Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A ja ju藕 od d艂u藕szego czasu tak uwa藕am 藕e pracownika trzeba szanowa膰 niech mi zamkn膮 sklep wreszcie odetchne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wiem, 偶e jest ci臋偶ko z prac膮, wiem, 偶e macie r贸偶ne sytuacje, ale... dziewczyny na co Wy czekacie, na co liczycie??? Ta firma naprawd臋 nie gwarantuje 呕ADNEJ przysz艂o艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg kodeksu pracy najpozniej wyplata powinna wplynac 10 kolejnego miesiaca.. Teraz sie ciesze ze,mam umowe smieciowke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dzi艣 dosta艂am pieni膮dze jak zawsze punktualnie przed godz 12

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestes z Work czy z Dayli bo Work napewno otrzymal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z Dayli nikt nie dosta艂.. :-( ciekawa jestem czy dyrektor i cala liga tez nie dostali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Liga czyt kr te偶 nie dostali .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaha mo偶e dyr te偶 nie dosta艂??Nie wierze. Jestem totalnie z艂a zwolni艂abym sie ale do czerwca musze sie przemeczyc pozatym uwielbiam prace z klientem jednak to jakas paranoja nic nie wiem, co z wyplata, co ze sklepem, co z praca, co w ogole z firma. to jest szacunek dla pracownik贸w?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest po prostu dramat!!!! Jak nie odpowiedzia艂y艣my na jednego maila to od razu tysi膮ce telefon贸w by艂y a jak teraz my nie mamy wyp艂aty to do kogo mamy dzwoni膰 z pretensjami przepraszam???kpina kpina kpina!!!!czekam do poniedzia艂ku i pozdrawiam pana dyrektora,prezesa i reszt臋 tej bandy kt贸ra zostawi艂a nas na lodzie!!! 呕ycz臋 im 偶eby kiedy艣 kto艣 te偶 ich tak potraktowa艂!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko chore ja chora chcia艂am i艣膰 do apteki ale nie mam za co . Mia艂am mie膰 wyp艂at臋 i odprawe i nie ma . Do poniedzia艂ku to chyba z dzieckiem w szpitalu wyl膮dujemy bez lek贸w . Jaki kamie艅 spad艂 z serca ze zamkn臋li nam sklep . Spok贸j psychiczny bez durnych maili i telefon贸w .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nic do poniedzia艂ku nie zrobimy:-( musimy poczekac dobrze ze jeszcze mam troche jedzenia,gorzej z op艂atami:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam rat臋 kredytu mieszkaniowego do zap艂acenia,ciekawe czy DAYLI odsetki zap艂aci!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej tam dziewczyny narzekacie ze wyplaty nie ma , wa偶ne 偶e szlachta sie dobrze bawi i wypoczywa za nasz膮 kas臋! mam nadzieje ze w poniedzialek zobacze na swoim koncie magiczne 800 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos juz policzyl inwentaryzacje? Jaka wamwyszla bo u nas astronomiczna kwota!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co sie dziwicie jak po ostatniej inwentaryzacji to prawie ka藕dy produkt musia艂am doksi臋gowywac system jest o ty艂ek raztrzaska膰 a potem z艂odzieji szukaj膮 wystarczy dobrych informatyk贸w i to by zrobili ale oszcz臋dzaj膮 tam gdzie nie powinni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety dziewczyny ale jeszcze troch臋 poczekacie, poniewa偶 sprawa wesz艂a na tory s膮dowe. Pewnie b臋d膮 redukcje etat贸w w najgorszym wypadku upad艂o艣膰. Radz臋 wam zacz膮膰 szuka膰 nowej pracy. Przeczytajcie artyku艂: http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/dayli-sklada-wniosek-o-otwarcie-postepowania-sanacyjnego,48476.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Usu艅cie spacje tam ko艂o przecinka, niewiem czemu tak si臋 robi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny niby za co chcecie odpraw臋 dosta膰? Firma nie og艂osi艂a upad艂o艣ci 偶eby by艂y odprawy. A wszystkie inwentury s膮 odwo艂ane,a偶 do wyja艣nienia sytuacji wyp艂at bo nikt w Dayli nie dosta艂 wyp艂aty.Po za tym sko艅czcie si臋 same nakr臋ca膰 ca艂膮 sytuacj膮,zawsze zostaje p贸j艣膰 Wam na L4 je偶eli macie tak膮 mo偶liwo艣膰 偶eby nie siedzie膰 za darmo w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno w tym artykule nie ma konkret贸w. Wiec po co siejesz panik臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj sobie co to znaczy post臋powanie sanacyjne KOLEZANKO!! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny a macie jakies info czy wogole te wyp艂aty beda i kiedy, czy w poniedzialek beda przelewy, jak to wyglada. . .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W poniedzia艂ek powinny by膰 przelewy skoro w e-nova s膮 je艣li nie b臋de mie膰 w poniedzia艂ek do wieczora to we wtorek ide si臋 dowiedzie膰 do prawnika co dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyobra藕 sobie, 偶e wiem co to znaczy post臋powanie sensacyjne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co wszyscy na L4 polec膮 to wcale ZUS si臋 nie kapnie i kontrola za kontrol膮,ja czekam do poniedzia艂ku bo nic innego nam nie pozosta艂o no i pisze CV bo ju藕 nadzieja u mnie umar艂a 藕e co艣 si臋 zmieni i wam te藕 radze szuka膰 nowej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To dobrze 藕e wiesz co znaczy post臋powanie sensacyjne;-) to jeszcze o sanacyjnym poczytaj:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nam radzisz szuka膰 nowej pracy? Sama te偶 szukaj chyba,偶e jeste艣 klientem kt贸ry jest tak wscipski i 偶yje 偶yciem naszym i Dayli albo masz jyz inna prace ale nadal nie mo偶esz wytrzyma膰 z ciekawoaci jak to b臋dzie z nami i firma. Nie rozymiem takich wscipskich ludzi jak Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego nikt nie powiadomi艂 w艂a艣cicieli lokali 偶e sklepy b臋d膮 zamkni臋te i dlaczego nikt nie odbiera telefon贸w !!!!!!!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wida膰 :) heh ,,sensacja" :D SANACJA! albo odratuj膮 ale wtedy na bank redukcja etat贸w a czemu? Bo trzeba sk艂adki odprowadza膰 a od 2016 wszystkie, tak jak w umowie o prac臋. Wi臋c maj膮c 3-4 pracownik贸w na p贸艂 etatu (bo przewa偶nie tak jest) to zostan膮 2. a jak nie to seeUnara :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odwozilam dzisiaj brata na Balice Wracaj膮c przeje偶dzalam ko艂o centrali Zaintygowala mnie duza kartka wywieszona na drzwiach - podjechalam i czytam Od dnia 7 .01. biuro nieczynne I podany nr tel dla kurier贸w Tzn 偶e nasza centrala ju偶 si臋 zawin臋艂a?????

Udost臋pnij ten post