Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Ona nie pyta po ile godzin mają wpisane w ewidencje tylko po ile siedzą w pracy , wszystkie dobrze wiemy że kamer nikt nie sprawdza , są tak stare że mało kto umie je obsługiwać , więc kierowniczki chodzą jak same chcą i nic nie robią , absolutnie nic , przynajmniej te stare , wyręczają się nowymi pracownicami . Pozdrawiam kierowniczkę z Chmielnika , którą głównie mam na myśli

Gość gość
Jak wbk będzie mialo juz wypłatę na koncie prosze niech napiszę będzie wiadomo ze poszly przelewy z góry wielkie dzięki

Gość rafciu
Gdzie jest Dory (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://24filmyonline.pl?u=Gdzie_jest_Dory_2016 Kiedy Dory mawiała „mówi się trudno i płynie się dalej” w nagrodzonym Oscarem filmie „Gdzie jest Nemo”, raczej nie zdawała sobie sprawy z tego, co jeszcze ją w życiu czeka – chociaż pewnie i tak by zapomniała... W roku 2008 Amerykański Instytut Filmowy umieścił film „Gdzie jest Nemo” pośród 10 najlepszych animowanych produkcji wszech czasów. Pod względem przychodów do dziś pozostaje on na czwartym miejscu wśród filmów animowanych. „Gdzie jest Nemo” ma ponad 16 milionów polubień na Facebooku, a Dory, z wynikiem 24 milionów, jest pod tym względem rekordzistką wśród postaci z produkcji Disneya i studia Disney/Pixar. Zapominalska morska rybka Dory udaje się w podróż do Kalifornii, by odnaleźć utraconą rodzinę. W najnowszej animacji Disney/Pixar „Gdzie jest Dory” tytułowa bohaterka wraz z przyjaciółmi – Nemo i Marlinem – postanowi odkryć tajemnice swojej przeszłości. Co pamięta? Gdzie są jej rodzice? Gdzie nauczyła mówić się językiem wielorybów?

Gość gość
Wypłaty dopiero w poniedziałek, wtorek

Gość gość
W końcu firma zaczęła myśleć o motywowaniu pracowników organizując konkurs. Szkoda tylko, że nadal nie ma prowizji od sprzedaży sugerowanej, premii uznaniowych (chociażby rocznych) czy bonów z okazji zbliżających się świąt. Wiadomo, że restrukturyzacja itd., ale dla każdego czasy są ciężkie, a pracę trzeba szanować, ale każdy chce żyć a nie wegetować. Tym bardziej, że wierzę, że każda z Nas daje z siebie wszystko, aby ta firma nadal istniała. Tak naprawdę od Nas szeregowych Pracownic to wszystko zależy. Od Naszego podejścia do Klientów, uśmiechu, umiejętnej rozmowy i starań, aby sklep wyglądał czysto, schludnie i przyjemnie było w nim robić zakupy. Póki co, nikt Nam nie wynagradza dodatkowych poświęceń dla Naszych sklepów, a z własnego doświadczenia wiem, że niejednokrotnie i z własnej inicjatywy trzeba zrobić więcej i samemu poradzić sobie z problemami, chociażby organizacyjnymi, bo firma nie jest w stanie czegoś zapewnić. Dlatego powinnyśmy nie tylko szanować siebie i swoją pracę, ale domagać się, aby w końcu i Nas zaczęto za to szanować, bo inaczej niczego nigdy nie osiągniemy, czy to w Dayli, czy gdziekolwiek indziej. Zacznijmy więc pytać Naszych przełożonych, w tym KR, co z Naszymi premiami i bonami świątecznymi, bo może to zwróci w końcu ich uwagę, również na ten problem, bo jest to problem każdej z Nas. Każda z Nas ciężko pracuje, ma rodziny, różne wydatki, a wiem że pracując nawet na pełnym etacie i bez żadnych dodatkowych (chociażby drobnych) bonusów ciężko jest wiązać koniec z koniec. A co dopiero przy połowie etatu (bo godzin więcej dla sklepu nie ma). Każdej z Nas miło by było otrzymać jakąś gratyfikację od firmy za Nasze indywidualne poświęcenia, a nie tylko w ramach zwycięstwa w konkursie. Rozpisałam się, ale może któraś z Was, Dziewczyny zechce to przeczytać i dojdzie do wniosku, że mam rację i warto było poświęcić czas na przeczytanie, a może dzięki temu coś się zmieni :-)

