Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Oni już dawno nas traktowali jak dzieci a sami prowadzili firmę jak w przedszkolu. Nas zamknęli w zeszłym roku z dnia na dzień nikt nic nie wiedział cisza a jeden z drugim zachowywali się jak w przedszkolu. Tez się wkurzać bo wypowiedzenie miałam do końca stycznia i okradli mnie z ostatniego wynagrodzenia i z odprawy (po 8 latach pracy )ja juz na nich nie liczę ze się jakoś dogadamy ja juz oddałam sprawę do sądu. Na pewno tej sprawy nie zostawię w spokoju.To są nasze pieniądze które się nam należą.

Gość gość
Sprawdźcie sobie na Picie czy macie wykazany pobrany podatek z premii która była nadplacona w czerwcu z funduszu.Ja przelew dostałam po potrąceniu a teraz w Deklaracji Pit jest wykazane że bez pobrania podatku i kwota wyższa.W tej sytuacji drugi raz będę musieć odprowadzić podatek który już mi w czerwcu stracili .Złodziejstwo????Pomyłka?Jak macie na swoich PITach?

Gość gość
Telefon służbowy - prosimy o pilne dokonanie wpłaty

Gość gość
Oni już dawno nas traktowali jak dzieci a sami prowadzili firmę jak w przedszkolu. Nas zamknęli w zeszłym roku z dnia na dzień nikt nic nie wiedział cisza a jeden z drugim zachowywali się jak w przedszkolu. Tez się wkurzać bo wypowiedzenie miałam do końca stycznia i okradli mnie z ostatniego wynagrodzenia i z odprawy (po 8 latach pracy )ja juz na nich nie liczę ze się jakoś dogadamy ja juz oddałam sprawę do sądu. Na pewno tej sprawy nie zostawię w spokoju.To są nasze pieniądze które się nam należą.

Gość gość
Coś się nowego dzieję???

Gość gość
Po przejęciu Schleckera przez Dayli to się utworzył taki cyrk ze to była parodia, z ludzi robili sobie jaja a jakąkolwiek informację dowiadywalysmy się kilka dni.to juz było jak domowe przedszkole, teraz nas okradli i mam nadzieje że odzyska my nasze pieniądze. Postapili bezczelnie, brak słów

Gość gość
A jest juz jakieś info o wypłacie? Bo tu został ruszamy temat ze w lutym oddadzą

Gość gość
Pity? Ktos juz je dostał????

Gość gość
Do dziewczyny której umowa skończyła się w 2015 roku... musisz dostać pit za grudzień 2015 od dayli bo rozliczasz z się za rok w którym otrzymałas dochody a wypłatę za grudzien dostałaś w styczniu 2016 a nie za rok przepracowany. Też tak miałam w zeszłym roku.

Gość gość
Ja dostałam pit ale z worka za styczeń i luty bo wtedy miałam umowę zlecenie a od końca lutego miałam normalną umowę na pół etatu no i na ten drugi pit czekam może się doczekam do cholery.Ktos już coś wie kiedy dostaniemy wypłaty

Gość gość
Ciekawe czy nam wogole wypłaca te wypłaty z tego funduszu

Gość gość
Ja juz mam pit rozliczony, a na wyplate nawet nie liczę ....

Gość gość
Wypłaty dostana tylko dupowłazy a reszta poczeka na fundusz

Gość gość
Pit rozliczony a ja jeszcze nie dostałam może wkoncu w poniedziałek będę miała bo mają do wtorku czas zresztą wypłaty też miały być do 10-tego i co nie ma do dzisiaj nic poprostu brak słów

Gość gość
W poniedziałek będę znowu dzwoniła do Zarządcy ciekawe co mi znowu ciekawego powie może już wkoncu coś wie bo mnie trafi chyba

Gość gość
Ja mam pit z enovy ale nie zgadza mi się coś w nim więc czekam na oryginalny...nie mam zamiaru płacić ogromnej kary narzuconej przez Urząd Skarbowy jak coś firmy źle obliczyła....

Gość gość
Zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Kerdos sp.z o.o.w restrukturyzacji dnia 21.03.2017.będzie rozstrzygnięty temat Dayli. Także liczę na to ze po tym zebraniu dopiero dostaniemy przelewy .info z dnia 23.02 2017 na stronie Kerdos

Gość gość
Cd.na stronie Kerdos raporty bieżące d dnia dzisiejszego. Można poczytać

