Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Do 21.00 Uff pierwsze dobre wiadomości dzięki za nie

Gość gość
W Krakowie nic nie wiedzą. Jak juz się czegoś dowiadywać to należy dzwonić do warszawy. Wypłaty na 99% nie dostaniemy. Sam zarządca juz nie widzi szans na ten biznes a jeśli ogłoszenia upadłość to od nich pieniędzy żadnych nie dostaniemy. To jest długa droga . Firma nie ma żadnych pieniędzy. Nie mają z czego nam zapłacić i zapewne się to nie zmieni.

Gość gość
Do 21.00 Uff pierwsze dobre wiadomości dzięki za nie

Gość gość
Gdzieś tam do Krk, a co maja powiedzieć?! Do końca miesiąca sklepy i centrala będą juz pozamiatane, wiec zostało mydlenie oczu i granie na zwłokę....

Gość gość
Obyśmy ta wypłate jak najszybciej odzyskały a później to nic nam nie pozostało jak szukać uczciwej pracy.Czlowiek czeka na marne grosze i jeszcze kasy nie mają

Gość gość
Nie liczcie ju na nic ta firma to bankrut!

Gość gość
Banda złodziei!

Gość gość
I cisza nikt już nic nie pisze dostaliśmy te beznadziejne pisma od zarządcy i teraz mamy czekać aż nam wypłaca pieniądze nie wiadomo kiedy.Cyba podjade pod sklep i najlepiej kartkę oszusty oddawać kasę SKLEP ZAMKNIĘTY Z POWODU POTĘŻNYCH DLUGOW

Gość gość
W sprawie zaległych wypłat i tego oszustwa , proszę pisać zgłoszenie do Prokuratury Rejonowej Kraków- Krowodrza w Krakowie oś. Kościuszkowskie 2 , 31-858 Kraków z zaznaczeniem że sprawa dotyczy Dayli Polska Sp. Z o.o. w restrukturyzacji . Nie potrzeba żadnych formularzy . Zwykły list . Im więcej zgłoszeń ,tym więcej wiedzy dla Prokuratora o możliwości popełnienia przestępstwa . Bo oszustwo jest na ogromną skalę , piszcie , zgłaszajcie . Może ich pozamykają jak będzie dużo zgłoszeń . Do PIP też zgłaszajcie . O pieniądzach możecie zapomnieć bo długów jest już na miliony. To jest drugie Amber Gold. Jak nie zgłosicie to nikt was nie obroni.

Gość gość
Do Krakowa od poniedziałku nie idzie się dodzwonić więc nie wiem skąd co niektórzy mają info z Krakowa. Codziennie do Krakowa wydzwaniam setki razy na cztery numery plus dwa komórkowe i cisza wiec nie piszcie proszę ze Kraków nic nie wie bo Kraków w ogóle nie odbiera

Gość gość
Dzwoniłam do Krakowa we wtorek,udało mi się dodzwonić. Wzięłam numer ze sklepowego telefonu.te które są na internecie tylko echo. Teraz juz nie ma co dzwonić bo zarządca wysłał nam maila. Teraz tylko czekać na marcową rozprawę. Albo dzwonić do zarządcy. Numer jest w internecie.

Gość gość
Dziewczyny tak to już koniec.od firmy już nic nie odzyskamy, chodzi o wypłatę styczniowa.po upadłości już po wszystkim dostaniemy pieniądze z funduszu za zaległy styczeń,luty,marzec odprawy ,urlop .Pisze marzec ale to potrwa dłużej więc kasą będzie może dopiero w maju. Przestańcie pisać głupoty i liczyć na wypłatę.firma to bankrut i nam nic nie dadzą.

Gość gość
Dokładnie tak. Od firmy już nic nie dostaniemy. Oni jeszcze pp cichu liczą ze ktoś wejdzie z nimi w spółkę ale kto będzie chciał wejść w coś tak zasłużonego. Towar nie płacony,czynsze nie płacone przez dłuższy czas.... 14 marca będą musieli ogłosić upadłość a wtedy my czekamy na pieniądze z funduszu. Ale to się będzie ciągnęło....

