Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Wiadomość i prośba dla właścicieli lokali wynajętych dla Dayli .W sprawie zaległych czynszów proszę napisać zgłoszenie do Prokuratury Rejonowej Kraków- Krowodrza w Krakowie oś. Kościuszkowskie 2 , 31-858 Kraków z zaznaczeniem że sprawa dotyczy Dayli Polska Sp. Z o.o. w restrukturyzacji . Nie potrzeba żadnych formularzy . Zwykły list . Im więcej zgłoszeń ,tym więcej wiedzy dla Prokuratora o skali popełnienia przestępstwa . Bo oszustwo jest na ogromną skalę , piszcie , zgłaszajcie . Może ich pozamykają jak będzie dużo zgłoszeń . Nie jestem pewny , ale być może zgłoszenie drogą elektroniczną wystarczy e mail .

Gość gość
Nie wiem dlaczego w mediach praktycznie cisza i tym ze też wlascieciele nie pójdą gdzieś do sprawy dla reportera czy Jaworowicz niech by ludzie zobaczyli jakie fajne nowe metody na oszustwa

Gość gość
Informacja dla oszukanych właścicieli lokali. Zgłaszajcie o zaistniałej sytuacji do Prokuratury Rejonowej Kraków - Krowodrza w Krakowie oś. Kościuszkowskie 2 , 31-858 KRAKÓW . Im więcej zgłoszeń , tym pełniejszy dla Pana Prokuratora obraz oszustwa . Nie są potrzebne żadne formularze , po prostu napisać zgłoszenie i wysłać . Od kilku miesięcy Dayli nie płaci właścicielom wynajętych lokali handlowych , nie płaci za koszt zużytych mediów w tym ogrzewania lokalu . W trakcie trwania postępowania restrukturyzacyjnego powstały milionowe długi ,ktoś na tym zyskał a większośc dopłaciła do uzdrawiana spółki .Została stworzona pułapka przez tych co prawo opracowali . Właściciel lokalu nie może go wypowiedzieć nawet jak najemca nie płaci a jak wypowie to lokalu i tak mu nie oddadzą . Ze strony sędziego komisarza nic im nie grozi. Sędzia komisarz mimo że prowadzi nadzór sądowy nie może powiedzieć komu zarządca sądowy ma płacić , I w ten sposób Spółka Dayli POLSKA okradła wszystkich właścicieli lokali handlowych , okradła obsługę sklepów która nie otrzymała wypłat za ostatni okres , i wszelkie gadanie o ponownym uzdrowieniu to nowa metoda " na inwestora " jeszcze gorsza od metody " na wnuczka. " Takie czasy że nadzór sądowy nad restrukturyzacją preferuje dłużnika, pozwalając mu okradać bez względu że okradają ponownie już okradzionego wcześniej wierzyciela .Sąd wyjaśnia w piśmie , że jak dłużnik nie płaci za wynajęty lokal , nie płaci za ogrzewanie lokalu ,nie zapłaci wynagrodzenia paniom pracującym w sklepie to poprawi to sytuację ekonomiczną dłużnika i może zapobiec ogłoszeniu upadłośći spółki Dayli Polska . W jakich czasach my już żyjemy . Kradnij to ci się poprawi sytuacja ekonomiczna. Jeżeli chcecie coś z tym zrobić , to piszcie do prokuratury . W sprawie tego oszustwa nie wygracie w sądzie bo osoby zarządzające spółką Dayli i nadzorujące sanację . Dayli współtworzyły prawo sanacyjne . Na drodze sądowej nie mamy żadnych szans.