Gość gość
Zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Kerdos Group S.A. w restrukturyzacji na dzień 21 marca 2017 roku Zarząd Kerdos Group Spółka Akcyjna w restrukturyzacji z siedzibą w Warszawie przy ul. Orzyckiej 6 lok. 1b, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000128922 _dalej "Spółka"_, działając na podstawie art. 398, art. 399 § 1, art. 4021 Kodeksu spółek handlowych oraz § 12 ust. 1 i § 13 Statutu Spółki, zwołuje Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Kerdos Group S.A. w restrukturyzacji na dzień 21 marca 2017 r. na godz. 11.00, które na zasadzie art. 403 Kodeksu spółek handlowych, odbędzie się w Warszawie, w siedzibie Spółki przy ul. Orzyckiej 6 lok. 1b z następującym porządkiem obrad: Porządek obrad: 1. Otwarcie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia. 2. Wybór Przewodniczącego Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia. 3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia oraz jego ważności i zdolności do podejmowania uchwał. 4. Podjęcie uchwały w sprawie zaniechania wyboru Komisji Skrutacyjnej. 5. Przyjęcie porządku obrad. 6. Omówienie sytuacji postępowania sanacyjnego Kerdos Group Spółka Akcyjna w restrukturyzacji. 7. Omówienie sytuacji postępowania sanacyjnego Dayli Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w restrukturyzacji. 8. Omówienie możliwych propozycji układowych. 9. Omówienie stanowiska akcjonariuszy w kwestii ewentualnego umorzenia postępowania będącego przedmiotem zaplanowanej rozprawy sądowej. 10. Omówienie możliwości współpracy z zainteresowanymi podmiotami. 11. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na połączenie spółek Kerdos Group S. A. w restrukturyzacji oraz Dayli Polska Sp. z o. o. w restrukturyzacji. 12. Podjęcie uchwały w obniżenia kapitału zakładowego Kerdos Group S. A. w restrukturyzacji celem pokrycia straty roku obrotowego 2015. 13. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na dochodzenie roszczeń wobec byłych członków organów zarządczych i nadzorczych Kerdos Group S.A. w restrukturyzacji oraz spółek powiązanych. 14. Podjęcie uchwały w sprawie zmiany Statutu Spółki, 15. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia tekstu jednolitego Statutu Spółki, 16. Podjęcie uchwały w sprawie poniesienia kosztów zwołania i przeprowadzenia Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy. 17. Wolne wnioski. 18. Zamknięcie Zgromadzenia.

Gość gość
I co to wszystko znowu oznacza ten cały kerdos i te spotkania kurde chyba nam tych pieniędzy nie dadzą złodzieje

Gość gość
Ja zaś tam myślę że dadzą, ale po zebraniu. Chodzę na takie zebrania do jednej z firm transportowych w których jestem udziałowcem i po takim zebraniu wypłacane są pieniądze dla udziałowców, tu będzie podobnie tylko ze my jesteśmy tzw juz wierzycielami. Myślę że oni maja pieniądze na wypłaty ale wstrzymują je żeby nimi teraz obracać. Bądźmy dobrej myśli.

Gość gość
Ja bym ino chciała wiedzieć mniej więcej kiedy właśnie będę miała wypłatę jedną i drugą na koncie żeby ktoś się wkoncu określił a tutaj guzik czekać mamy do może lata

Gość gość
Może ktoś rozwinąć temat ze dupowłazy dostana wypłatę?

Gość gość
Nie ma co liczyć na wypłaty Ci co mieli dostać to już dostali a reszta po ogłoszeniu upadłości może dostanie przez fundusz

Gość gość
Nie słyszałam że jakieś dupowlazy dostaną wypłatę. Była tylko jakaś info choć nie bardzo w nią wierzę że będzie wypłata za luty bo podobno miał ja wypłacić pmr a za ta styczniowa odpowiadało niby la rose

Gość gość
Ja już z tego nic nie wiem cholera by człowiek wzięła w poniedziałek będę dzwoniła do tego zasranego Zarządcy niech mi cholera poda datę kiedy dostaniemy wypłaty

Gość gość
Dziewczyny zejdźcie na ziemię. Żadnych pieniędzy w najbliższych tygodniach nie będzie. Dopiero po ogłoszeniu upadłości będą pieniądze z funduszu. Najlepiej iść na L4 i szukać nowej pracy, chyba że będziecie pracować na wolontariacie.

Gość gość
Któraś tu ciagle mąci sieje zamet i mnie denerwuje! Na pewno ktoras z rejonowych... Wiem na pewno ze one dostaly kase za darmo az tak by sie nie udzielaly tylko mowia ze niby nie dostaly i ze tak samo poszkodowane bo im kazali tak mowic! I robic z nas idiotki! Co niby nie dostaniemy? Wasze niedoczekanie! Oj koniec tego dobrego.... Ze nic sie nie da niby zrobic... To sie bardzo Zdziwicie zlodziejskie mendy jak mozna tak z ludzmi postepowac miarka sie przebrala

Gość gość
Tak slyszalam ze dostaja ale tak mi zamydlila oczy ze uwierzylam ze nie i faktycznie to one tu tak mieszaja tu na forum podpuszczaja i sieja zamet zebysmy sie same pozwalnialy a reszcie dyscypkinarke

Gość gość
Ja już Idę do nowej pracy ale nie ukrywam że czekam na swoje zaległe wypłaty