Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
A ja juź od dłuźszego czasu tak uwaźam źe pracownika trzeba szanować niech mi zamkną sklep wreszcie odetchne

Gość gość
Wiem, że jest ciężko z pracą, wiem, że macie różne sytuacje, ale... dziewczyny na co Wy czekacie, na co liczycie??? Ta firma naprawdę nie gwarantuje ŻADNEJ przyszłości...

Gość gość
Wg kodeksu pracy najpozniej wyplata powinna wplynac 10 kolejnego miesiaca.. Teraz sie ciesze ze,mam umowe smieciowke.

Gość gość
Ja dziś dostałam pieniądze jak zawsze punktualnie przed godz 12

Gość gość
Jestes z Work czy z Dayli bo Work napewno otrzymal

Gość gość
Z Dayli nikt nie dostał.. :-( ciekawa jestem czy dyrektor i cala liga tez nie dostali

Gość gość
Liga czyt kr też nie dostali .

Gość gość
jaha może dyr też nie dostał??Nie wierze. Jestem totalnie zła zwolniłabym sie ale do czerwca musze sie przemeczyc pozatym uwielbiam prace z klientem jednak to jakas paranoja nic nie wiem, co z wyplata, co ze sklepem, co z praca, co w ogole z firma. to jest szacunek dla pracowników?!

Gość gość
To jest po prostu dramat!!!! Jak nie odpowiedziałyśmy na jednego maila to od razu tysiące telefonów były a jak teraz my nie mamy wypłaty to do kogo mamy dzwonić z pretensjami przepraszam???kpina kpina kpina!!!!czekam do poniedziałku i pozdrawiam pana dyrektora,prezesa i resztę tej bandy która zostawiła nas na lodzie!!! Życzę im żeby kiedyś ktoś też ich tak potraktował!!!!

Gość gość
Dziecko chore ja chora chciałam iść do apteki ale nie mam za co . Miałam mieć wypłatę i odprawe i nie ma . Do poniedziałku to chyba z dzieckiem w szpitalu wylądujemy bez leków . Jaki kamień spadł z serca ze zamknęli nam sklep . Spokój psychiczny bez durnych maili i telefonów .

Gość gość
No nic do poniedziałku nie zrobimy:-( musimy poczekac dobrze ze jeszcze mam troche jedzenia,gorzej z opłatami:-(

Gość gość
Mam ratę kredytu mieszkaniowego do zapłacenia,ciekawe czy DAYLI odsetki zapłaci!!!

Gość gość
Ej tam dziewczyny narzekacie ze wyplaty nie ma , ważne że szlachta sie dobrze bawi i wypoczywa za naszą kasę! mam nadzieje ze w poniedzialek zobacze na swoim koncie magiczne 800 zl

Gość gość
Ktos juz policzyl inwentaryzacje? Jaka wamwyszla bo u nas astronomiczna kwota!

Gość gość
Co sie dziwicie jak po ostatniej inwentaryzacji to prawie kaźdy produkt musiałam doksięgowywac system jest o tyłek raztrzaskać a potem złodzieji szukają wystarczy dobrych informatyków i to by zrobili ale oszczędzają tam gdzie nie powinni.

Gość gość
Usuńcie spacje tam koło przecinka, niewiem czemu tak się robi.

Gość gość
Dziewczyny niby za co chcecie odprawę dostać? Firma nie ogłosiła upadłości żeby były odprawy. A wszystkie inwentury są odwołane,aż do wyjaśnienia sytuacji wypłat bo nikt w Dayli nie dostał wypłaty.Po za tym skończcie się same nakręcać całą sytuacją,zawsze zostaje pójść Wam na L4 jeżeli macie taką możliwość żeby nie siedzieć za darmo w domu.

Gość gość
Dziewczyno w tym artykule nie ma konkretów. Wiec po co siejesz panikę.

Gość gość
Przeczytaj sobie co to znaczy postępowanie sanacyjne KOLEZANKO!! :)

Gość gość
Dziewczyny a macie jakies info czy wogole te wypłaty beda i kiedy, czy w poniedzialek beda przelewy, jak to wyglada. . .

Gość gość
W poniedziałek powinny być przelewy skoro w e-nova są jeśli nie będe mieć w poniedziałek do wieczora to we wtorek ide się dowiedzieć do prawnika co dalej

Gość gość
Wyobraź sobie, że wiem co to znaczy postępowanie sensacyjne....

Gość gość
I co wszyscy na L4 polecą to wcale ZUS się nie kapnie i kontrola za kontrolą,ja czekam do poniedziałku bo nic innego nam nie pozostało no i pisze CV bo juź nadzieja u mnie umarła źe coś się zmieni i wam teź radze szukać nowej pracy.

Gość gość
To dobrze źe wiesz co znaczy postępowanie sensacyjne;-) to jeszcze o sanacyjnym poczytaj:-D

Gość gość
Nam radzisz szukać nowej pracy? Sama też szukaj chyba,że jesteś klientem który jest tak wscipski i żyje życiem naszym i Dayli albo masz jyz inna prace ale nadal nie możesz wytrzymać z ciekawoaci jak to będzie z nami i firma. Nie rozymiem takich wscipskich ludzi jak Ty.

Gość gość
Dlaczego nikt nie powiadomił właścicieli lokali że sklepy będą zamknięte i dlaczego nikt nie odbiera telefonów !!!!!!!?

Gość gość
Widać :) heh ,,sensacja" :D SANACJA! albo odratują ale wtedy na bank redukcja etatów a czemu? Bo trzeba składki odprowadzać a od 2016 wszystkie, tak jak w umowie o pracę. Więc mając 3-4 pracowników na pół etatu (bo przeważnie tak jest) to zostaną 2. a jak nie to seeUnara :)

Gość gość
Odwozilam dzisiaj brata na Balice Wracając przejeżdzalam koło centrali Zaintygowala mnie duza kartka wywieszona na drzwiach - podjechalam i czytam Od dnia 7 .01. biuro nieczynne I podany nr tel dla kurierów Tzn że nasza centrala już się zawinęła?????