Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Pisałam juz dawno temy że ewentualna rentowność tego burdelu zaczyna sie od utargu rzędu 4000zł dziennie no ale jacyś nawiedzenie kretyni zaszczekali mojego ratlerka . Teraz mój ratl;erek nie ma za grosz wspólczucia wariatkom z dayli które wylewały na niego wiadra pomyj a teraz wyplakują wiadra łez. DOBRZE WAM TAK WY WREDNE MAŁPISZONY . Pozdrawiam i całuję - Wariatka P.S. A mojego ratlerka możecie pocałowac w dupę

Gość gość
Ta ma dopiero łeb zryty ja pierdziele na pewno ma rente na swoją główke takze pracowac nie musi tylko jak ten piesek to znosi takie wredne babsko

Gość gość
Chał .....chał....chał pierdnął ratlerek na wypocinki kolejnego durnowatego małpiszona

Gość gość
czy mógłby ktoś podać obecny numer konta na , który trzeba wpłacać utarg

Gość gość
dziewczyny nie zwalniajcie sie nasz sklep jeszcze sie podniesie będą normalne zarobki i dobra atmosfera jak zawsze ! mamy naprawde świetną kadre i dobre zarządzanie lepsze niż w rossmanie, zmówili sie przeciwko nam konkurencyjni właściciele drogerii i wmawiają nam długi które NIE ISTNIEJĄ ! nie bójcie sie ja zostane do końca i bardzo mi żal regionalnych że zabrali im auta wykonuja kawał ciężkiej roboty żeby wszystko było jak należy, jak zawsze było czyli świetnie

Gość gość
do odwołania utargów nie wpłacamy

Gość gość
ok , ale może ktoś podać numer konta?

Gość gość
Dziewczyno! Zmien dilera , bo to co bieresz ci nie służy! My nie mamy długów? Zal ci regionalnych?oni odwalali kawał dobrej roboty? Otóż, dlugi mamy i to takie ż że ci się nie śniło, regionlalni opieprzali sie za grubą kasę i to naszym kosztem, a to ze auta im zabrali to tylko firmie na dobre wyjdzie, bo moja regionalna to sluzbowe auto traktowala jak wlasne i nawer na urlop nim wyjezdzala!

Gość gość
Podajcie jeszcze nr konta Panu komorników na tacy

Gość gość
a co komornikowi z numeru konta ?

Gość gość
żaden numer konta już nie jest aktualny do wpłacania utargów ,więc skończcie się pytać o aktualny numer bo nikt mądry go tu nie poda!

Gość gość
a po co ci numer konta? chcesz oddać swoją wypłatę?

Gość gość
Jak ktos z ws nie pracowal w lutym bo jego sklep byl nieczynny to nie dostanie ani zlotowki wyplaty takto jest?

Gość gość
nie w lutym tylko w styczniu. tak nie dostanie ani złotówki, ponieważ dziewczyny z ws mają płacone za każda przepracowaną godzinę, przepracujesz 5 godzin to za 5 godzin ci zapłacą, nie przepracujesz nic i nic dostaniesz......

Gość gość
A co chcesz im przelac kase? Moze starczy na dlugi ;)

Gość gość
A co z tymi, ktorzy mają umowe z dayli? Będą miec zapłacone za te dni postoju, czy nie?

Gość gość
za co chcecie mieć zapłacone, za siedzenie w domu......buhahaaa, trzeba było uciekać na L4 :P

Gość gość
To znaczy ze wyplty nie będzie z te dni..? Przecież o nie moja in ze zamknęli sklepy, ja moge pracować !

Gość gość
Ja czytam te wasze posty cały czas i zastanawiam sie skad wy macie takie informacje(no chyba ze sa tu osoby ktore w tym wszystkim siedza prezesi itp)ale watpie ze oni takimi bzdurami sie nie zajmuja.tak jak wy głupie baby. przeciez jestescie zwyklymi pracownikami ktore tak naprawde g****o wiedza i g****o robia. ja bym sie smiala jak by naprawde splacili wszystko i dalej by to działało tylko nie dayli tylko pod inna nazwa.to załoze sie ze kazda z was ktora tu pisze takie madre zeczy pierwsza sie pchała zeby tu pracowac.ja tez zostaje do konca odejde dopiero jak usłysze ze to koniec juz.

Gość gość
jaka nowa nazwa...ludzie opamiętajcie się - to już jest koniec.........kto im da towar,który dostawca?! każdy zna DAYLI i wie że kombinują!

Gość gość
oszukiwali dostawców,wynajmujacych a teraz nas!

Gość gość
Oczywiście ze nie zapłacą za to co siedzimy w domu ..

Gość gość
Wg prawa 30% się należy

Gość gość
Dziewczyny pracujace dla wk dostana wyplate tylko za te godziny ktore faktycznie wypracowaly to jest logiczne. Natomias osoby pracujace na umowe o prace wg kodeksu pracy dostana wyplate, jezeli przestuj jest z winy pracodawcy. Wynagrodzenie jest wowczas 60% jednak nie mniej niz najnizsze krajowe wynagrodzenie.

Gość gość
To ja od poniedziałku wracam na sklep. Będę siedziała na zamkniętym ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci że siedziałam w domu

Gość gość
Wg kodeksu pracy nalezy sie 60% wynagrodzenia jezeli jest to umowa o prace a przestoj jest z winy pracodawcy a pracownik jest w stanie gotowosci do podjecia pracy. Gorzej jest dla pracujacych na umowe zlecenie bo tam placone jest za przepracowane godziny.

Gość gość
kiedy znow sklepy otwarte? jakies przecieki? czy dostawcy w ogole zdecyduja sie wstawic na polki tych sklepow jakies produkty?

Gość gość
No to ja z dziewczynami wracam od poniedziałku do sklepu i tam przesiedze 8h i do domu. Porządek sobie zrobię

Gość gość
Słyszałam źe urlopy niektóre sobie wpisały.

Gość gość
Ale wy glupie jestescie Kto wam da wyplaty jak zamkniete sklepy I dlugi to z czego