Gość gość
W końcu firma zaczęła myśleć o motywowaniu pracowników organizując konkurs. Szkoda tylko, że nadal nie ma prowizji od sprzedaży sugerowanej, premii uznaniowych (chociażby rocznych) czy bonów z okazji zbliżających się świąt. Wiadomo, że restrukturyzacja itd., ale dla każdego czasy są ciężkie i pracę trzeba szanować, ale każdy chce żyć a nie wegetować. Tym bardziej, że wierzę, że każda z Nas daje z siebie wszystko, aby ta firma nadal istniała. Tak naprawdę od Nas szeregowych Pracownic to wszystko zależy. Od Naszego podejścia do Klientów, uśmiechu, umiejętnej rozmowy i starań, aby sklep wyglądał czysto, schludnie i przyjemnie było w nim robić zakupy. Póki co, nikt Nam nie wynagradza dodatkowych poświęceń dla Naszych sklepów, a z własnego doświadczenia wiem, że niejednokrotnie i z własnej inicjatywy trzeba zrobić więcej i samemu poradzić sobie z problemami, chociażby organizacyjnymi, bo firma nie jest w stanie czegoś zapewnić. Dlatego powinnyśmy nie tylko szanować siebie i swoją pracę, ale domagać się, aby w końcu i Nas zaczęto za to szanować, bo inaczej niczego nigdy nie osiągniemy, czy w Dayli, czy gdziekolwiek indziej. Zacznijmy więc pytać Naszych przełożonych, w tym KR, co z Naszymi premiami i bonami świątecznymi, bo może to zwróci w końcu ich uwagę, również na ten problem, bo jest to problem każdej z Nas. Każda z Nas ciężko pracuje, ma rodziny, różne wydatki, a wiem że pracując nawet na pełnym etacie i bez żadnych dodatkowych (chociażby drobnych) bonusów ciężko jest wiązać koniec z koniec. A co dopiero przy połowie etatu (bo godzin więcej dla sklepu nie ma). Każdej z Nas miło by było otrzymać jakąś gratyfikację od firmy za Nasze indywidualne poświęcenia, a nie tylko w ramach zwycięstwa w konkursie. Rozpisałam się, ale może któraś z Was, Dziewczyny zechce to przeczytać i dojdzie do wniosku, że mam rację i warto było poświęcić czas na przeczytanie, a może dzięki temu coś się zmieni :-)

Gość gość
W końcu firma zaczęła myśleć o motywowaniu pracowników organizując konkurs. Szkoda tylko, że nadal nie ma prowizji od sprzedaży sugerowanej, premii uznaniowych (chociażby rocznych) czy bonów z okazji zbliżających się świąt. Wiadomo, że restrukturyzacja itd., ale dla każdego czasy są ciężkie i pracę trzeba szanować, ale każdy chce żyć a nie wegetować. Tym bardziej, że wierzę, że każda z Nas daje z siebie wszystko, aby ta firma nadal istniała. Tak naprawdę od Nas szeregowych Pracownic to wszystko zależy. Od Naszego podejścia do Klientów, uśmiechu, umiejętnej rozmowy i starań, aby sklep wyglądał czysto, schludnie i przyjemnie było w nim robić zakupy. Póki co, nikt Nam nie wynagradza dodatkowych poświęceń dla Naszych sklepów, a z własnego doświadczenia wiem, że niejednokrotnie i z własnej inicjatywy trzeba zrobić więcej i samemu poradzić sobie z problemami, chociażby organizacyjnymi, bo firma nie jest w stanie czegoś zapewnić.

Gość gość
Nie ma wypłat jeszcze :-/

Gość gość
Wiesz co jak dla mnie najlepsza motywacja jest wyplata na czas ...

Gość gość
Skad niby takie info o wyplacie dopiero w pon ?

Gość gość
O to samo właśnie chcialam zapytać

Gość gość
Też mnie to ciekawi skąd takie informację,że wypłata niby dopiero poniedziałek-wtorek ? Jak by nie było firma zobowiązała się w restrukturyzacji do płatności w terminach , a zwłaszcza Naszych wypłat.

Gość gość
ale nie mają kasy ,utargi są wpłacane codziennie ostatnio była też opóźniona.teraz jest święto w piątek i jak jutro pojdą przelewy to dopiero w poniedziałek,info takie,że mogą dopiero w poniedziałek zrobić przelewy.pozdrawiam

Gość gość
Dzis wieczorem tez molgi zrobic przelew i jutro może bedzie wypłata na kontach też sie denerwuje ale jestem dobrej myśli jak jutro nie bedzie to dopiero będę sie wku.... Dzis zycze spokojnej nocy a jutro zobaczymy

Gość gość
Wypłaty brak

Gość gość
może powiązane to jest z radą wierzycieli postępowania sanacyjnego 17.11?

Gość gość
Wypłaty poszły. Ale czy wszyscy dzisiaj dostaną ciezko powiedziec. Zalezy od banku

Gość gość
Dostał ktoś wypłatę w końcu ?

Gość gość
Wypłaty wyszly dzisiaj popoludniukto ma w wbk na umowę o prace już ma kase kto ma w innym banku dostanie w pon...

Gość gość
Alior bank ma wypłatę

Gość gość
Pko bp sa tez ma wypłatę

Gość gość
Kiedy będą wyniki konkursu? A może tu była kolejna ściema

Gość gość
Jak się w poniedziałek miało mały utarg i srednio 100% wzrostu to można się spodziewać nagrody :)

Gość gość
Jak dla mnie to konkurs dla sklepów z małymi obrotami te co mają większe nie mają co liczyć na nagrodę

Gość gość
Czyli nic się nie zmieniło.Tzn.w temacie konkursów

Gość gość
Ciekawe skad firma ma kase na konkursy ...

Gość gość
17 wniosek o upadlosc

Gość gość
Dlaczego akurat jutro ?

Gość gość
Bo Dayli miało równo rok,żeby się uratować.

Gość gość
Przeciez sanacja zaczela sie w lutym....