Gość gość
Informacja dla oszukanych właścicieli lokali. Zgłaszajcie o zaistniałej sytuacji do Prokuratury Rejonowej Kraków - Krowodrza w Krakowie oś. Kościuszkowskie 2 , 31-858 KRAKÓW . Im więcej zgłoszeń , tym pełniejszy dla Pana Prokuratora obraz oszustwa . Nie są potrzebne żadne formularze , po prostu napisać zgłoszenie i wysłać . Od kilku miesięcy Dayli nie płaci właścicielom wynajętych lokali handlowych , nie płaci za koszt zużytych mediów w tym ogrzewania lokalu . W trakcie trwania postępowania restrukturyzacyjnego powstały milionowe długi ,ktoś na tym zyskał a większośc dopłaciła do uzdrawiana spółki .Została stworzona pułapka przez tych co prawo opracowali . Właściciel lokalu nie może go wypowiedzieć nawet jak najemca nie płaci a jak wypowie to lokalu i tak mu nie oddadzą . Ze strony sędziego komisarza nic im nie grozi. Sędzia komisarz mimo że prowadzi nadzór sądowy nie może powiedzieć komu zarządca sądowy ma płacić , I w ten sposób Spółka Dayli POLSKA okradła wszystkich właścicieli lokali handlowych , okradła obsługę sklepów która nie otrzymała wypłat za ostatni okres , i wszelkie gadanie o ponownym uzdrowieniu to nowa metoda " na inwestora " jeszcze gorsza od metody " na wnuczka. " Takie czasy że nadzór sądowy nad restrukturyzacją preferuje dłużnika, pozwalając mu okradać bez względu że okradają ponownie już okradzionego wcześniej wierzyciela .Sąd wyjaśnia w piśmie , że jak dłużnik nie płaci za wynajęty lokal , nie płaci za ogrzewanie lokalu ,nie zapłaci wynagrodzenia paniom pracującym w sklepie to poprawi to sytuację ekonomiczną dłużnika i może zapobiec ogłoszeniu upadłośći spółki Dayli Polska . W jakich czasach my już żyjemy . Kradnij to ci się poprawi sytuacja ekonomiczna. Jeżeli chcecie coś z tym zrobić , to piszcie do prokuratury . W sprawie tego oszustwa nie wygracie w sądzie bo osoby zarządzające spółką Dayli i nadzorujące sanację . Dayli współtworzyły prawo sanacyjne . Na drodze sądowej nie mamy żadnych szans.

Gość gość
normalnie padłam.... ""To jest tylko część prawdy . Od kilku miesięcy Dayli nie płaci właścicielom wynajętych lokali handlowych , nie płaci za koszt zużytych mediów w tym ogrzewania lokalu . W trakcie trwania postępowania restrukturyzacyjnego powstały milionowe długi ,ktoś na tym zyskał a większośc dopłaciła w tej grupie oszukani wspaniałymi wizjami akcjonariusze .Została stworzona pułapka przez tych co prawo opracowali . Właściciel lokalu nie może go wypowiedzieć nawet jak najemca nie płaci a jak wypowie to lokalu i tak mu nie oddadzą . Ze strony sędziego komisarza nic im nie grozi. Sędzia komisarz mimo że prowadzi nadzór sądowy nie może powiedzieć komu zarządca sądowy ma płacić , I w ten sposób Spółka Dayli POLSKA okradła wszystkich właścicieli lokali handlowych , okradła obsługę sklepów która nie otrzymała wypłat za ostatni okres , i wszelkie gadanie o ponownym uzdrowieniu to nowa metoda " na inwestora " jeszcze gorsza od metody " na wnuczka. " Takie czasy że nadzór sądowy nad restrukturyzacją preferuje dłużnika, pozwalając mu okradać bez względu że okradają ponownie już okradzionego wcześniej wierzyciela .Sąd wyjaśnia w piśmie , że jak dłużnik nie zapłaci za wynajęty lokal , nie zapłaci za ogrzewanie lokalu ,nie zapłacił wynagrodzenia paniom pracującym w sklepie to poprawi to sytuację ekonomiczną dłużnika i może zapobiec ogłoszeniu upadłości spółki Dayli Polska . W jakich czasach my już żyjemy . Kradnij to ci się poprawi sytuacja ekonomiczna. Trudno się dziwić że panuje powszechna niechęć do sędziów i sądów . Potrzebna dobra zmiana ""

Gość gość
cisza...

Gość gość
Wiadomo coś???

Gość gość
forum się chyba przywiesiło bo nie zawsze dodaje wiadomości...:-(

Gość gość
Postojowe nie może być niższe niż najniższa krajowa. Na temat urlopów zaległych z tamtego roku chyba faktycznie warto je wybrać bo za nie fundusz nie zapłaci Ewentualnie zarządca komisaryczny.

Gość gość
Złodzieje

Gość gość
Złodzieje to mało powiedziane!

Gość gość
Wnioski w enovej sa zablokowane Nie mozna wziąść urlopu

Gość gość
Banda złodziei już dawno człowiek się miał zwolnić ale wszyscy kurde nic nie wiedzieli do samego końca banda

Gość gość
Poruszę niebo a ziemia i odzyskam swoje pieniądze nie popuszcze tym idiotom

Gość gość
Dobrze,ze mój sklep zamknęli wcześniej,przynajmniej odprawę dodatkami wszystko co do grosza!