Gość gość
Ciekawe gdzie ci tego maila wysłał jak sklepy zamknięte, chyba gołąbkiem. Firma jeszcze upadłości nie ogłosiła więc dalej jest szansa na kasę a jak upadłość ogloszą to nie licz na fundusz bo juz nic nie dostaniesz tym bardziej odprawy

Gość gość
Ja wiadomość dostałam na prywatnego maila. A jeśli ty nie dostałaś zadzwoń do zarządcy i ci go przeczyta. Powtarzam ze sam zarządca nie widzi szans na dalsze prowadzenie tego biznesu. Każdy kierownik regionalny dostał maila. Następnie został on wysłany fo kierowników sklepów a każdy kierownik sklepu zobowiązany był fo uzyskania prywatnych adresów mailowych pracowników i przesłania im tejże informacji. Dziwne ze nie każdy dostał maila ....

Gość gość
Do osoby 8;56 czy Ty lubisz siać zamęt. Pisze, ze będzie wszystko z funduszu. Jak ciężko Tobie w to uwierzyć to zadzwoń do funduszu tam Ci wszystko wytłumacza.

Gość gość
zadna z was niepowinna dostac tej kasy za te obelgi po huj tak piszecie przestancie obrażać wszystkich trzebabyło się zwolnic juz rok temu jak było zamkniete .a jak otworzyli ta firme zas to pchałyscie sie do tego syfu wiec do kogo macie teraz żal pewnie myslałyscie a jak firma placi to poco mam odchodzic a tu taki zonk hahah wiec tylko do siebie miejcie pretensje trzeba było odejsc z firmy i mielibyscie spokój ;-)

Gość gość
Kasę się dostaje za prace, po co atakujesz te dziewczyny? pewnie nie jedna teraz nie ma za co opłat zrobić..

Gość gość
Osoba z 8.56 ma dużo racji, jak ogloszą upadłość to możemy a nie musimy dostać pieniądze. Miałam tak w poprzedniej firmie tu robię 3 lata i do dziś nie mam pieniędzy z poprzedniej firmy bo wszystko poszło na długi firmy.

Gość gość
na przeprowadzenie upadłości trzeba mieć pieniądze , skąd firma weźmie na syndyka. Czarna dupa drogie Panie.

Gość gość
Czy ciężko jest czytać ze zrozumieniem. Dzwoniłam do funduszu i chociaż ogłoszona będzie upadłość to fundusz nam wypłaci. Ograniczone myślenie macie. Masakra jakaś dzieci.w więcej potrafią zrozumieć

Gość gość
Dziewczyny odzyskamy część pieniędzy. Zanim przyjdę pakować towar na sklepie muszę dostać pieniądze. Nie ma pieniędzy nie ma pracy. Kto da gwarancję że dostane pieniądze za pakowanie.

Gość gość
Właśnie rozmawiałam z zarządcą dayli z warszawy.Pieniądze będziemy miały co do grosza na kontach z opóźnieniem.

Gość gość
I jeszcze jedno syndyk się zajmie firmą larose bo to oni zalegają ogromne pieniądze i przez tą firmę nie mamy wynagrodzeń. Jak ktoś nie wierzy proszę dzwonić warszawa 22 30 05 105,i Pan grzecznie udzieli Wam takiej odpowiedzi

Gość gość
Do 14:49 dzięki za informacje.pozdro

Gość gość
A nie mówił kiedy nam wypłaca te co do grosza.?

Gość gość
To wszystko zależy od firmy larose, mają wyznaczony termin, jak nie zapłacą to wtedy wkroczy syndyk i odzyska pieniądze. Także lepiej dla nas żeby to wplacili bo wypłaty wtedy będą na dniach, jeśli sprawą zajmie się syndyk to sprawa potrwa dłużej. Ważne jest to ze nam to prędzej czy później wyplacą.

Gość gość
Te co do grosza to odzyskacie za pol roku :( uprzejmie poinformował na doczepne koleżanki :(

Gość gość
Do osoby 15.52 i 16.30 jak ci coś nie pasi to zadzwoń do nich i powiedz ze rezygnujesz z wynagrodzenia za styczeń i obetną pensię co do grosza. Co niektóre osoby nie powinny się tu w ogóle wypowiadać.