru ani klientów ostatnio nie było buuuuhaaaa :-D widziałyście te kolejki w Biedrze albo Lidlu przed swietami i sylwestrem? tam się laski napracują a nie my :-D O takich "ilościach "możemy pomarzyć :-P

Gość gość
jaki mail? ile sklepow tam bylo wpisanych do inwentaryzacji? z gory dzieki za rzetelne info

Gość gość
A to odpoczywać nie moźna jak wcześniej się nie nacharujesz;-) ja jak mam moźliwość to odpoczywa.

Gość gość
To chyba nie nasza wina źe nie było towaru,chyba źe sobie same miałyśmy kupić;-)

Gość gość
To jako kierownik sklepyu gdzie Ty byłaś, że nie czytałas maila o inwentaryzacji swojego regionu?

Gość gość
Zestawy tez same robilysmy:)

Gość gość
Dziewczyny z workservice zwalniacie sie?

Gość gość
Gdzie wysłać wypowiedzenie z worka ? Zrobił już ktoś inwent, jak wyszła ?

Gość gość
No do siedziby worka do Wrocławia , na umowie masz konkretny adres , Ja wysłałam wypowiedzenie

Gość gość
Dzięki :-)

Gość gość
Sklepy były już w starym roku pozamykane wiec nic dziwnego że dziewczyny nie wiedzą czy i czy w ogóle będą miały inwenture

Gość gość
Niewiem jak jest w innych miastach, ja pochodzę z dosyć dużego z Krakowa i dziwie się wam że wierzycie w tą pracę. Mogłam kiedyś pracować w jednym ze sklepów jednak po dniu probnym zrezygnowałam. Jeszcze wciskali mi umowę do podpisania a tam napisane że jeśli zrezygnuje w trakcie szkolenia to kara. Podziękowałam i nie podpisałam, a te ch...je i tak mnie zgłosili do zusu do ubezpieczenia. Cały dzień dzwonilam do worka żeby to odkręcić, bo każda babka która odbierała telefon kierowała mnie do kogoś innego. Druga sprawa dziwicie się że mają długi? Kraków duży, a raptem dziennie z 6 osób coś kupi... ceny też mają z kosmosu. .bez kitu takiej drożyzny to ja nigdzie nie widziałam. Ponadto zero zniżek pracowniczych czy coś. Teraz mam normalną pracę, też w drogerii, na pół etatu i zarabiam normalne pieniądze (1200) do tego zniżki, premie od obrotu i bony na święta dostajemy. Szukajcie innej roboty. .. już nawet osoby z pośredniaka za staż mają 800 zł plus premie od pracodawcy, skladki zus itp

Gość gość
Tak moja droga jak sama napisałaś jesteś z dużego miasta, więc masz więcej możliwości, w małej mieścinie bardzo trudno o pracę.

Gość gość
Ale urząd pracy chyba macie nie?

Gość gość
Dokładnie , rok się zaczął wszędzie mają pieniądze na stażystów , na prace interwencyjne i tam zarobicie ok tysiąca złotych , a tutaj same wiecie jakie macie wypłaty

Gość gość
Pewnie pracujesz w Rossmannie esesmanie.. Hehe jeszcze Ci miodu nie wybrali

Gość gość
Piszą że zostaną tylko sklepy w małych i średnich miejscowościach

Gość gość
Zamiast siedzieć i czekać na cud to już dawno byście odeszły , znalazły coś innego , tylko wam się nie chce i tłumaczycie że w małym mieście ciężko o pracę

Gość gość
Nie pracuje w Rossmannie :) Jest to drogeria poniekąd taka prywatna. Żadna sieciowka. Prawie wszystkie kosmetyki polskich marek typu marion czy joanna i ceny normalne! Często promocje więc klientów dużo. Właściciele okej i nie ma nagonki typu jakieś plany sprzedażowe. Udało mi się dobrze trafić i tyle :) niedawno sama byłam zapisana w urzędzie pracy i powiem wam że dzięki temu będziecie miały większe szanse na znalezienie pracy chociażby dzięki programowi dla osób do 30 roku życia. Pewnie część z was ma poniżej tych 30 lat, możecie się starać o przyznanie bonu zatrudnieniowego. Jeśli takowy dostaniecie to szukacie sobie pracodawców, później on podpisuje umowę z urzędem że zatrudni was na 18 miesięcy, i pracodawca dostanie zwrot kosztów na ubezpieczenie a także część wynagrodzenia (wysokość zasiłku). Jest to opłacalne dla pracodawcy jak i dla was. Co myślicie?

Gość gość
Gdzie tak jest napisane ??? nic takiego nie widziałam...jestem na worku i szczerze mówiąc to zastanawiam się nad wysłaniem wypowiedzenia 3 m-ce nie mineły ale ja siedzę w domu i pięniędzy żadnych z tego nie mam ;( gorzej jak mi karzą karę zapłacić ...styczeń zleci a ty się człowieku męcz i zastanawiaj co do garczka włożysz, ale o nas nikt nie myśli !!!! Nigdy więcej ....

Gość gość
Dlaczego dziewczyny z worka sie zwalniaja?

Gość gość
kobiety kara dotyczy osob ktore porzuca prace nie wysylajac wymowienia do ws!!!

Gość gość
Kara dot. Osob ktore porzuca prace bez wypowiedzenia. !

Gość gość
Ktos z worka sie nie zwalnia?

Gość gość
Na umowie tak pisało. Że w razie rezygnacji w trakcie szkolenia zwraca się koszty za to ,,szkolenie" bo jest to marnowanie czasu osoby przyuczajacej na stanowisko pracy a kwota bodajże 1500.

Gość gość
U mnie dziewczyna kradła i źednej kary nie dostała dla mnie to straszenie ale macie prawo się zwolnić macie 7 dni kalendarzowych i z tego co się orientuje to nie musicie w tym czasie pracować,a czy tak zrobicie to od was zaleźy.