Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
czy Dayli w Kaliszu, Krotoszynie i Jarocinie jeszcze działają? ma ktoś informacje? czy juz dawno zamknęli?

Gość gość
Zadzwoń na numery telefonów sklepu to się dowiesz. Jak będzie cisza to chyba wiadomo. Numer jest na stronie Dayli.

Gość gość
Koleżanko od staży, prac interwencyjnych itp rzeczy. Niestety nie każda z nas utrzymuje tylko siebie, ja mam dziecko na utrzymaniu i staż za 800 zł średnio mnie urządza, bo po pół roku skończy się i co wtedy. O takich rzeczach mogą myśleć dziewczyny, które nie mają na utrzymaniu domu, dzieci. A ja mam nadzieje, że będzie dobrze, a jak znajdę lepiej płatną pracę to wtedy ją zmienię.

Gość gość
dziewczyny z WS jesli chcecie podajcie adres email to wysle wam gotowy wzór do wypowiedzenia umowy za porozumiem stron. taki dostalam z WS tydzien temu

Gość gość
Przecież pisałam o bonie na zatrudnienie a pracodawca wtedy MUSI Cię zatrudnić na 18 miesięcy. Proszę czytać ze zrozumieniem. Też mam dziecko w dodatku sama je wychowuje i utrzymuje.

Gość gość
Hej poproszę o taki wzór wypowiedzenia , z góry dziękuję lubs@op.pl

Gość gość
Podaj jeszcze imie i nazwisko i nr

Gość gość
Po co Ci moje imię i nazwisko ?! :-)

Gość gość
Koleźanka tylko daje Ci do zrozumienia źe nie tylko my czytamy wpisy na kafeteri;-) w Work Service jest fajna kobitka i prześle wam na maila takie wzory

Gość gość
Teraz to moźecie sobie dzwonić jak wszystkie sklepy zamknięte co bardziej kumaci zabrali telefony do domu.

Gość gość
Dokladnie.podaj tu wszystkie dane inteligencie

Gość gość
A co Ci po moim @ ??!!

Gość gość
Potrzebuje tego wzoru, bo właśnie się zwalniam , sklep zamknięty, koleżanka wyżej zaproponowała ze podesle taki wzór.

Gość gość
Takich danych sie po prostu nie podaje a wzor znajdziesz na necie

Gość gość
Jakich danych, mam dwadzieścia takich adresów @ więc co komu po tym, naprawdę takie tępe jesteście!

Gość gość
Dziewczyny a Kto wypisuje referencje? Kierowniczka sklepu czy też regionalna

Gość gość
O co Wam chodzi z tym adresem e-mail. Dlaczego takich rzeczy się nie podaje.Tak jak pisała koleżanka można mieć ich kilka. A poza tym jest jednym z nielicznych, które się właśnie najczęściej podaje...Chcecie coś czasami powiedzieć mądrego, ale.....

Gość gość
Za staż jest prawie tysiak i po stażu pracodawca musi cię zatrudnić na 3 mies lub pół roku . Tutaj zarobisz więcej niż 800 zł ??? Chyba tylko jeśli jesteś kierowniczką

Gość gość
Prawie tysiak brutto.. Naprawde Ci duzo zostanie na reke z takiego stazu.

Gość gość
Ja już jestem po 30 to chyba nici z takiego stażu ?

Gość gość
Robią inwentaryzacje ale czy zrobią do 11 stycznia watpie.

Gość gość
Nie ma ograniczen wiekowych co do stazu

Gość gość
850 zł jest na czysto już kasy za staż a jak jest staż unijny to na czysto masz ok 1 tys zł . Do 11 nie ma mowy bo nasz sklep ma dopiero 13 stycznia

Gość gość
Ktoś wie co u J.?

Gość gość
Chciałyście się pozbyć J a teraz was interesuje co z nim ale troskliwe ;-)

Gość gość
A ja już nie wiem co robić zwalniać się z WS czy zostać ???? HELP !!! Tylko tak na poważnie proszę o normalne, ludzkie rady a nie jakieś epitety typu e ty głupia ... Długo pracy szukałam a tu taka kiszka ;(

Gość gość
Słuch o nim zaginął , kierowniczka z Chmielnika to podobno jego znajoma , może coś napisze

Gość gość
Poprosiłam koleżankę o adres e-mail w celu wysłania jej tego dokumentu do WS, a ktoś inny złośliwie napisał żeby podała jeszcze imie i nazwisko i nr.. (chamstwo) .. ale to zostawię już beż większych komentarzy.. Dziewczyny z Worka spokojnie kara, o której mowa za nie przepracowanie 3 miesięcy jest rzeczywiście ale możecie być spokojne sama sie bałam, co chodzi ale juz to wyjaśniłam z WS. A wieć kara jest jeśli Dayli wysłało Cb na jakieś szkolenie i po tym szkoleniu rezygnujesz z pracy w ciagu 3 miesiecy... ale z tego co wiem po swoim przypadku to takie szkolenie miala tylko ,,szanowna pani kierownik" :) wiec spokojnie dziewczyny z worka jeśli chcecie to można wysyłać wypowiedzenie z 7 dniowym wyprzedzeniem Pozdrawiam..

Gość dziewczyna z ws
poprosiłam koleżankę o adres email w celu wysłania jej tego dokumentu do WS, a ktoś innym (czego już nie skomentuje brzydko) napisał żeby podała imie i nazwisko.! a z drugiej strony czego Wy sie boicie?! każdy może wypowiedzieć umowe albo pisać tu co chce! nikt tu nie obraża firmy w sposób rażący, i nie ujawnia poufnych danych itp... a co do dziewczyn z WORKA.. kara, o której była mowa rzeczywiście jest ale dotyczy dziewczyny,która została wysłana na szkolenie z dayli a potym w ciagu 3 miesiecy odeszłaby z pracy.. z tego co wiem po sobie to takiego szkolenia pewnie nie miałyście u mnie miala je tylko szanowna pani kierownik:) także spokojnie można wypowiedzieć umowe i zadnymi kosztami nas nie obciążą.. a jeśli sie tego obawiacie to macie internet, telefony i do dzieła dzwonic i pytać!

Gość gość
widzie,że powyzej macie moje dwie wypowiedzi sory ale coś sie zawiesiło i myślałam,ze nie dodało komentarza