Gość gość
Szkoda mi Was,ale niestety trzeba było uciekać wcześniej.

Gość gość
A i dobra rada dla Was -nie wierzcie we wszystko co tu niektórzy wypisują.Pracowałam w tej firmie 6 lat i 3/4 tego co tu było napisane to zwykle głupoty nieświadomych ludzi.Trzymajcie się,mam nadzieję że odzyskacie to Co Wam się należy.A i w koncu pomyślcie o sobie ☺

Gość gość
Są takie które cały czas myślały o sobie!!!!!!

Gość gość
Co masz na myśli kolezanko wyzej ?

Gość gość
Czy ktoś już coś wie kiedy nam te cholerne wypłaty przeleje przecież to co się stało to się nadaje do telewizji

Gość gość
Jeszcze się łudzisz ze wypłatę przeleja ...

Gość gość
Nie po to wysłali Cię na wolne, aby wypłatę przelewac...

Gość gość
Wyślijcie wiadomość /zgłoszenie o dokonanym przestępstwie do Prokuratury Rejonowej Kraków - Krowodrza w Krakowie oś. Kościuszkowskie 2 31-858 Kraków . Wszystkie machacie telefonami w ręce to je użyjcie raz mądrze wyślijcie zgłoszenie pocztą , e mail ,zgłosić telefonicznie . W restrukturyzacji należności bieżące powinny być płacone na bieżąco . Prawo restrukturyzacyjne zostało złamane .

Gość gość
Czy ktoś już dostał pit do rozliczenia czy go wogole nie dostaniemy

Gość gość
Kur*a mac. Widzę że te posty o złożenie sprawy do prokuratury wypisuje jakiś właściciel lokalu. Baranie jeden sam sobie zgłoś I nie ludz się na to że odzyskasz pieniądze! I przestań co chwilę tego dodawać bo będę zgłaszać twoje komentarze do upadłego. Forum zostało założone dla nas dla pracowników a nie dla jakiegoś barana który sam nie potrafi załatwić swojej sprawy tylko szuka poparcia tutaj!

Gość gość
Nikt nie odbiera telefonów nawet regionalni

Gość gość
Do gość 11.14 Tak naprawdę to ty jesteś baran i do tego strasznie głupi. My jesteśmy po tej samej stronie co właściciele lokali. Ani my ani oni nie odzyskają swoich pieniędzy. Tylko że to są nasze jedyne pieniądze a właściciele mają z czego żyć. Więc albo pójdziemy razem z nimi w jednej drużynie przeciwko "fachowcom" w Krakowie i może coś ugramy wspólnie albo wszyscy stracimy. Więc nie pisz takich głupot i nie w takim stylu.

Gość gość
Racja. Mieszkamy w małych miejscowościach i się znamy. Jak mam w przyszłości mijać sklep w którym pracowałam w spokoju i myśleć że jednak można było to inaczej rozegrać. To jest prawda - jesteśmy po tej samej stronie w konfrontacji z upadającym pracodawcą.

Gość gość  nazwany  baran
Do gość 11.14 Widzisz ,tak naprawdę ja nie potrzebuję Twojego poparcie , to TY potrzebujesz mojego i naszego poparcie bo z takim chamstwem dajesz świadectwo o sobie .To ja pisałem posty o zgłoszeniu do Prokuratury która jest już powiadomiona między innymi o tym ,że TY nie dostałaś wypłaty , która Ci się należała nie tylko dlatego że pracowałaś miesiąc dla upadłego charytatywnie , ale również dlatego ,że w sanacji należności bieżące muszą być płacone na bieżąco .My wszyscy nie otrzymaliśmy pieniędzy , zostaliśmy oszukani więc dlaczego gryziesz wokoło tych którzy chcą pomagać słowem i jadem . Nieładnie postąpiłaś , wstydz się . A tak naprawdę nie jestem baranem bo przynajmniej umiem napisać coś konkretnego . P.S Do upadłego powinnaś mnie podać a jak napiszesz na forum swój telefon oddzwonię . Nie mam do Ciebie żalu .Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczyny!a co wy na to żeby zrobić protest w Częstochowie w siedzibie LaRose? Zróbmy coś z tym bo ileż można czekać.