Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny od pewnego czasu śledzę wasze wpisy i stwierdzam ze niektóre osoby uwielbiają sieć panikę i wypisywac bzdury dowiedzcie się co to znaczy restrukturyzacja firmy .to może zstanowicie się co za idioctwa wypisujecie.Jak nie wierzycie w ta firmę to co was tu jeszcze trzyma przecież większość z was da sobie radę w innej pracy to co zawracanie głowę sobie i innym. A obrzucanie się błotem nikomu nie służy .Obrazacie kierowników choć większość z nich nie zasłużył sobie na takie obelgi ja zaiwaniam tak jak każdy pracownik a w większości jeszcze więcej i oburza mnie szuflatkowanie wszystkich w ten sam sposób .A jeśli chodzi o frajerstwo ze pracujemy sześć dni po 8 godz obudzcie się to naprawdę nic takiego w galeriach pracujesz nawe 13.5 godz dziennie pewnie ze max 2 dni z zadu lub co drugi dzień ale dopiero wtedy jesteś naprawdę zmęczona ale osoby które się tak wypowiadają nie maja pojęcia o prawdziwej pracy.Piszecie tylko żeby innym obrzydzic życie chyba bardzo wam się nudzi.Wezcie się do pracy a nie zajmujecie się bzdurami.Ja wypłaty tez jeszcze nie dostałam i tak jak wy mam rodzinę kredyty ale nie uzalam się nad sobą tylko poszłam dorobić w tym czasie trudnym dla nas i dla firmy A wypłaty muszą być tak jak iczynsze muszą być opłacone w przeciwnym razie nici z restrukturyzacji a gdyby nie było takiej możliwości sąd nie wydał by postanowienia o ratowaniu firmy. Pozdrawiam i kto chce tu pracować niech pracuje a reszta niech szuka innego zajęcia Tak czy owak powodzenia

Gość gość
Aja jednak myślę , że spółka ma inne plany tak czy siak powodzenia!

Gość gość
Posłuchaj w galerii nie mają najniższej krajowej i wypłaty na czas my nie żyjemy powietrzem i mamy rachunki kredyt mieszkaniowy i mam powiedzieć źe może 17_ego zapłacę. Bez urazy głupio piszesz

Gość gość
Dziewczyny napiszcie miejscowosci z calej Polski gdzie jeszcze istnieje I aktualnie jest czynny Sklep dayli. Mam bony chce je wykorzystac, Sklep internetowy nieczynny Bede wdzieczna

Gość gość
a po co ci sklepy z całej Polski ??? będziesz jechać na drugi koniec zeby bony zrealizować?? jak dla mnie to raczej nie po to ci ta informacja...jesli jednak chcesz bony wykorzystać to wystarczy zapytać o konkretny region ..

Gość gość
Czemu zniknęło ogłoszenie o pracę w Chmielniku ? Przestali szukać , sklep nadal zamknięty

Gość gość
A wy głupie pracujcie dalej spolecznie

Gość gość
No wlasnie pracujcie, pracujcie niewolnice a wyplaty i tak nie zobaczycie ha ha

Gość gość
Tak bede jechac Bo I taj jezdze..moze byc w mazowieckim najbardziej

Gość gość
Koleżanko z 13:40: po pierwsze nie "szuflatkowanie" tylko "szuflaDkowanie" (czy w tej firmie pracuję ludzie, którzy nie znają zasad ortografii??? po drugie: w galeriach może i rypią dłużej, ale chyba nie w pojedynkę? A tu ani zjeść, ani do kibla iść, już nie wspomnę, że każda z nas różnie przechodzi miesiączkę i wtedy do ubikacji raczej miło byłoby pójść, jak jest potrzeba, a nie, jak akurat nikogo na sklepie nie ma... No ale to kwestia szacunku do samej siebie, a nie podejścia do pracy. Wiele jestem w stanie zrozumieć, nie raz zaciskałam zęby i spełniałam głupie wymysły "góry", ale może bez przesady... Ciekawe, czy gdyby jakiś pan "restrukturyzator" przepracował jeden dzień w Dayli, to dalej miałby takie śmieszne pomysły. Czemu nie widzicie, że ta cała restrukturyzacja będzie się odbywać głównie waszym kosztem? Przecież ich to żaden sposób nie dotknie...

Gość gość
Jak wam źle to po co dalej pracujecie, znajdźcie lepszą pracę, proste prawda ? Mi to pasuje , muszę do wc ,zamykam na chwilę i po problemie, w galerii też pracowałam i powiem Ci ze był taki nacisk na sprzedaż ze wytrzymałam tylko rok, więc tobie też radzę nie złośliwie poszukaj nowej pracy.

Gość gość
Nie muszę czekać na niczyje niezłośliwe rady, sama mam mózg i dawno pracuję gdzie indziej.

Gość gość
To po co wchodzisz na forum, znajdź sobie inne zajęcie!!!

Gość gość
Wchodzę, bo mogę, sentyment taki mam. Zabronisz? :D

Gość gość
Widzę, że niektóre Panie uważają się prawie za administratorki tej strony i będą wydzielać pozwolenia,kto może tu wchodzić, a kto nie :D Forum jest otwarte, wchodzić może każdy, Wy sobie lepiej własnymi sklepikami poadministrujcie, bo słaaaaabo je widzę :D

Gość gość
Kończę z czytaniem tego forum ...

Gość gość
http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/sad-otworzyl-postepowanie-sanacyjne-wobec-dayli,49220.html Niewiem czy to czytaliście ale na samym dole jest napisane że jeśli Dayli nie będzie pokrywało kosztów bieżących to postępowanie umorzą a firma upadnie. Osobiście wątpię żeby Dayli było wypłacalne, legnie wszystko w gruzach!! Wspomnicie moje słowa

Gość gość
Wiemy o tym ...

Gość gość
http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/sad-otworzyl-postepowanie-sanacyjne-wobec-dayli,49220.html Niewiem czy to czytaliście ale na samym dole jest napisane że jeśli Dayli nie będzie pokrywało kosztów bieżących to postępowanie umorzą a firma upadnie. Osobiście wątpię żeby Dayli było wypłacalne, legnie wszystko w gruzach!! Wspomnicie moje słowa

Gość gość
Prorok się znalazł, wiemy to już od dawna, jesteś do tyłu...

Gość gość
Wiecie a mimo to tu siedzibie ? Bo robić wam się nie chce A tu się obijacie , ludzi nie ma towaru nie na , półek też się codziennie nie myje

Gość gość
Codziennie? W niektórych sklepach to nawet raz na rok z tym ciężko :D

Gość gość
Uwielbiam ludzi którzy wiedzą najlepiej co i jak mamy robić,jak taka mądrala jesteś to sama coś zrób a nie siedź na forum.

Gość gość
Jak niby mamy wpłacić kasę skoro jesteśmy same na sklepie ?

Gość gość
Jak tam beda dzisiaj wypłaty. . . Wiadomo cos

Gość gość
Potrzebuję frajerki pracujące za darmo do rozkładania towaru!!!!Moim pracownikom muszę zapłacić a szukam takich co lubią robić za darmo :-) zapraszam

Gość gość
Nie bądź taka madra bo kiedyś też możesz być w takiej sytuacji.

Gość gość
W Enovie cisza

Gość gość
No w końcu mają czas do środy. A co do wpłat do banku to jak już wyjaśnią coś z kontem to zamykasz sklep , piszesz kartkę wracam za... i idziesz z kasą

Gość gość
Dziewczyny myslicie ze wogole bedzie ta pensja bo ja juz sama nie wiem co mam myslec